Ervaren verkopers

Aluminium sigarettendoosjes

Actuele status:
Aluminium sigarettendoosjes
  • Sterk metalen sigarettendoosje in antraciete kleur
  • Rood doosje voor het opbergen van sigaretten
  • Een zwart sigarettendoosje gemaakt van aluminium
  • Aluminium bewaardoosje ter bescherming van sigaretten

(4.5/5)
9 Ervaringen en reviews
Afbeelding Model Voorraad Aantal Prijs
Blauw Blauw
- +
€ 6,95
Paars Paars
- +
€ 6,95
Rood Rood
- +
€ 6,95
Zilver Zilver
- +
€ 6,95
Goud Goud
- +
€ 6,95
Zwart Zwart
- +
€ 6,95
Gemakkelijk binnen 30 dagen te retourneren

Deze moderne metalen sigarettendoosjes zijn volledig gemaakt aluminium, dat zeer sterk, duurzaam en licht is. Deze doosjes worden u aangeboden in de intense kleuren rood, zwart, antraciet en zilver. Alle kleuren zijn zeer fijn afgewerkt en het is duidelijk dat dit metalen sigarettendoosjes zijn. Omdat er is gekozen voor een duurzame metaal als aluminium, kunt u erop aan dat deze lang mee zullen gaan en uw sigaretten goed zullen beschermen tegen het kreuken en/of knakken van uw dure sigaretten. Ze hebben ruimte voor ongeveer 20 sigaretten elk, en ook kunt u er eventueel een pakje sigaretten doen, zodat u ook deze goed kunt beschermen.

Deze metalen doosjes bevatten ook een magneetsluiting

Een metalen (aluminium) sigarettendoosje met de moderne magneetsluiting

Wat weer eens een geheel nieuwe manier van open en dicht doen introduceert. Door de snelle en handige magneetsluiting hoeft u amper kracht te geven om het doosje te openen of dicht te doen. Ook slijten deze onderdelen echt amper, omdat deze maar heel licht met elkaar in aanraking komen. Dit in tegenstelling tot de 'normale' manier, waarbij de slijtage zeer hoog te noemen is en dat is soms al te merken na een aantal maanden gebruik. Dit vernieuwde en moderne systeem, te samen met het fijne feit dat het om volledig metalen (aluminium) sigarettendoosjes gaat, zorgt er voor dat u altijd een goed, goedkoop en zeer sterk doosje bij de hand heeft om uw zelfgemaakte sigaretten in te bewaren.

Het belangrijkste is nog wel dat uw sigaretten die u hierin bewaard, goed bescherm zullen worden tegen invloed van buitenaf. Daarmee wordt grotendeels de stoten bedoeld, waar een normaal sigarettenpakje indeukt, zullen deze metalen doosjes grote weerstand bieden en is de kans groot dat al uw sigaretten nog helemaal in orde zijn. Natuurlijk zullen de aluminium doosjes niks doen tegen uitdroging, maar dat geld eigenlijk voor alle sigarettendoosjes of kokers die u koopt. Voor de duurzaamheid zijn deze doosjes dé beste keuze, en dat is voornamelijk omdat deze volledig zijn gemaakt van metaal, het betere en duurdere aluminium wel te verstaan.

Ervaringen en reviews
Gemiddelde beoordeling:
9 totaal beoordelingen
Laatste review was op 19-08-2019
9 van de 9 (100%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Specificaties
Product
Merk Angelo
Productkenmerken
Duurzaam scharnier
Geschikt voor sigarettenpakje
Kleur Zilver/Zwart/Blauw/Paars/Rood/Goud
Magnetische sluiting
Breedte 6.0 cm
Hoogte 9.0 cm
Diepte 2.8 cm
Gewicht 30 gram
Kleur (voorbeeld)
Materiaal behuizing Aluminium/Metaal
Ruimte voor 20 sigaretten