De beste hulzen om sigaretten mee te draaien

Met zelf sigaretten maken is het belangrijk dat u de juiste sigarettenhulzen kiest. Er worden over het algemeen redelijk veel hulzen verkocht die eigenlijk lang niet sterk genoeg zijn voor de krachtige automatisch sigarettenmachines van tegenwoordig. Daarbij ligt het ook nog aan de hulzenvuller die u op dit moment gebruikt, aangezien elk merk andere motoren gebruikt en sommige geheel andere technieken.

Wanneer u geen goede filterhulzen gebruikt is de kans groot dat deze scheuren. Bij sommige klanten gebeurd dat tijdens het proces, maar bij de meeste scheurt de laatste 1-2cm van de bovenkant net na het maken van de sigaret. Hou u er rekening mee dat deze problemen niet altijd komen van de minder goede hulzen, het kan namelijk ook liggen aan tabaksresten (slecht onderhoud) of een technisch defect met de sigarettenmaker. Dit komt echter bijna niet voor met modellen die niet ouder zijn dan 6 maanden en er volumetabak is gebruikt.

Dus welke sigarettenhulzen zijn dé beste?

Het is voor ons moeilijk om hier een definitief oordeel over te geven. Tot een aantal jaar geleden verkochten we nog filterhulzen en daarom kunnen we wel een oordeel geven op basis van die ervaringen. Ook hebben we over de jaren heen veel informatie, tips en advies mogen ontvangen van onze klanten. Het is echter wel zo dat waar de één succes had, de ander dat juist weer niet had. Alles bij elkaar zijn we tot de eindconclusie gekomen dat de Mascotte® Classis sigaretten filterhulzen over het algemeen als de beste worden gezien. Feit is dat ze bijna nooit scheuren, zelfs niet met de meest krachtige machines, zoals de Zorr Powermatic sigarettenmaker. Het is dan ook al meerdere keren voorgekomen dat onze klanten geholpen zijn door het simpelweg overstappen naar de Classic hulzen van het merk Mascotte. Daarbij is het assortiment van de Mascotte® hulzen zeer groot en heeft u zelf keuze uit verschillende lengtes, filters en ook de populaire menthol. Wilt u deze of andere filterhulzen kopen? Dan kunt u deze het beste halen bij een lokale tabakzaak of de supermarkt.

Doosje met 200 stuks Mascotte Classic filterhulzenDe meestgebruikte sigaretten hulzen van Mascotte; de Classic
De extra lange (filter) hulzen van het merk MascotteIets aangepaste hulzen met een extra lange filter; de X-long
Gold hulzen, een alternatief voor de Classic hulzenEen goed alternatief voor de Classic hulzen; de Gold versie
200 sigarettenhulzen met de welbekende menthol smaakFilterhulzen met de welbekende menthol smaak toegevoegd
Mascotte filterhulzen met een extra filter gemaakt van carbonDe zogenaamde 'Carbon Active Filter' voor een zachte smaak
De nieuwe Mascotte Fres Cliq hulzen, in de smaak spearmintNieuwe filters van Mascotte, deze keer met een spearmint capsule
Waardering: 6/10
(236 stemmen)