Mascotte Hulzenstopper (Premium)

Actuele status:
Mascotte Hulzenstopper (Premium)
Dit product is niet meer leverbaarBekijk de alternatieven hiernaast
  • De Mascotte hulzenstopper Premium vanaf de voorkant
  • Hoek foto van een sigarettenvuller van het merk Mascotte
  • Zijkant van de Premium hulzenvuller met zicht op de hendel
  • Sigaretten maken met de Mascotte Premium is erg simpel
  • Mascotte Premium sigarettenmachine vanaf de zijkant

De Mascotte Premium is dé beste handmatige hulzenstopper van Mascotte. Door de jaren heen is deze hulzenvuller ook nog eens flink verbeterd. Hierdoor kunt u gegarandeerd gemakkelijk zelf sigaretten maken. De Mascotte hulzenstopper Premium is gemaakt als een tafelmodel en daarom kunt u deze het beste gebruiken op een tafel. De Mascotte Premium heeft ook een antislipmatje die de gehele onderkant bedekt. Wanneer u deze hulzenvuller op tafel legt en er licht op drukt, blijft deze stabiel liggen en kunt u er een perfecte sigaret mee maken. De Mascotte Premium sigarettenmaker is gemaakt van hoogwaardig kunststof en gaat daarom erg lang mee.

Deze Mascotte verdient een premium aankondiging

Mascotte Premium hulzenvuller met sigarettenfilters

Volgens Mascotte zelf verdient deze sigaretten schieter een premium aankondiging, omdat deze machine geweldig werk verricht. Het is een groot en stevig model en hiermee snijdt u de overbodige tabak in één handige beweging weg. Met de hendel die op dit apparaat zit is dat zo gebeurd. Een soepele beweging en de sigaret is werkelijk perfect met volume tabak gevuld. Als u zelf sigaretten gaat maken, dan is dit het model van Mascotte® waar u dat mee wilt doen. Deze sigarettenmaker is degelijk, handig en vooral zeer goed geprijsd.

Maar alle hulzenstoppers van Mascotte zijn natuurlijk fenomenaal. De ontwikkeling van al deze sigaretten schieters is met uiterste zorg uitgevoerd. Er gaan honderden test uren aan vooraf, voordat ook maar één van deze apparaten op de markt is verschenen. En ondanks al die uren die er uiteindelijk in zijn gestoken, zijn de prijzen uitermate scherp gebleven. Bij veel sigarettenmachines kan het ook zomaar zijn dat er een hoger prijskaartje aanhangt, terwijl ze minder goed werk verrichten dan de sigarettenschieters van Mascotte. En dat is dan ook één van de redenen waarom ze zo razend populair zijn onder de rokers wereldwijd, en voornamelijk in Nederland en België. Niet alleen de lage prijzen, maar ook de geweldige kwaliteit waar deze apparaten stuk voor stuk voor staan. Mascotte® is dan ook heel erg trots op hun producten en met goed recht, want ze zijn geweldig om te gebruiken.

Sigaretten maken met de Mascotte Premium

De Mascotte sigarettenmaker met doos

U haalt gewoon de volume tabak bij de tabaksspeciaalzaak, supermarkt of benzinestation en vult hier uw filterhulzen met gemak mee. Lekker even een voorraadje draaien voordat u in de auto naar uw werk stapt, zodat u tijdens uw pauze(s) van een welverdiende eigen gemaakte en vooral goedkope sigaret kunt genieten.

In onze webshop hebben wij alle sigarettenmakers van Mascotte voor u klaar gezet, zodat u hen eenvoudig kunt kopen en als u op tijd een bestelling plaatst, kunt u ze zelfs morgen al in huis hebben. Vanaf nu is het niet meer langer nodig dat u elke keer maar op en neer naar de supermarkt, sigarenboer of het benzinestation gaat, omdat uw pakje weer eens leeg is, maar kunt u ze gewoon lekker genietend van het comfort van uw eigen warme woning zelf maken, terwijl u naar uw favoriete serie op Netflix aan het kijken bent.

Pluspunten
Dé beste hulzenstopper van het merk Mascotte®
Grote en goede antislipmat aan de onderkant
Zeer geschikt om te snel gebruiken op een tafel
Duurzaam product met het juiste onderhoud
Zoals altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding
Welbekende "Soft grip" hendel voor fijn gebruik
Minpunten
De tabak naalt is volledig gemaakt van kunststof
Loopt soms vast wanneer u (te)veel tabak gebruikt
Ervaringen en reviews
Gemiddelde beoordeling:
21 totaal beoordelingen
Laatste review was op 16-06-2017
17 van de 21 (81%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Specificaties
Inhoud doos
ProductMascotte Hulzenstopper (Premium)
Handleiding
Schoonmaak accessoires
Product
MerkMascotte®
Modelnummer175408
Garantie1 jaar
Productkenmerken
GebruikHendel
Reserveonderdelen
Breedte16.8 cm
Hoogte4.4 cm
Diepte12.0 cm
Gewicht405 gram
Materiaal behuizingKunststof
Technische kenmerken
Antislipmat
Afmetingen tabakskamer6.8cm (breedte) x 0.8cm (diepte)
Afmetingen houder0.8cm (diameter)
Injector techniek