Op maat gemaakte onderdelen en accessoires

Waar we eerst altijd moesten accepteren dat sommige producten gewoonweg niet verkrijgbaar zijn, kunnen we tegenwoordig zelf aan de slag gaan voor een kleine productie van op maat gemaakte objecten. Het heeft enige tijd gekost om onszelf de juiste 3D ervaringen op te doen, maar dat heeft wel als resultaat dat we u een op maat gemaakt product kunnen aanbieden. Samen met onze betrouwbare 3D printer en de nodige tijd en geduld, maken wij voor u wat u echt nodig heeft, namelijk een op maat gemaakte oplossing..

Zo mailde een vaste klant van ons dat deze graag een grote trechter wou hebben voor zijn Zorr Powermatic hulzenstopper. Ons antwoord hierop was dat we graag voor hem aan de slag zouden gaan en hoe. We hebben zelf een grotere trechter gemaakt voor de welbekende Zorr Powermatic vulmachines. Deze trechter heeft ons de nodige tijd en moeite gekost, maar dat doen we natuurlijk graag voor onze klanten. Nu de trechter goed is doorgedacht en we vele testen verder zijn, bieden we deze ook te koop aan, aangezien er waarschijnlijk meer mensen opzoek zijn naar een goede trechter voor hun Zorr hulzenvuller. Voor zover bij ons bekend is zijn we op het moment de enige ter wereld die een degelijke trechter aanbieden voor deze vulmachines, en daar zijn we natuurlijk erg trots op. Onze klanten service stopt namelijk niet bij het verkopen van producten of het verlenen van garantie, wij gaan zo ver als mogelijk is voor ons klanten, ook als dat betekend dat we onbekende markten moeten toetreden en onze eigen grenzen verleggen.

Het 3D design proces in het kort

Het eerste opzetstuk van de Pro trechterHet begin van de Zorr trechter Pro; het eerste test 3D object
De verbeterde tweede versie van het opzetstukAfmetingen juist gekregen, eerste 3D object maar dan verfijnder
De 3de versie van het onderste opzetstukTwee verstevigingen toegevoegd voor een betere stabilisatie
Het volledige onderste opzetstuk van de Zorr trechterHet onderste opzetstuk, geheel afgerond met juiste afmetingen
De gehele trechter Pro, maar nog wel zonder het schroefdraadEerste opzetstuk met daarop een goed begin van de trechter
De Powermatic trechter Pro, volledig 3D geprint en op maat gemaaktSchroefdraad gemaakt, het object hoe deze later 3D geprint word

Heeft u ook een goed idee?

Stuur deze ons dan toe en misschien dat we er dan snel mee aan de slag gaan en uw idee realiseren. Wanneer uw idee goed wordt gekeurd en we er daadwerkelijk een product van gaan maken, zult u dit vanaf begin tot einde meemaken. We zullen u op de hoogte houden van elke stap en u zult de eerste zijn die de allereerste versies gaat ontvangen. Daarbij zullen we uw ervaringen met dit test product serieus nemen om het tot in de punten te verbeteren. Pas als wij en u volledig tevreden bent, ontvangt u het eind product geheel gratis en natuurlijk zullen we deze ook vermelden op onze webshop voor de andere klanten. U hoeft zelf dus niks te vergoeden en zelfs de verzendkosten zullen we volledig voor u vergoeden. Als u dus een goed idee heeft, groot of klein, laat het ons weten en u zult snel een antwoord van ons terug ontvangen. Gebruik het formulier hieronder om uw idee op te sturen.

Waardering: 8/10
(27 stemmen)