Ervaren verkopers

Product beoordelingen

Over de Aluminium sigarettendoosjes

€ 5,60
Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 8
Laatste beoordeling was op 10-07-2015
8 van de 8 (100%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
wally kloos op 10-07-2015

Helemaal super, ik rook alleen shag, maar moeders moet altijd de plukjes shag ed opruimen van de grond, dus nu draai ik ze voor en dan in het doosje

  • super
  • niet
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Donna op 12-05-2015

De doosjes bevallen me best wel goed. Er zitten alleen wel naden aan de binnenkant die er voor zorgen dat je sigaretten soms knakken.

  • het mataal maakt ze erg sterk
  • m'n sigaretjes zijn voortaan veilig
  • de sigaretten knakken soms
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Rene Rikers op 30-03-2014

Te gek doosje zeg, al lang naar gezocht, eindelijk gevonden. En wel bij hulzenvullers, dit doosje houd mijn paffertjes heel.

  • Makkelijke sluiting.
  • Wees een beetje behoedzaam op de lak.
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Daphne op 30-01-2014

Veel voordelen (het doosje erg stevig, de sluiting werkt prima en de kleur is erg mooi, etc.), maar toch ook een klein nadeel. Door de twee inkepingen in het klepje waar een sigarettenpakje mee vastgehouden wordt, moet je oppassen dat deze inkepingen de sigaretten niet breken. Dit is wel te voorkomen door goed op te letten. Overigens ben ik ook enorm tevreden met de levering.

  • Stevig, prima sluiting, mooie kleur
  • Sigaretten kunnen breken
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Yvan op 18-09-2013

Stevig en prachtig design

  • Stevig en prachtig design
  • Je kunt er best maar 18 sigaretten insteken
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
wendy op 30-06-2013

echt een super mooi doosje en de kleur is prachtig al vele vroegen wow waar heb je die gekocht dus heb ze netjes doorverwezen naar hulzenvullers!

  • 9
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Anneke op 15-05-2013

zeer tevreden over deze doosjes. Voelen goed aan en de kleuren zijn werkelijk prachtig te noemen!

  • de kleuren - kunnen tegen een stootje - sigarettenpakje pas perfect
  • goedkoopste die ik kon vinden, maar vind ze alsnog best wel duur!
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Niels op 15-05-2013

De kleuren zijn echt prachtig. Heb er 2 besteld en ik ga er zeker nog een paar bestellen. Had het ook erg snel binnen en zat een aansteker bij als cadeautje!

  • prachtige kleuren, erg sterk, magneet sluiting
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Weergeven 1 - 8 van in totaal 8
Livechat