Product beoordelingen

Over de Bofil hulzenvuller

Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 13
Laatste beoordeling was op 28-09-2017
13 van de 13 (100%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Andrea Kwakkel op 28-09-2017

goed apparaatje, ligt lekker in de hand, het enige minpuntje is dat het scharniertje er steeds uit wil vallen, op te lossen met een druppel lijm

  • het enige minpuntje is dat het scharniertje er steeds uit wil vallen, op te lossen met een druppel lijm
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Andrea Kwakkel op 20-05-2017

makkelijk in de hand liggend met het vullen van de hulzen, soepel en makkelijk...

  • makkelijk in de hand liggend, soepel in gebruik
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
S. Pflanzer op 12-09-2016

Super apparaatje, heb deze al vaker besteld. Beter dan menig ander (duurder) apparaat. Prettig in gebruik, ligt goed in de hand en doet z'n werk prima.

  • draait geweldig
  • handig in gebruik
  • niet duur
  • de naam Jumbo (supermarkt gevoel)
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Sandra op 18-02-2016

Geweldig apparaat voor een leuke & lage prijs... Ik had een jaar of wat geleden dit apparaat voor mezelf én mijn ouders besteld. Na een tijdje (en véélvuldig gebruik, knipoog) werd het apparaat minder. Toen een nieuwe voor mijn ouders gekocht maar die beviel niet. Ik kreeg telefoontje van mijn moeder met het verzoek "pa heeft gevraagd of je "dat apparaat van Jumbo" weer wilt bestellen, want díe is goed :-). Gelijk gedaan, in veelvoud.

  • Gemak in gebruik, werkt geweldig!
  • Gaat (bij veelvuldig gebruik!) niet langer mee dan 1 jaar, maar voor deze prijs is dat helemaal niet erg...
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Beijer op 22-11-2015

Zeer tevreden met dit apparaat, zelfs beter als mascotte . Gaat zeer soepel.

  • Gaat soepel. Makkelijk mee te nemen.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
lydia op 30-05-2015

IK heb de beoordelingen gelezen van anderen en ben er ook zeer tevreden over. Prima apparaat.

  • Snel en makkellijk
  • Zijn er niet
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
vera op 24-04-2015

prima! gaat heel gemakkelijk

  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Beeckaert Geert op 19-12-2014

Is zeker een aanrader om te kopen op het internet, goeie kwaliteit en is perfect om mee te werken, een zeer goed resultaat. Zeker kopen, niet twijfelen!

  • mooi gemaakte sigaret
  • gemakkelijk hanteerbaar
  • snelle en correcte levering
  • misschien eens een antislip matje onderaan het toestelletje , maar dat maak niet uit op het goeie resultaat van de sigaret.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
marian op 10-09-2014

Al meer als 25 jaar gebruik ik deze vuller. (helaas leer het maar niet af) de vorige heb ik 15 jaar gehad! Een paar jaar terug viel hij helemaal uit elkaar. Heb hem toch weer in elkaar kunnen prutsen en weer een paar jaar mee gedaan. 2 weken geleden viel hij helemaal stuk toen is hij na 15 jaar eindelijk de vuilnisbak ingegaan. Een heel goed en handig product

  • klein formaat en werkt prima
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Hans op 17-04-2014

Na gehannes met verschillende soorten een Bofil peukenschieter aangeschaft. Ik heb daar gemengde gevoelens over. Enerzijds is het een verademing om zonder gehannes een goede peuk te kunnen fabriceren, anderzijds schiet ik ze met zoveel plezier, dat ik weer meer ben gaan roken. Tot grote tevredenheid. Dat dan weer wel!

  • Makkelijk te vullen. Tabak schuift moeiteloos in de huls tot aan de filter! Matje niet nodig. Schiet net zo makkelijk uit de hand.
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Robin op 07-01-2014

Volgens mij de voordeligste in zijn soort, maar dat is aan de kwaliteit niet te merken. Het ontbreken van een anti-slipmat en het kleine formaat doen namelijk niks aan de kwaliteit af, zeker voor deze prijs. Aanrader!

  • Klein maar fijn
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
p.otten op 28-08-2013

makkelijk, snel en betrouwbaar dus geen minpunten

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Olivia op 05-08-2013

een perfect startpakket. Alles wat je nodig hebt om zelf sigaretten te gaan maken.

  • compleet pakket, alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Weergeven 1 - 13 van in totaal 13