Ervaren verkopers

Product beoordelingen

Over de Ciggi supermatic

Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 12
Laatste beoordeling was op 15-04-2016
12 van de 12 (100%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Ton vd Moosdijk op 15-04-2016

Dacht dat hij het makkelijk en snel zou doen. Maar vind het zwaar voor mijn rechter arm na tijdje gaat het niet meer. mvg Ton

  • staal
  • zwaar in gebruik
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
marion op 04-02-2016

Na jaren de gewone kleine mascotte hulzenvuller gebruikt te hebben, zijn we buitengewoon tevreden en blij met deze solide hulzenvuller. In eerste instantie dachten we dat het pijpje te dik was voor de hulzen. Maar achteraf bleek dat we de huls niet op de juiste wijze aanbrachten. We waren erg snel vertrouwd en gewend aan deze hulzenvuller en willen hem beslist niet meer kwijt.

  • Het is een apparaat dat een goed gewicht heeft, waardoor het niet van de plaats wegschuift. Het shagrolletje is gemakkelijk te vullen. Maar je moet er wel op letten dat je het shagrolletje niet té vol stopt.
  • Nog geen minpunten ontdekt.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
emmy op 10-08-2015

Goed! Loopt niet vast. Draait stevige sigaretten. Werkt snel.

  • Handig. Snel. Goede stevige sigaretten
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
willy Geentjens op 08-08-2015

Zeer degelijk toestel. Volledig in metaal uitgevoerd, en dus veel steviger dan de vele kunststofversies.

  • Goede dienstverlening
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
emmy op 04-08-2015

Prima manier van sigaretten draaien. Na een paar maanden vertoonde de hulzenvuller een defect. Binnen no time heb ik een nieuwe ontvangen

  • Snel. Handig
  • Pas op met teveel shag gebruiken
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Reijna van Herp op 22-06-2015

Heel erg blij ermee. En hele goede service, er was een klein defect en kreeg direct een andere opgestuurd. Toppie!

  • Mooie sigaretten, lukt altijd!
  • En super snel gemaakt
  • Ik vind heb wel wat zwaar gaan, in het begin spier pijn in mijn arm, haha. Ik las eerder dat ze weleens te los of te strak zijn, maar dat ligt aan jezelf, hoe je ze vult.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
M. Wichhart op 04-12-2014

Was eerst wat huiverig om via internet te bestellen, mede omdat je van te voren met ideal moet betalen. uiteindelijk op 3-12-2014 besteld en de volgende dag 4-12-2014 geleverd. Super voor de snelle levering. Ik had er al een maar deze was na 7 jaar versleten

  • Apparaat werk goed
  • Maakt mooie sigaretten
  • Is makkelijk te bedienen ook met mijn handicap
  • geen minmunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Willianne op 29-10-2014

We hebben deze hulzenstopper nu ongeveer een maand. Ik klik sigaretten voor m'n ouders, vrienden en voor mezelf. Ik krijg vaak complimenten over dat ze netjes geklikt zijn. Af en toe zijn ze wel te los (dan zijn ze zwaar en gaan ze snel op) of te strak (dan kun je amper hijsen) geklikt. Het apparaat werkt echt supergoed en de sigaretten zijn gewoon lekker! Je kunt wel proeven dat ze anders dan normale sigaretten zijn, maar dat ligt niet aan het apparaatje. Al met al, ik vind de Ciggi supermatic machine een echte aanrader!

  • Klikt mooie, strakke sigaretten
  • Is sterk en gaat niet snel kapot
  • Je kunt er ook lange filters mee klikken
  • Af en toe zijn de sigaretten te strak of te los; maar dit ligt aan de hoeveelheid shag die je er zelf instopt, en of je het erg aanstampt of niet. Als je het vaker doet zal je op een gegeven moment vanzelf wel merken hoeveel shag je erin moet stoppen!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
M de Regt op 10-10-2014

de bestelling, verzending en aflevering door hulzenvullers is prima en afspraken worden nagekomen, uitstekend dus.

Het product is prima, enige minpunt is dat geen schoonmaak atributen bij zitten zoals een klein kwastje en injector schoonmaker, dat is wat je eigenlijk wel mag verwachten bij dit kwaliteits-product.

Ik heb in dubio gestaan tussen de aanschaf van dit apparaat en een elektrische hulzenvuller, de zorr powermatic plus 2,
Uiteindelijk heb ik besloten voor dit apparaat mede met het oog op de naderende blackout van stroom die gaat plaatsvinden, zodat ik niet afhankelijk ben van stroom voor mijn sigaretten.

Het apparaat werkt uitstekend, in het begin even zoeken en gevoel erbij krijgen en al vrij snel was dit aanwezig. De sigaretten die ik er mee maak zijn perfect. Goed gevuld, stevig en prima te roken. Ik vind de sigaretten zelfs beter dan uit een sigaretten pakje.

Ik gebruik West volume tobacco, een pot van 14,95 en kan ik hier 4 dagen meedoen voor uitstekende sigaretten. Op maand basis bespaar ik ruim 100 euro per maand door zelf sigaretten te maken i.p.v van het koopje van bijna dagelijks een west pakje van 7 euro.

Ik maak nu al 2,5 jaar zelf sigaretten en deed dit hiervoor met de mascotte hulzenstopper premium, in het begin werkt dit apparaat goed maar op den duur wordt ht toch minder.

De Ciggi supermatic is steviger en het mechanisme werkt soepeler en de sigaretten die ik er mee maak zijn super.

Wat ik ook fijn vind is de bredere vul opening waar je het tabak in doet, hierdoor krijg je beter gevulde sigaretten die tot het filter zijn gevuld. de hulzen zijn mascotte clasic.

Een mogelijke tip, wanneer je de sigaretten vult schuift de injector de huls van het buisje af en je zit tabak die uit de sigaret steekt, daarna de sigaret tussen je vingers en met het filter naar beneden de sigaret tussen je vingers houden en op de tafel kloppen, je ziet het tabak dan netjes naar beneden zakken in de huls en de sigaret is prima gevuld.

Kortom een uitstekende investering en de keuze tussen een handmatige topmodel of een elektrisch topmodel is voor gekomen op de handmatige vuller die uitstekende sigaretten oplevert en de investering is snel terug verdient met heel veel rookgenot



  • stevig apparaat Injector vult de huls uitstekend brede inlaat vak voor het tabak soepele bediening uitstekende sigaretten die prima van kwaliteit zijn dan uit een sigaretten pakje
  • geen schoonmaak attributen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Reijna van Herp op 17-09-2014

Waanzinnig goed apparaat, electrische gehad, But na 3 mnd.

  • Altijd een goed en volle sigaret.
  • niet
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
f van zeeland op 29-06-2014

prima zoals besteld en exact wat we gewild hebben.

dus dank voor uw aanbod en aankoop

  • prima apparaat
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
c coppens op 30-04-2014

ik vind het een geweldig apparaat ben er zeer blij mee en geniet er elke dag van

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Weergeven 1 - 12 van in totaal 12