Product beoordelingen

Over de Mascotte Hulzenstopper (Premium)

Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 21
Laatste beoordeling was op 16-06-2017
17 van de 21 (81%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
nvb op 16-06-2017

Het vul gedeelte kan niet vol zitten, dan sluit het systeem niet. De injector is van plastic. Beweegbaar mechaniek zit op een rare plek waardoor je een vreemde draai beweging moet maken om de sigaret te vullen. Kan filter niet makkelijk vastzetten, vooral de carbon filter gaat er moeilijk omheen.

  • maakt goede sigaretten
  • plastic injector
  • kan filter niet makkelijk vastzetten
  • rare draaibeweging bij injecten
  • het vulgedeelte kan niet vol zitten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Sisca Koolen op 09-03-2017

Erg handig en makkelijk in gebruik. Alleen de huls is niet makkelijk te plaatsen.

  • Stevig. Makkelijk te bedienen
  • De hulzen zijn niet makkelijk te plaatsen, omdat het houdertje niet zichtbaar is.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
natasha op 02-01-2016

De sigaretten maker bevalt ons zeer goed. Na even wennen Hoe je ermee omgaat. Zijn de sigaretten zo gedraaid. Tabak afval is minimaal.

  • Makkelijk in gebruik. Bij geen tabak afval
  • Geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
yvonne de greef op 17-11-2015

Een top apparaat. Goede volle sigaretten. even kijken hoeveel er in moet anders is hij te strak. Makkelijk te bedienen. Staat stevig op de ondergrond verschuift praktisch niet.

  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
anita, eijsden op 06-05-2015

De sigaretten zijn werkelijk bijna perfect. Blijft altijd even oefenen met een nieuw machine.

  • Mooie vaste sigaretten waar ik van hou
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
hans baas op 26-04-2015

super, eerst wel gesmeerd met WD 40. Werkt nu erg licht en goed. Zeer tevreden. Aanrader!

  • soepel snel
  • eerst smeren met WD 40
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Tim Hendrickx op 10-03-2015

Snelle levering aan huis en werkt perfect.

  • Zeer gemakkelijk in gebruik.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
michiel op 07-01-2015

snelle en goedverpakte levering
na het doornemen van de handleiding zeer gemakkelijk in gebruik.
heb 2 sigarettendoosjes besteld en gevuld met elk 20 perfekte sigaretten in 25 minuten.

  • GEEN
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Yvonne op 04-11-2014

Lekker handig apparaat. Stukken beter dan het gewone mascotte de luxe apparaatje. Heb al heel wat peuken gedraaid. Service trouwens prima,bestelde het apparaat om 16.00 uur en de volgende dag inderdaad al bezorgd met een extra aansteker erbij. Leuk gebaar.

  • Snel en een superhandig apparaat.
  • Sorry,kan echt niets verzinnen!!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
G van Engeland op 23-03-2014

Prima apparaat snel vele sigaretten gedraaid

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Willem op 02-10-2013

Heb starters pakket Premium aangeschaft, en werkt perfect om krum van shag te verwerken al met al zelfs boven verwachting. Super 1588

  • Simpel te bestellen en zeer snel geleverd. Werkt perfect, heb gekocht om krum van shag te verwerken, dat gaat boven verwachting. Super, ben erg tevreden
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
F. de Ridder op 14-09-2013

snelle levering, goede service en een aantrekkelijke prijs.

  • stevig apparaat, schuift niet weg, goede dosering van hoeveelheid shag.
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Mariska op 14-09-2013

1479

  • Super service Werkt perfect Leuk dat ik er een extra doosje en 2 aanstekers bij kreeg
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Alex op 05-09-2013

Binnen 24 uur in huis en de goedkoopste die ik kon vinden!

  • Snelle levering, goedkoop, beste kwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
G.J. op 16-08-2013

Wilde restanten shag krum gebruiken. Daar blijkt hij niet geschikt voor te zijn. Las ik niet op de site. Wel vlotte bezorging.

  • Lijkt wel stevig genoeg
  • Niet geschikt voor krum van shag: vult niet helemaal; hulzen scheuren snel
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Evita op 07-08-2013

gewoon een top apparaat voor die paar tientjes!

  • stevig, lekker groot
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Cor op 10-07-2013

ik vind het opzich een prima ding, maar,het laadbed vind ik iets te klein, en hij zou uit wat steviger materiaal kunnen worden gemaakt.

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
A. Bosman op 13-06-2013

het apparaat staat stevig op tafel, er komen goede sigaretten uit en je verliest weinig shag omdat het er bovenop blijft liggen. Zeker een aanrader.

  • stevig op tafel, goede sigaretten
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
C.M. op 20-05-2013

alles werkt zoals verwacht! goeie service en snel geleverd!

  • makkelijk om mee te werken
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
C.M. op 20-05-2013

alles is perfect! ik heb precies gekregen wat ik op de site zag en een gratis aansteker! snelle service en zoals verwacht doet alles het perfect!

  • makkelijk te gebruiken
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
E.van Vuure op 15-05-2013

Vlotte bezorging en goed verpakt. Rest zie pluspunten.

  • Sigartettn maken zonder kramp in de vingers. Prima gebruikersgemak.
  • Geen.
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Weergeven 1 - 21 van in totaal 21