Product beoordelingen

Over de Zorr elektrische hulzenvuller

€ 29,95
Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 14
Laatste beoordeling was op 17-09-2017
11 van de 14 (79%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Henk mutsers op 17-09-2017

Slecht in gebruik, kan deze elektrische hulzenstopper maar moeilijk voor links gebruiken, dus werk onhandig voor mij.

  • vult goed
  • onhandig
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jeanin op 26-06-2015

Ik heb motorische stoornissen en nu kan ik rollen zonder problemen, fantastisch !

  • Geen problemen meer met hulzen aanbrengen !
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
hoet saskia op 26-04-2015

ik gebruik hem graag hij is zeer goed en het gaat vlug voor sigaretten te draaien

  • goed
  • de as valt vlug uit de hulzen als u een rookt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Cate Kroon op 29-06-2014

Ben er niet echt tevreden over bij elke sigaret valt de vuur kop er minimaal 2 keer af dat is erg vervelend, had gelijk een brandgat in mijn blouse fijn!

  • Gaat best snel je moet de shag wel blijven aanstampen
  • maakt erg veel lawaai
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Yvo Spronk op 12-05-2014

Prima elektrische sigarettenmaker, strakheid is goed af te stellen. Jammer dat de askop er wel regelmatig afvalt.

  • Maakt snel sigaretten
  • prettig in gebruik
  • mooie prijs
  • Erg kort snoertje
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Joyce op 31-01-2014

Het apparaat maakt een hoop lawaai en de askoppen van je sigaretten vallen er geregeld af, verder heb je goedgevulde sigaretten en rookt het prima. Ook kan iedereen ermee omgaan. Ik had een starterspakket gekocht, en de hulzen van mascotte bevallen ook heel goed.

  • Makkelijk om mee te nemen
  • duurt helemaal niet lang
  • goedgevulde sigaretten
  • goede prijs
  • prettig in gebruik
  • het geluid
  • de askoppen vallen eraf
  • snoertje is erg kort
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Carlie op 29-08-2013

erg prettig apparaat, je blik shag een uurtje zonder deksel laten staan en draaien maar. Nooit meer "kneusjes" tijdens t draaien. zelfs m'n man kan er mee omgaan en dat wil veel zeggen.

  • draait snel sigaretten
  • erg prettig als je b.v. reuma in je handen hebt
  • t geluid
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Fred Hoogduin op 28-08-2013

Werkt snel, maar de vuurkopjes vallen bij elke sigaret eraf dit vind ik wel zwaar hinderlijk.

  • Werkt snel
  • vuurkopjes vallen bij elke sigaret eraf dit vind ik wel zwaar hinderlijk
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Karel Vermeiren op 30-06-2013

prijs/kwaliteit had ik toch iets beter verwacht, wat snelheid en geluid betreft, maar verder een zeer goede en snelle service na een misverstand zo te horen. voor mensen die weinig roken is het een aanrader, maar voor iemand die dagelijks veel rookt word er nog heel wat tijd aan besteed om deze te maken.

  • 2 dagen gebruikt en tot heden werkt het redelijk vlot, mooi gevuld, niet te hard.
  • de aansluiting een 1/2 meter te kort en het geluid, en het gaat zeer traag, ik had het iets sneller verwacht, en soms verstopt het, het is wat zoekwerk en is niet de fout keuze van de tabak.
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Karel op 29-06-2013

prijs /kwaliteit volgens mij en een goede garantie, en een snelle levering

  • werkt tot heden redelijk goed vult goed,
  • het geluid
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Trijntje van Delsen op 21-06-2013

Het apparaatje was al eerder gebruikt, want er zaten restjes shag in. En het heeft me al een nieuwe broek gekost, gat ingebrand, omdat het vuur en as van de sigaretten valt. Dus maar weer terug gestuurd.

  • Opzich een goed apparaatje.
  • Het vuur en as valt heel gauw van de sigaret af.
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Henk op 20-05-2013

Werkt perfect en snel. Eenmalig in het begin ingesteld de hoeveelheid tabak er in de sigaret gaat. Daarna werkt het apparaat consistent en heeft de sigaret voor mij de juiste hoeveelheid tabak. Aanrader

  • Snel, niet moeilijk te doen, werkt uitstekend
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Cynthia op 20-05-2013

  • goedkoop
  • Je moet het even doorkrijgen
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Suzanne op 05-05-2013

Je moet even doorkrijgen hoe die werkt en dan is het een zeer fijn apparaat om sigaretten mee te maken.

  • goedkoop, werkt goed, blijft koel
  • enige oefening is wel nodig
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Weergeven 1 - 14 van in totaal 14