Ervaren verkopers

Product beoordelingen

Over de Zorr Powermatic 1

€ 54,95
Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 45
Laatste beoordeling was op 23-09-2019
44 van de 45 (98%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
De Meydts - Brulez op 23-09-2019

het product bevalt ons perfect een echte aanrader om sigaretten zelf te maken.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
T.L. Herrmann op 15-07-2019

Top apparaat, makkelijk in gebruik. had ik al eerder aan moeten schaffen.

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Michel van Orsouw op 28-04-2019

Mijn vorige powermatic 1heeft 5 jaar probleemloos gewerkt maar begon nu toch wat last te krijgen van slijtage. Prima apparaat

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Peter Swaans op 02-03-2019

Nu eindelijk een hulzenvuller die goed vult en die de hulzen niet schuurt.

  • 09
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Math op 04-02-2019

Gemakkelijk te bedienen voor als je niet zoveel kracht kunt zetten.

  • Knoeit niet zoveel shag met stoppen
  • Tamelijk groot
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Mario Zantvoort op 17-12-2018

Had voorheen mascotte vuller groot en klein en goedkope electrische vuller, Maar deze is super snel en makkelijke bediening, en perfecte sigaretten boven verwachting.

  • Goede stevige sigaret, makkelijk systeem,stevig
  • Groot
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Renaat Dehaes op 21-11-2018

Ik kan momenteel geen beoordeling geven over dit toestel omdat het gekocht is om als geschenk te geven. Ik heb wel de powermatic 2 in gebruik en ben er zeer tevreden over.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Betsy Vissers op 28-10-2018

Ik had hem besteld voor een verjaardag, heb hem zelf geprobeerd en gelijk een voor mij zelf besteld, dus dat zijn er twee in een week.

  • Alleen pluspunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
marie rose op 22-10-2018

Wij zijn zeer tevreden over jullie product zeker een aanrader voor iedereen echt top.

  • 10
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ernst op 21-10-2018

Ik heb jaren geklungeld met een hulzenvuller van Mascotte. Toen die kapot ging heb ik deze Zorr Powermatic 1+ aangeschaft. Had ik veel eerder moeten doen. Wat een supermachine! Een regelrechte aanrader!

  • zeer gemakkelijke bediening
  • perfect gevulde sigaretten!
  • werkt erg snel
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Kay op 08-10-2018

Zo makkelijk te gebruiken ik had het jaren geleden moeten kopen. Nu ben ik in de helft van de tijd klaar.

  • Makkelijk
  • Zwaar
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Fabienne castelein op 08-09-2018

Super in gebruik. Zou niets anders aanraden.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marc op 30-08-2018

Geweldig apparaat. Ziet er erg stevig uit en voelt ook zo aan als je een huls aan het vullen bent. Vult de hulzen echt helemaal en de sigaretten zijn net zo goed als een "gekochte" sigaret, Wij zijn erg tevreden over dit apparaat. Hiervoor hadden we een apparaat van een ander merk dat lang niet zo soepel ging als deze.

  • Stevig apparaat
  • Vult de hulzen helemaal
  • Makkelijk te gebruiken
  • Robuust design
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jan op 13-08-2018

Stevige machine. Maakt mooie volle sigaretten,en is goed te bedienen.

  • transportstand
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Brnadett Farkas op 12-07-2018

Gemakkelijk te hanteren. Kunt er snel mee werken. Zal sigaretten doen. Wel te groot.

  • Te groot
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Yolanda Tilly op 23-04-2018

Heel fijn, stabiel en goed werkend apparaat. Sigaretten maken gaat heel snel en in één keer zijn ze goed. Ben heel blij met deze aankoop en kan deze sigarettenmaker aan iedereen aanbevelen.

  • gaat snel en sigaretten zijn in één keer goed
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Karla Assendelft op 12-04-2018

Geweldig apparaat. linkerhand is bij mij uitgeschakeld en nu makkelijk met 1 hand mijn sigaretten maken. Hij is wat zwaar maar blijft daardoor wel goed op zijn plek staan. Ben er super blij mee.

  • vult hulzen goed.
  • makkelijk te bedienen
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Paula Duinkerken op 20-08-2017

Dit is voor mij de tweede ligt goed in de hand alleen geen natte shag er in doen ik doe er drogen shag in kan de shag helemaal op draaien ook de losse die je anders weg gooit mooie volle sigaretten en er valt niets af zeer tevree

  • 10
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Renée Franceschini op 27-07-2017

Ik ben ontzettend blij met het nieuwe apparaat. Nog nooit heb ik zulke goed gevulde sigaretten gehad. Het gaat heel snel en ik heb gewoon minder shag nodig dan bij het vorige mascotte apparaatje. Ik was op de site van mijn supermarkt waar ik altijd online mijn boodschappen doe op zoek naar zo'n ding toen ik opeens de website van Hulzenvullers in beeld kreeg. Ik was eerlijk gezegd wel verbaasd maar ik heb er nu een perfect apparaat aan over gehouden. Ik vind het nu zelfs leuk om sigaretten te draaien.

  • Perfecte sigaretten
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Bouwkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
A.Calvis op 04-07-2017

wat een geweldig apparaat de Zorr Powermatic 1, in no time geweldige sigaretten maken zonder pijn aan mn handen (artrose).... had ik het maar eerder ontdekt... voor mij nooit geen andere meer.

  • 10
  • nul
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Nancy op 11-05-2017

Ben er super blij mee werkt perfect zou niet meer zonder kunnen hoor dus raad jullie aan om deze te pakken, vriendelijke groeten Nancy

  • werkt goed
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Sander Driessen op 31-03-2017

Wat een fantastisch apparaat. Mooie volle (niet te vol) sigaretten in een mum van tijd gemaakt zonder kracht te hoeven zetten, vastlopende onderdelen en ander ongemak wat andere apparaten vaak hebben (zeker na verloop van tijd). Dit apparaat had ik al veel eerder moeten kopen! Ik kan het iedereen aanbevelen.

  • Mooie volle sigaretten
  • Ergonomisch
  • Goede grip
  • Soepel
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jessica op 13-03-2017

Ik heb het apparaat voor mijn vrouw gekocht. Bij opening van de doos direct gebruikt met een geweldig resultaat. Ze is er erg blij mee en het is zeer kostendekkend. Dank aan Hulzenvullers. Prima webwinkel en zeer aanbevelen.

  • Fantastische machine
  • Nvt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Willy op 02-03-2017

Makkelijk apparaat. Betrouwbaarheid moet nog blijken

  • 150 sigaretten voor 18,50! TOP
  • Stevig apparaat
  • Goed gevulde hulzen
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Karel van Oers op 23-02-2017

De eerste keer dat ik zelf sigaretten draai en moet zeggen na enig oefenen perfecte sigaretten. In 1 woord geweldig en het scheelt me ook nog eens 35 euro per week

  • makkelijk te hanteren
  • draait perfecte sigaretten
  • nog niet ontdekt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Robert op 10-12-2016

Na jaren een mascotte de luxe hulzenstopper gebruikt te hebben was ik het zelf sigaretten maken helemaal moe. Het maken koste veel tijd en daarvoor kreeg ik slecht gevulde sigaretten. Het was tijd voor iets anders. Na enig zoeken kwam ik terecht bij de Powermatic 1 en het verschil is uitzonderlijk. Compleet gevulde hulzen in een fractie van de tijd die ik met andere apparaten nodig had. Het nu zelfs leuk om sigaretten te maken. Ik wou dat ik de Powermatic 1 jaren geleden had aangeschaft en het is dus een echte aanrader.

  • Vult de hulzen zeer goed
  • Goede bouwkwaliteit
  • Snel
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Kees op 28-11-2016

Mijn vrouw is erg blij met de Zorr Powermatic 1. Minder plastic wat kan afbreken

  • degelijker dan een mascotte apparaat
  • tot nu toe nog geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Aukje op 21-11-2016

De Zorr powermatic 1 doet wat er gezegd wordt en het gaat heel gemakkelijk

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Stephane op 07-09-2016

ik heb deze besteld omdat ik op zoek was naar een zeer goed machine om sigaretten te maken. Na gebruik bij iemand die deze machine al had, ben ik overgegaan naar de zoektocht om er zelf een te bemachtigen omdat er zo blij mee ben. Ik op hulzenvullers terecht gekomen en ben echt content van van deze site. De machine besteld en een paar dagen later (bestelling was pre-order) was het in mijn bezit tis een echte aanrader hoor zeer rap sigaretten maken tis gelijk da je ze koopt maar dan een heeel pak goedkoper.

  • super machine
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Wil op 07-09-2016

Ik ben zeer tevreden over deze. Gebruikte de elektrische versie samen met mijn vriendin en wilde er zelf over een beschikken. Zit nu lekker buiten te draaien.

  • goedkoper dan de elektrische versie
  • kan overal gebruikt worden
  • weinig tabak bovenop leggen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
e. markusse op 18-08-2016

Fijn apparaat, werkt makkelijk en snel. Wel opletten dat je niet teveel tabak erin doet, dan loopt hij vast. Dit is makkelijk op te lossen met de bijgeleverde schoonmaak attributen. Als je door hebt hoeveel tabak erin moet, kun je snel een heleboel sigaretten maken. Ik ben blij dat ik deze gekocht heb.

  • werkt makkelijk
  • doet wat hij moet doen
  • geruisloos
  • waar voor je geld
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
eric van de walle op 28-06-2016

ben heel tevreden werkt goed en is toch een stuk minder te betalen dan de elektrische en is toch dezelfde bewerking

  • gaat zeer goed
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Peter Schols op 13-06-2016

Deze sigarettenroller werkt prima! Maakt stevige sigaretten en het is in een mum van tijd gebeurd. De ander werkte dus echt niet. Achter het mondstuk zat de tabak niet goed en daardoor brak de sigaret. Groeten, Peter

  • goede sigaretten
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Doortje alberda op 30-05-2016

goede sigaretten, altijd te gebruiken en gemakkelijk. neemt geen ruimte in het wegzetten want je kan de hendel weg klappen, een prima apparaat.

  • gemakkelijk in gebruik
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
els op 23-05-2016

De laatste bestelling was reeds voor vrienden die meteen verkocht waren als ze zagen hoe vlot het apparaat werkt!

  • gebruiksgemak
  • nog geen gevonden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Elly op 29-01-2016

Goed gevulde sigaretten, werkt snel, stevig apparaat

  • Snel en prima gevulde sigaretten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Chris op 26-01-2016

In 10 minuten maak ik 50 aangename sigaretten! Ik heb reeds vele machines gebruikt maar dit is de perfecte! Gewoon een aanrader en was het wachten waard, besteld in pre-order maar correct behandeld. Gedaan met de stress dankzij Zorr Powermatic 1 ;-)

  • Eenvoudig, snel en vooral perfecte sigaret.
  • Geen!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
a.m. op 20-11-2015

Prima apparaat, sigaretten mislukken nooit en lopen niet leeg. Ik had een hekel aan sigaretten maken met het kleine plastic apparaatje dat ik eerst had maar nu maak ik moeiteloos een voorraadje voor een paar dagen in een half uurtje. Aanrader!

  • Sigaretten worden goed en zonder veel moeite gemaakt.
  • Apparaat is vrij groot en zwaar.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jaco op 14-11-2015

Deze sigarettenvuller vult de hulzen precies goed, een prettig apparaat om sigaretten te maken.

  • Snel en makkelijk in gebruik. Een goede gebruiksaanwijzing.
  • Die heb ik niet
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
hendrika op 01-11-2015

Gebruik de powermatic 1 nu voor de tweede week en het bevalt prima. Prima gevulde sigaretten met weinig moeite gedraaid. Snel en simpel

  • Loopt niet vast en snel gevuld
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Coby v Brakel op 30-10-2015

GEWELDIG! Het apparaat werkt snel en heel goed! Prima sigaretten en supersnel. Altijd goed gevuld en je hoeft geen kracht te zetten.

  • Goed gevulde sigaret. Supersnel. Geen inspanning.
  • Weet geen minpunten!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
m van orsouw op 22-08-2015

Ik gebruik de Zorr powermatic al een paar jaar naar volle tevredenheid, goed gevulde sigaretten en werkt razend snel. Aangezien mijn apparaat sneuvelde moest ik een nieuwe kopen en dus was het niet zo moeilijk voor mij welke het zou worden de Zorr powermatic 1 natuurlijk, kan hem echt aanraden, supermachine.

  • Alleen maar
  • Nog geen tegen gekomen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Rene Van der Linden op 10-08-2015

Een goed product gemakkelijk te gebruiken

  • goed gevulde sigaretten
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Karen op 26-07-2015

Het is echt een super hulzenvuller. Hij is makkelijk in het gebruik.

  • Het is een betrouwbaar hulzenstopper. Je heb in een korte tijd heel veel sigaretten gemaakt.
  • Hij is een beetje aan de grote kant, voor mij niet echt een probleem.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
gerry steffens op 28-01-2015

het s een super ding een hele goede uitvinding, ben er zeer blij mee, het is n feestje om hem te mogen gebruiken

  • alles, zeer snel en makkelijk in gebruik
  • geen,
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 1 - 45 van in totaal 45