Product beoordelingen

Over de Zorr Powermatic 2 hopper Pro

€ 39,95
Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 28
Laatste beoordeling was op 22-01-2021
28 van de 28 (100%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Christien op 30-07-2020

Het is makkelijk omdat je meer shag erin hebt en niet steeds de handeling hebt. van shag erin doen.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Mart op 25-05-2020

De hoogte van het reservoir is prima. Beter dan het standaard meegeleverde bakje van de fabrikant.

  • Stevig. Past perfect. Geen geknoei of verlies van shag.
  • Geen shag erin achterlaten. Dat droogt uit aan de onderzijde.
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
ali op 01-05-2019

Je kunt er een hele bus in doen, bijna dan, en lekker door werken. Zo zijn de sigaretten ook mooi gelijkmatig gevuld.

  • kan veel in
  • niet gevonden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Patrick op 30-04-2019

In de hopper kan zo'n 40 gram volume tabak, daarmee kan ik tot zo'n 60 sigaretten in één keer rollen zonder telkens bij te vullen. Zeer handig.

  • makkelijk
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Michaela op 06-03-2019

Werkt perfect goed erop kunnen zetten en is stevig. Alleen jammer dat er geen deksel bovenop zit nu droogt de shag te snel

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel kunnen plaatsen
  • Geen deksel
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Rita Tytgat op 10-12-2018

Om niet iedere keer tabak te moeten nemen en fraai design, ben er blij mee. Mooie opbouw mogelijkheden met tabak.

  • gemakkelijk om niet iedere keer tabak bijvullen
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
marco op 11-09-2018

Ideaal systeem kan je nog sneller sigaretten maken.

  • Werkt prima
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marian Beukers op 14-07-2018

Fijn dat je er veel tabak in kan doen maar er zou eigenlijk een draai systeem aan moeten zitten om tabak naar beneden de laten zakken.

  • Gaat veel tabak in
  • Moet vaak tabak doorduwen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Lieve op 24-06-2018

Deze Hopper Pro vind ik een superhandig hulpstuk. Hierdoor kan je meer tabak tegelijk op de machine plaatsen, enkel zien dat je de tabak er een beetje voorzichtig in doet, of hij valt er vooraan uit. Heel tevreden! De Zorr Powermatic 2 vind ik trouwens een top machine, allemaal gelijk gevulde sigaretten!

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Joop van der Knaap op 12-03-2018

Na 3 maanden en ongeveer 11.000 sigaretten verder vond ik het de moeite waard om dit product te beoordelen. Perfect... meer kan ik er niet van zeggen. Het is zoveel rustiger om de sigaretten te kunnen maken zonder continue tabak toe te moeten voegen. In plaats van 10 sigaretten kan ik er nu ongeveer 90 maken voordat er bijgevuld moet worden.

  • Prettig in gebruik
  • Nog niet tegen gekomen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Rob leek op 07-03-2018

Ben erg tevreden maakt goede sigaretten en gaat lekker snel.

  • een heel goed produckt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marc Jans op 26-02-2018

Zeer handig, geen kruimels meer, goed hulpstuk. werkt efficiënt, bespaart tijd.

  • goede hulp
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
R. Schotte op 07-11-2017

De trechter past goed. Er gaat veel shag in zodat je lekker kunt doorwerken. Soms kiept de trechter naar voren. Jammer dat er geen deksel bij is.

  • Past goed; je kunt lekker doorwerken. Er kan veel shag in.
  • De trechter kiept soms naar voren. Jammer dat er geen deksel bij is.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Nicole op 07-11-2017

Het voordeel is dat je de tuit vol gooit en draaien maar. Het aandrukken van de shag is even wennen, omdat je iets minder ruimte hebt. Over het algemeen een goede indruk, ben blij dat ik hem aangeschaft hebt.

  • Minder vullen
  • Nog niet gevonden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Wim op 21-09-2017

Een heel mooi gemaakt hulpstuk, heel handig, je kan gewoon doorgaan met vullen, fantastisch.

  • Alleen maar
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Car op 16-08-2017

Je kan vlotter en met minder rommel sigaretten draaien. In de vulopening kan je tabak doen voor ongeveer 80 sigaretten. Ik vind het jammer dat je geen deksel op de vulopening kan plaatsen.

  • minder rommel
  • heel handig
  • geen deksel
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ron Oudmans op 02-08-2017

De trechter past uitstekend, alleen vergt het gewenning met het aanduwen van de tabak in de opening, hier is helaas minder ruimte voor dan voorheen.

  • makkelijk met grote voorraad
  • opening is redelijk klein
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
We hebben dit ondertussen aangepast, de opening is nu iets groter gemaakt.
R.Dekkers op 30-07-2017

De tabak hopper Pro werkt i.c.m. met de Zorr Powermatic II Plus goed, ondanks lichte tabak "lekkage" waardoor er licht geknoeid wordt met de tabak.

  • werkt goed
  • goede kwaliteit
  • lekt beetje tabak
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marrie op 26-07-2017

Fijne aanvulling, je kunt nu achter elkaar doorgaan zonder steeds bij te vullen.
Misschien was een los dekseltje handig geweest om de pot af te sluiten.

  • scheelt tijd
  • nog niet ontdekt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jannie van zijl op 11-07-2017

zeer handig, stuk makkelijker en gaat zeker sneller

  • minder losse shag
  • best aan de prijs
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Johan Lebbe op 16-02-2017

heel goed product maar naar mijn mening zou volgens mij een asje er goed in zijn.

  • goed product
  • mist een 'asje'
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Deze beoordeling is geplaatst tijdens de v1 versie. De momentele versie is v2.
René S. op 30-01-2017

Fantastische aanvulling op de Zorr Powermatic 2+, gaat nog sneller, met 2 keer vullen is een kleine bus tabak leeg.

  • erg goed ontwerp
  • past perfect
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Deze beoordeling is geplaatst tijdens de v1 versie. De momentele versie is v2.
Sandra Roberts op 16-12-2016

Ik heb dit product samen met de Powermatic 2 gekocht en vind hem super.
Zeer degelijk gemaakt dus een pluspunt voor de ontwerpers. En nu kun je in één stuk door sigaretten maken zonder de grote knoeiboel van telkens in de shag te moeten rommelen na een klein aantal sigaretten. je bespaart dus tijd en rotzooi. Over de betrouwbaarheid kan ik nog niks zeggen maar denk dat dat wel goed komt. Top Product

  • super makkelijk in gebruik
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Deze beoordeling is geplaatst tijdens de v1 versie. De momentele versie is v2.
Van Hoof Eric op 17-11-2016

Werkt heel goed, het is als fietsen je moet het een beetje leren maar als je het onder de knie hebt is het topie. Er zijn al wat vrienden komen kijken en die willen hem ook.

  • goede gebruiksaanwijzing
  • duidelijke foto's
  • netjes afgewerkt
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Deze beoordeling is geplaatst tijdens de v1 versie. De momentele versie is v2.
Ria schoonheid op 11-07-2016

Geweldig zo snel en gemakkelijk, heel veel sigaretten maken zonder dat je steeds bij moet vullen, een aanwinst die ik iedereen zou aanraden. Met vriendelijke groet Ria

  • Niet meer bijvullen
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Deze beoordeling is geplaatst tijdens de v1 versie. De momentele versie is v2.
Leo van Assen op 10-07-2016

Als de tabak erin zit vinden de meeste het een probleem dat de shag niet doorzakt, ik gebruik dan de bijgeleverde pen van de powermatic en daardoor maak je de tabak gelijk los, waardoor deze beter in het vul gedeelte past. Kantelt een beetje, maar met een plakbandje voor en achter is het opgelost

  • Veel tabak in de koker
  • Makkelijk op het apparaat te zetten
  • Kantelt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Deze beoordeling is geplaatst tijdens de v1 versie. De momentele versie is v2.
Marijke van seters op 06-07-2016

Een super goed apparaat raad het iedereen aan. Je hebt zo je week voorraad klaar

  • super
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Deze beoordeling is geplaatst tijdens de v1 versie. De momentele versie is v2.
Rowan op 01-07-2016

Super product echt een aanrader om er bij te kopen je kan zo veel meer sigaretten achter elkaar schieten zonder bij te hoeven vullen.

  • veel shag inhoud
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Deze beoordeling is geplaatst tijdens de v1 versie. De momentele versie is v2.
Weergeven 1 - 28 van in totaal 28