Product beoordelingen

Over de Zorr Powermatic 2 Plus

€ 84,95
Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 918
Laatste beoordeling was op 10-09-2020
892 van de 918 (97%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Frans De Pauw op 10-09-2020

Uitstekend apparaat, geen negatieve beoordeling

  • Alles
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Paula op 03-08-2020

Ideaal om te gebruiken want gaat een stuk sneller dan met een handmatige.. Zit nu op een 100 sigaretten in 3 kwartier.. Let enkel wel dat je de tabak in de hoekjes goed vult want dat maakt de sigaretten een stuk beter maar wil niet meer terug naar de handmatige versie..

  • Sigaretten schieten wordt weer leuk
  • Iets wat log apparaat en kost wat tijd om het schoon te krijgen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Willie op 16-02-2020

Apparaat 09-02-20 besteld, dus de verwachting was, volgende dag in huis. Helaas pas 11-02 bericht ontvangen, dat levering nog niet lukte i.v.m. technische problemen. De Zorr Powermatic 2 Plus en hopper voor het eerst gebruikt 15-02, werkt uitstekend. Een buurvrouw de werking laten zien, en deze heeft de Zorr dezelfde dag besteld. De doorslag, dat ik voor Hulzenvullers.nl heb gekozen, is de garantie van 2 jaar.

  • garantie 2 jaar
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
M. Leijtens op 03-11-2019

Dit is de tweede die ik heb en niets als lof hierover.

  • Alleen maar pluspunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Joke Goossens op 23-10-2019

Mijn vorige was kapot gegaan, dus weer een besteld. Zegt genoeg denk ik! Ben er blij mee. Goede service.

  • Alleen maar!
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Rob lantinga op 16-10-2019

Stil. Degelijk gebouwd. Gemakkelijk veel sigaretten. Even wennen met het aandrukken.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
D.W. de Roos op 24-07-2019

Dit is onze tweede en bevalt enorm goed. Aan te bevelen voor een ieder die sigatetten in hulzen wil vullen.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Fabienne Rijmen op 14-07-2019

Dit is mijn tweede hulzenvuller. De vorige heeft het begeven na meer dan 10 jaren dienst. Daarom terug dezelfde aangeschaft. En de prijs was ook nog dezelfde als 10 jaar geleden... Nooit klagen gehad van de machine.

  • Vult als geen andere hulzenvuller
  • Je moet nog altijd zelf je sigaretten vullen....
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Frans Herman op 02-07-2019

Heel goede hulzenvuller. In een korte tijd maak je al wat sigaretten. Voorlopig geen klachten en ik reken erop dat het zo zal blijven. Kort weg het is een supermachientje, die doet wat het moet doen.

  • 10/10
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
DBavell op 20-06-2019

Het product doet precies wat het moet doen, en het valt me op dat je snel bent. Binnen no-time heb je een kokertje cigaretten klaar. Ook wil ik even kwijt dat mijn initiële bestelling bij de post ergens kwijt geraakt is, nadat ik eenmaal contact gehad heb met hilzenvullers.nl hebben zij dit heel erg netjes opgelost, waarvoor dank :)

Dus zowel het product als hulzenvullers.nl zeker een aanrader.

  • Maakt snel goede sigaretten
  • Korte stroom kabel
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Wil smetsers. op 16-06-2019

Werkt pefect. Had deze veel eerder moeten gebruiken.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ali op 01-05-2019

Doet het prima, mooie sigaret en je hebt heel snel 80 sigaretten klaar, geweldig!

  • /werkt lekker snel
  • beetje veel zooi
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Patrick op 30-04-2019

Zeer makkelijk in gebruik, alleen mis ik een stamper om de tabak gelijkmatig aan te duwen. Ook het reinigen neemt wat tijd in beslag.

  • Zeer makelijk
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
gerda bijlsma op 16-03-2019

Snelle levering, helemaal goed het product gaat lang mee en is heel goed in gebruik werkt en gemakkelijk de vorige had ik 4 jaar.

  • 10
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Dorothe van Tuijn op 27-02-2019

Aangezien dat ik spierreuma heb en dat vooral de laatste maanden in mijn handen is dit een ideale oplossing, waar ik ontzettend blij mee ben.

  • Gebruiksgemak
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Maikel op 26-02-2019

Na een lange tijd veel sigaretten geschoten te hebben met de standaard Mascotte schieter, toch de overstap gemaakt naar de Zorr 2. Een wereld van verschil! Had ik het maar eerder aangeschaft. Ik denk dat je met een paar maanden je geld er al uit hebt. Ik schiet er 110 compacte sigaretten mee van een Bus Marlboro Volume Tabak van €14,50, dus omgerekend 0,13ct per sigaret maal 20 is €2,60 per pakje! (ommenabij 2/3 bijna goedkoper dan een normaal pakje!) De Zorr 3 was mij net ff te duur. Mocht deze met de tijd goedkoper worden, zal dit zeker een overstap waard zijn!

  • Schiet goed, sigaretten zijn lekker compact.
  • Ook geschikt voor 100s hulzen!
  • Opzetstuk voor je tabakverdeler is wat onhandig (zit beetje los, had steviger gemogen)
  • Apparaat ziet er wat oubollig uit
  • Snoer is net ff tekort
  • Wanneer je 100s hulzen gebruikt, zorg dat je de zeikanten van het vulvakje ook goed aandrukt!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Dinie van Horn op 13-02-2019

Wat een geweldig ding! 10 jaar lang een handmatige hulzenvuller gebruikt. Daar gaat een hoop tijd inzitten. Ik kreeg ook steeds meer pijn aan mijn vingers. Nu met de Zorr zonder pijn in no time een hele berg sigaretten gemaakt.

  • heel snel mooie sigaretten
  • nog niets ontdekt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Hilke op 29-01-2019

Ik ben heel tevreden over dit ding. Is heel handig om te doen en de sigaretten zijn heel goed. Ben er heel blij mee.

  • Het gaat super goed
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Kristof op 29-12-2018

Robuust en degelijk en goed, geen onnodige tralala maar gewoon snel (altijd) goede sigaretten vullen. Enige minieme minpunt is het korte kabeltje maar zelf daar is aan gedacht en kan je het korte snoertje uitpluggen en er een langer inpluggen. Zeker een aanrader! (Ook de winkel)

  • Altijd goede sigaretten
  • Kort kabeltje
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ingrid op 20-11-2018

Fijn om te hebben. Het werkt snel. Zelfs goed te bedienen met 1 hand.

  • Makkelijk
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marian Beukers op 14-07-2018

Fijn apparaat. Luxe om zo snel sigaretten te maken. Hiervoor handapparaat.

  • Lekker snel
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
phdebok op 14-06-2018

Degelijk apparaat waarbij het wel noodzakelijk is niet teveel tabak (shag) te gebruiken. Shag iets laten drogen voor gebruik voorkomt dat het apparaat verstopt raakt. Verder makkelijk in gebruik.

  • Makkelijk in gebruik
  • Vraagt wel juiste dosering
  • Nog geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ron Hoogendoorn op 14-05-2018

Zeer gebruikersvriendelijk en prettig te bedienen.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Gerard van Dijk op 07-05-2018

Maakt uitstekende sigaretten wanneer je de tabak een nachtje laat drogen. Plaats de plakrand van de filter tegen het klemblokje dan scheuren deze niet. Verder is het een prima apparaat dat uitstekend zijn werk doet en jaren meegaat.

  • robuust en betrouwbaar
  • onderdelen niet vervangbaar
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Roel op 29-03-2018

Veel eerder moeten kopen. TOP! Ook nog een klein presentje erbij. Daags na mijn bestelling al in huis.

  • werkt perfect
  • nog geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Detelin Hristov op 27-03-2018

Gemakkelijk te gebruiken, goedkoop en gemakkelijk draagbaar

  • Perfect +++++++
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marina Jozina Veldhuis - Willemse op 12-03-2018

Zeer goed praktisch. Leuke vormgeving en makkelijk in gebruik.

  • 20
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Buyck marnix op 06-03-2018

Werkt zeer goed en snel moest al langer zo een machine gekocht hebben is zeker aan te raden.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marc Jans op 26-02-2018

Werkt goed. bespaart veel tijd en is zeer efficiënt.

  • zeer handig, snel en efficiënt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Kenneth op 25-02-2018

Eerst en vooral: ik zag hier en daar wel eens iemand zeggen "ik wens dat ik niet zo lang gewacht had". Normaal gezien schrijf ik dit af als het woord van iemand die uitbundig is met een nieuw speeltje. Ik was fout. Dit ding spaart bakken tijd uit, werkt super betrouwbaar, en voelt robuust aan. Het is zijn geld zeker en vast waard!

Recht uit de doos in de eerste minuut zeg maar kon ik het natuurlijk niet laten om een sigaretje te schieten met de nieuwe aanwinst. Het is echt prettig om hiermee een sigaret te maken. Gewoon tabak erin, beetje aanstampen, filter, en hendel overhalen. Onmiddelijk goed geschoten tot aan het einde van de filter. Elke keer. Dit was zowat de grootste twijfel die ik had hieraan: kon een goede, stevige sigaret gemaakt worden en dit altijd gegarandeerd?

Ja. Ik heb ondertussen puur voor te testen (en halverwege in, voor de lol) mijn gebruikelijke 250 sigaretten geschoten. Dat was dag 1. Normaal stop ik daar want dit is genoeg voor twee weken. Dit in veel mnder dan de gebruikelijke tijd die ik normaal nodig heb. Geen enkele slechte sigaret. Ondertussen heb ik er een 750-1000 gemaakt, alweer puur voor de lol en om oude tabak weg te werken die ik nog staan had. Alweer, geen enkele slecht gemaakte sigaret. Te weinig, te veel, juist genoeg tabak, maakt allemaal niet uit, hij stampt het er in.

Zelfs toen ik iets te droge tabak gebruikte, zelfs toen ik iets teveel van deze tabak erin deed. Goed, het geluid baarde me wat zorgen want je hoort wel wanneer er te veel in zit, maar dit apparaat deed gewoon verder zonder morren. "Volgende sigaret graag!" 10/10

Normaal was sigaretten schieten voor mij een karwei. Ik deed het terwijl ik naar een video keek ofzo en het duurde wel even voor ik een hele doos tabak (van 100 gram - klein dus maar toch) afwertke. Maar deze machine maakt van het karwei een klein pleziertje. Het gaat snel, zelfs in mijn eerste week van proberen. Ook kon ik diezelfde doos tabak afwerken in minder dan de helft van de tijd die ik normaal nodig had. Het is be-lach-e-lijk snel. Vroeger na 20 sigaretten was ik al blij dat ik een doosje sigaretten had. Nu na 20 sigaretten begin ik nog maar. Een pakje maken duurt misschien 5 minuten of zo. Holy shit.

Verder is het apparaat zwaar en voelt het dus echt wel aan. Geen goedkope rommel gevoel dus. Het is ook makkelijk om te reinigen, alhoewel de statische elektriciteit op het (meegeleverde) opvangbakje een beetje irritant is. Net zoals ons kan het de tabak moeilijk loslaten. Amper een minpunt, toch. ;)

Ook wil ik de webshop bedanken ondanks de technische problemen - goede communicatie daarover wel - met mijn order voor er een fraaie sigaretten box + aansteker in te steken.

  • robuust
  • snel
  • gegarandeerd goede sigaretten
  • simpel in gebruik
  • alle benodigdheden zitten in de doos - reiniging enz
  • heeft letterlijk geen minpunten, wat een pluspunt is
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Symona op 13-02-2018

Je verbruik niet teveel, daardoor voordelig in gebruik. Vult de hulzen erg goed.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Clara rabbers-post op 10-02-2018

Een fijn apparaat stevige sigaretten bevalt prima een echte aanrader.

  • eindelkijk een goede stevige sigaret
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Clara rabbers-post op 10-02-2018

Het is een handige sigaretten draaier mooie sigaretten stevig die andere apparaten viel het vuur er zo af overal brandgaten bij dit apparaat niet een echte aanrader.

  • een stevige sigaret
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Janny Driessen op 08-01-2018

Dit is onze derde "Zorr Powermatic 2 Plus" de machine voldoet aan het geen wat hij moet doen. De vorige keer hebben wij hem bij de concurrent besteld, en daar zat een beschrijving bij hoe je hem moet schoonmaken moet maken. En die ontbrak bij deze leverancier. En dat is zeer belangrijk. de eerste "Zorr Powermatic 2 Plus" (waar ook geen bijschrijving bij zat) werkte niet meer correct. En daarom hebben wij een nieuwe besteld waar die beschrijving wel bij zat. Naar aanleiding van die beschrijving heb ik mijn eerste schoon gemaakt en die werkte weer 100%. Gelukkig hebben we de nieuwe door kunnen verkopen aan vrienden van ons.

  • Als je regelmatig op de goede manier schoonmaakt werkt hij prima
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Als bedrijf zijnde hebben we een grote impact op het milieu. Daarom proberen wij ons papier verbruik tot het minimaal te brengen. Zo hebben we wel een handleiding, alleen vindt u deze alleen online. Op deze pagina vindt u al onze handleidingen, ook een gedetailleerde handleiding over het schoonmaken van deze hulzenhouder (meest voorkomend probleem). https://www.hulzenvullers.nl/informatie. Wij hopen hierbij op uw begrip.
Frans De Pauw op 30-12-2017

Uitstekend materiaal, uitstekende service, reeds 7 toestellen aangekocht voor vrienden en kennissen, allemaal uiterst tevreden.

  • alles
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Henny op 12-12-2017

Geweldige hulzenvuller. Gemakkelijk en snel in gebruik. Géén minpunten.

  • Gemakkelijk en snel in gebruik.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
André op 07-12-2017

Had het veel eerder moeten aanschaffen, dus been aanrader

  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Frans De Pauw op 07-12-2017

Uitstekend, goede kwaliteit, solide, niks negatief over te zeggen.

  • alles
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Nies op 14-11-2017

Gebruik vriendelijk, heel snel een sigaret gedraaid, aan te bevelen. Zorr is toch wel het beste elektrische sigaretten draaier.

  • Snel een sigaret gedraaid, goed gevuld als een echte sigaret
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
TLM Schoonen op 14-11-2017

Als ie werkt. Werkt hij goed. Helaas vult hij de halve tijd ook halve hulzen. Ook snijdt het mes de hulzen door. We hadden er een van 8 jaar oud. Het verschil tussen de 2 is nihil. Jammer want die oude werkte in het begin jaren perfect.

  • werkt goed in het begin
  • vult de hulzen niet meer goed na een tijdje
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Paul van Berkel op 08-11-2017

Bevalt zeer goed, is reeds mijn tweede, bij eerste het stukje waar de huls aan moet losgelaten, kunststof kraagje gescheurd.

  • Prima
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Werner Michiels op 28-10-2017

Mijn moeder gebruikt 'm al 3 jaar, vandaar dat ik weet dat hij heel betrouwbaar en duurzaam is, topproduct.

  • Robuust en gebruiksvriendelijk.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Henk Dijkema op 15-10-2017

Heb het nu 2 weken in huis en hij werkt prima. Mooie volle sigaretten. Persoonlijk vind ik het met volume tabak het prettigst werken. Gaat ook zeker sneller en lichter dan een hand apparaat. Hoop dat het lang meegaat voor deze investering, maar zo ziet hij er wel uit maar dat is afwachten.

  • Eindelijk mooie volle sigaretten
  • Snel gemaakt
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Clasina op 05-10-2017

Wat een geweldig apparaat! Sigaretten zijn veel beter, het maken gaat veel sneller, gemakkelijker en je knoeit met het maken veel minder. Je kunt ook alle tabak gebruiken en hoeft minder te stofzuigen door knoeien, zoals met een handapparaat. Voor mensen die veel sigaretten ineens willen maken, raad ik de Zorr Pro (opzetstuk) zeker aan, deze bevalt mij ook prima.

  • goede sigaretten
  • gebruiksvriendelijk
  • minder knoeien
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Rob op 04-10-2017

Dit is zoveel beter dan een machine met een spiraal. De huls is gelijkmatig gevuld en het gaat snel. Een dikke negen!

  • Gebruiksgemak
  • Snelheid
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Anja op 02-10-2017

Geweldig apparaat, is sneller en je kunt alle shag gebruiken. Sigaretten zijn mooi gevuld.

  • Vult de hele huls met shag
  • Geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Wim op 21-09-2017

Had nog nooit zelf een sigaret gemaakt, na het verhaal gelezen te hebben toch nog wel een beetje sceptisch, nu in gebruik, jullie hebben geen woord te veel gezegd, het apparaat is een "wonder", heel blij mee.

  • Alleen maar
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Van de Velde Boudewijn op 11-09-2017

Zeer betrouwbaar en goed toestel. Ik heb mijn machine al 3 jaar en heb ondertussen al 4 machines voor vrienden moeten bestellen en deze zijn der ook heel tevreden over. Ik zou deze machine ook aanbevelen aan iedereen.

  • heel snel om cigaretten temaken
  • cigaretten zijn heel goed gerold
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Klarina op 10-09-2017

Hebben de eerste gekocht anderhalf jaar geleden en ik kan zeggen dat wij beide straffe rokers zijn, dus de machine is echt wel getest. Nu heeft deze machine een klein mankement waarvoor wij hem ter reparatie aan gaan bieden maar eerst hebben wij een nieuwe aangeschaft want we willen hem niet missen.

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Zeer solide
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Gerrie Emmen op 09-09-2017

Erg fijne machine en ook een zeer goede levering zoals alle andere keren dat ik hier wat besteld heb. Ga zo door!

  • Goede sigaretten
  • Stevige machine
  • kleine ruimte voor de voorraad tabak
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 1 - 50 van in totaal 918