Product beoordelingen

Over de Zorr Powermatic 2 Plus

€ 84,95
Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 919
Laatste beoordeling was op 28-11-2020
893 van de 919 (97%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
B. Doeve op 03-05-2013

geweldig apparaat, werkt super en de volgende dag in huis. heb hem nu een maand en had de kosten er binnen twee weken uit. dit is absoluut een aanrader.

  • werkt super
  • geen!
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Ruud op 02-05-2013

Superhandig apparaat. Levering correct en snelle servicce!

  • Handig & Snel
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Frits Maail op 02-05-2013

Een superding ik kan het iedereen aanbevelen. In een mum van tijd heb je de kosten eruit.

  • Gemakkelijk en snel onder de knie
  • ???
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
GertJan op 02-05-2013

nelle levering, zeer goede kwaliteit, prima uitleg, en zeker niet op de laatste plaats, een zeer goede after sales service! Met andere woorden, een zeer goede kwaliteit in ALLE opzichten

  • Levering, kwaliteit, after sales.
  • Totaal geen dus
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
cor de reus op 02-05-2013

Aanrader voor de zelf draaier, wereld ding, geen getop meer met vastlopers e.d.

  • degelijk apparaat
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
M. Weers op 02-05-2013

Eerst getwijfeld om hem aan te schaffen gezien het een aardige prijs is. Toch gedaan, en geen seconde spijt! Sigaretten zijn echt zo gemaakt, doordat je het tabak kan stapelen kan je ook snel door. Als je gewend bent aan de werking/vulling heb je in 15 min zo 200 sigaretten gedraaid. Doordat alles ook simpel en mechanisch is, is dit ook prima handelbaar voor mensen met reuma. Het kost namelijk geen kracht!

  • - Makkelijk in gebruik (vullen, hendel overhalen en klaar) Zelfs handelbaar voor reuma personen - Snel goede sigaretten (200 stuks in 15 min) - Maakt het tabak niet kapot, dus prima sigaret
  • - Schoonmaken is wat lastiger gezien staal statisch wordt en tabak blijft plakken.
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Mary Boer op 02-05-2013

Zeker zijn geld waard Gelijk een voor mijn dochter ook gekocht Helemaal blij!!

  • Helemaal TOPPIE !!!!!
  • Zijn er niet !
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
De wannemacker Danny op 02-05-2013

Zorr powermatic 2 hulzenstopper,waarvan ik er ineens 2 heb besteld,zeer snelle levering en correct,aan de telefoon zeer goede service,dus hulzen vullers.nl TOP! Nu het toestel de zorr powermatic 2 hulzenstopper, ik zeg als het zijn werk blijft doen zoals nu,dan komt er geen ander toestel meer binnen bij mij of het moet de zorr zijn,in één woord prachtig en krachtig apparaat,ik raad dit ook andere mensen aan, de max!

  • zeer zeer goed apparaat(als het zo blijft verder werken)subliem!
  • absoluut geen
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Willem op 30-04-2013

Werkelijk een geweldige machine, maak tegenwoordig elke dag weer nieuwe sigaretten, aangezien dat toch in een paar minuten tijd gaat. Was ook nog eens erg snel bezorgd, ben erg tevreden met deze aankoop!

  • Snel, gemakkelijk, duurzaam
  • Geen trechter
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
cor op 15-04-2013

Wereld apparaat, snel en een goede sigaret, je moet wel zelf even uitdokteren hoevel tabak je er in wil hebben,want het maakt bij deze machine niet uit of je veel of weinig tabak er in doet, hij draait hem gewoon, geen vast lopers of ellende, zijn geld waard

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Maud op 24-03-2013

Ontzettend blij ben ik met deze hulzenvuller! Het gaat snel, makkelijk, en hij vult de sigaret helemaal, zoals een 'gewone' sigaret. En met zelf vullen, heb je het geld dat dit apparaat kost binnen 1 maand terug! Ik ben zeer tevreden, en kan het iedereen aanraden.

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Luc op 24-03-2013

Snel en gemakkelijk,dit is een goede aanwinst.

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Dora op 24-03-2013

Geweldig! De volgende dag in huis en ik kreeg er nog een leuke verrassing bij: een doos en een aansteker. Hier kan geen handmatige sigarettenmaker tegenop. Echt supergoede sigaretten!

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Mary Boer op 23-03-2013

Prima!! Goede service De Zorr Power Starterspakket heb ik nu,en vind ik persoonlijk zo goed..dat ik er inmiddels nog 1 heb besteld voor een fam.lid,komt wat later dan gedacht,maar kan gebeuren! Aanrader!!

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Jeroen op 21-03-2013

Zeer goede sigarettenmaker, ik ben er zeer over te spreken.

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Karin op 14-03-2013

Goed apparaat, supersnelle levering, leuk dat er een extraatje bijzit

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
carlo op 24-02-2013

gewoon geweldig , perfecte siggaretten

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Marijke op 23-02-2013

Na 2 maanden plezier te hebben gehad, is die kapot gegaan. Ik heb hem terug gestuurd en kreeg na 3 dagen al een nieuwe terug. Ben dus altijd nog tevreden, maar hoop wel dat deze iets langer mee zal gaan dan de vorige!

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Pascal K. op 12-01-2013

Werkelijk een prachtig apparaatje, heb nog nooit zo snel m'n eigen sigaretten gemaakt

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Weergeven 901 - 919 van in totaal 919