Product beoordelingen

Over de Zorr Powermatic 2 Plus

€ 84,95
Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 919
Laatste beoordeling was op 28-11-2020
893 van de 919 (97%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Gerrie Emmen op 09-09-2017

Erg fijne machine en ook een zeer goede levering zoals alle andere keren dat ik hier wat besteld heb. Ga zo door!

  • Goede sigaretten
  • Stevige machine
  • kleine ruimte voor de voorraad tabak
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
p.vink op 20-08-2017

na enkele dagen gebruik werkt de hulzenvuller prima. Hulzen zijn prima en gelijkmatig gevuld en de snelheid is goed.

  • werkt perfect
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Rony Nolis op 16-08-2017

zeer tevreden. Makkelijk in gebruik. Heb besloten om nu ook de trechter bij te bestellen. Prima

  • Makkelijk
  • Geen trechter
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Erik Moeyersons op 16-08-2017

Dit toestel is de ideale manier om de prijs van sigaretten weer min of meer aanvaardbaar te krijgen. Het verkregen resultaat sluit het dichtst aan bij het originele. Geen afvallende brandende stukjes assen.... kortom het perfectie alternatief voor de dure gekochten sigaretten. Oké, het vergt enige tijd en handigheid, maar met wat ervaring is een stapel gemaakte sigaretten zo voorhanden.

  • Snel, praktisch en handig in gebruik
  • Winstgevend
  • Roken schaadt de gezondheid
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Frank dura op 15-08-2017

Super handig kind kan de was doen maak sigaretten als een machine geweer. gewoon ideaal had ik eerder moeten weten top product.

  • ideaal
  • snel
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Henny van Schijndel op 05-08-2017

Prima apparaat snelle levering. geen probleem met het maken van de sigaretten.

  • werkt perfect
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
carine Lambrechts op 12-07-2017

is een snel toestel en gemakkelijk in gebruik enkel zou het nog makkelijker zijn als er inderdaad de trechter op zou staan dat je niet constant moet vullen
het enige minpunt vind ik toch wel is dat de huls er soms slecht afkomt

  • snel
  • handig
  • huls blijft soms zitten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Tom Lathouwers op 12-07-2017

veel makkelijker en sneller. tabak moet wel droog zijn, anders loopt het machientje steeds vast.

  • 10
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Sandra op 12-07-2017

Wil geen ander meer 250 sigaretten op een uurtje zo gedraaid zonder pijn in de armen.

  • Super goed machine
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Peter Rijnders op 10-07-2017

Kan op dit moment nog niet zeggen dat het sneller gaat dan met de hand.

  • Mooi en degelijk apparaat
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Roos op 01-07-2017

Ik heb dit apparaat al enkele jaren. Het werkt prima. Alleen moet je ervoor zorgen dat de tabak niet te vochtig is, want anders verstopt het apparaat of geraakt de sigaret niet gevuld tot aan de filter. Jammer genoeg is het moeilijk om de juiste tabak te vinden. Vooral met de L&M heb ik niet zo'n goeie ervaring. De JPS dan net wel. Maar prima apparaat.

  • snel, makkelijk
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Robert op 28-06-2017

De Zorr powermatic 2 plus is een echte aanrader en had ik jaren eerder willen hebben. Na jaren lang de handmatige mascotte sigaretten vuller te hebben gebruikt en met redelijk resultaat sigaretten maakte, gaat het nu zo veel makkelijker, echt geweldig. Makkelijk te "installeren" gewoon neerzetten, opvangbakje en shag geleider er op zetten, stekker er in en ... maken maar. Nog nooit zulke gelijkmatige sigaretten gemaakt met zoveel gemak.

  • 70 stuks in 15 minuten is relax haalbaar
  • Makkelijk te
  • gelijkmatige sigaretten
  • even wennen/gevoel krijgen hoe hard je de shag moet aandrukken
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ed.Kuipers op 19-06-2017

Ontzettend veel gemak met mijn onwillige handen met dit apparaat maar snel versleten nog geen 2 jaar bij 5 blikken a 80 gram per maand en na elk blik helemaal gereinigd met borstel staafje en kwast kort om handig apparaat maar korte levensduur.

  • makkelijk in gebruik
  • gouw versleten 1jaar 9 maanden bij 5 x 80 gram per maand
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Van Herzeele Patrick op 12-06-2017

Heb het voor de eerste keer gebruikt en moet zeggen, super gemakkelijk en veel sneller dan met een handmachientje, zou het niet meer willen missen, zal mij wellicht reserve machientje aanschaffen. Bedankt hulzenvullers.

  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
J v Bezouw op 05-06-2017

Dit is dezelfde als die ik had. De oude is 6 jaar meegegaan en toen was hij versleten. Deze nieuwe werkt perfect zoals het hoort. Hij is niet echt goedkoop, maar wel zijn geld waard.

  • gaat heel lang mee
  • goede sigaretten
  • niet echt goedkoop
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Stefanie Plaisier op 29-05-2017

Door kennis wist ik al dat dit een fijn apparaat was. Vorige apparaat maakte de shag fijner en hierdoor droogde de sigaretten sneller uit. Nu goede volle sigaretten die langer branden en niet zo heel snel oproken. Apparaat is zeer gebruiksvriendelijk.

  • goede volle sigaretten
  • handig opvangbakje voor de sigaretten
  • extra lang snoer bij te bestellen
  • irritant geluidje
  • kort standaard snoer
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Carine lambrechts op 12-05-2017

Vind het een fantastisch product maar zou er nog 1 moeten bestellen voor mijn vader maar is er geen enige korting mogelijk?

  • voelt als een echte sigaret
  • gaat snel
  • dus zuiniger roken
  • aankoop is eenmalig maar duur
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Sjannet op 11-05-2017

Na 3 jaar intensief gebruik heeft hij het begeven, snel een nieuwe bestelt, we zijn er super te vrede over.

  • snel en goede sigaretten
  • het apperaat mag wel iets goedkoper
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
John Bekkers op 10-05-2017

Willen geen andere dan deze zorr powermatic 2. Handig, en klein, makkelijk mee te nemen. En door het handeltje geen last van vermoeiden handen. vult de huls goed, en rookt de sigaret lekkerder.

  • werkt goed
  • trekt soms de filter kapot
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Coby Faro op 05-05-2017

de Zorr Powermatic is voor mij een super draaier, het gaat snel, ik kan voldoende shag in de vulopening leggen om een aantal sigaretten achter elkaar te kunnen draaien, veel minder rommel dan toen ik het met de hand draaide, heel plezierig om mee te werken.

  • snel sigaretten draaien
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Katja Aan den Boom op 20-04-2017

Ben super blij eindelijk dit apparaat in mijn bezit te hebben.

  • Geweldig apparaat
  • geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Guy Straus op 19-04-2017

Zeer tevreden, een aanrader! Degelijk product, werkt snel en eenvoudig!

  • Top product
  • Vultrechter mag gefixeerd zijn
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Hennie op 28-03-2017

Hoewel ik mijn twijfels had, vanwege ervaringen met eerdere apparaten ben ik super blij met de Powermatic. De sigaretten zijn zeer goed geen afvallend vuur of vonken. Even de handigheid vinden in de hoeveelheid tabak (niet te veel) en gaan met de banaan. Binnen anderhalf uur een blik van 107,5 gram gedraaid en klaar. En dat met een had beperking. Super apparaat, kan het echt iedereen aanraden! Ben er echt blij mee. Toppie.

  • Super handig
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
van de paar jacobus op 20-03-2017

snelle levering, product is perfect, voldoet aan mijn verwachtingen,dit kan ik iedereen aan raden! hartelijk bedankt!

  • gewoon perfect!
  • helemaal geen!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Mieke op 10-03-2017

ik rol al enkele jaren en ben heel blij met deze aankoop! snel en gemakkelijk meer moet dat niet zijn! alleen dat doosje voor de sigaretten in de doen is na enkele dagen al kapot spijtig

  • gemakkelijk en snel
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Lenie Snoek op 07-03-2017

Doordat ik arthritus heb in mijn vingers is dit apparaat een hele welkome oplossing om mijn sigaretten te maken. het gaat nu zonder enige moeite en daar ben ik erg blij mee. Ook bedankt voor het doosje en de aansteker die meegeleverd zijn, dat was een leuk cadeautje. Ik hoop er nog lang gebruik van te kunnen maken.

  • alles
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Johnny alen op 01-03-2017

Bij vaste tabak moet je die wat los trekken en aanduwen maar met losse tabak een beetje aanduwen en je hebt een perfecte goed gevulde sigaret.

  • goed gevulde sigaretten
  • gemakkelijk in gebruik
  • perfecte sigaret
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Bergeman op 01-03-2017

Eerst even wennen mat de shag aanduwen maar naar een paar sigaretten loopt het als een trein maakt ook niet uit welke hulzen je gebruikt ik had ze van de Aldi werkt prima.

  • Prima apparaat
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Shanti bongers op 01-03-2017

gebruik het nu een aantal dagen, het werkt perfect... prima machine.

  • werkt perfect
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Piet Bögels op 07-02-2017

ik heb de Zorr powermatic 2 nu drie weken, ik heb nu een paar honderd
sigaretten gemaakt, het zijn goed gevulde hulzen, en zeer eenvoudig te maken.

  • werkt prima
  • gemakkelijk in gebruik
  • niet gevonden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Bert grissen op 17-01-2017

Ik raad deze verkoper iedereen aan. Heb je een probleempje ze lossen het direct op. Zelfs in het weekend. Contact gehad via WhatsApp, wat ik persoonlijk fijner vind dan steeds te kijken of ik mail had. Volgende keer weer. Bedankt voor de goede service.

  • Top product
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
J.H.Beumer op 26-12-2016

Na drieënhalf jaar en ongeveer 45000 sigaretten is mijn eerste versleten, snel een nieuwe besteld, bevalt zeer goed. Hoopt hier ook weer lang plezier van te hebben.

  • Werkt makkelijk
  • Ruwopervlak
  • Kortsnoer
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Wilma van Gend op 15-12-2016

Ik heb het apparaat al een jaar en vind hem helemaal geweldig. En mijn vriendinnen zijn er zo enthousiast over dat ik het afgelopen jaar er alweer 2 bij u gekocht heeft voor mijn vriendinnen. Kortom in 1 woord geweldig! Mijn dochter wil er ook graag 1 maar die moet er eerst voor sparen.

  • Heel fijn apparaat
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Karina berckmoes op 29-11-2016

Werkt zeer goed uitstekend. Eerste bestelling was verloren en hebben het prachtig opgelost we hebben de week nadien onze bestelling goed ontvangen.
zijn zeer tevreden.

  • Werkt goed
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Katja op 20-11-2016

Ten eerste mijn complimenten aan Hulzenvullers. Een dikke 10. Wat een geweldige service! Inmiddels de derde Zorr Powermatic 2 Plus gekocht, waarvan er 2 cadeau gedaan. Iedereen is laaiend enthousiast. Voor deze prijs is er geen betere!

  • Snel en eenvoudig
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Eric Van Hoof op 17-11-2016

Top dankzij trechter en tabakstamper van hulzenvuller.nl neem daarbij nog de handige doosjes van hun en je bent goed gesteld, vroeger kon ik niet volgen om te rollen, nu rol ik in een uurtje genoeg voor een week, en toch nog even zeggen dat ze een eerlijke service geven. mensen van hun woord, ze volgen alles op en informeren als ze je kunnen bijstaan. Topteam

  • snoer mag wat langer
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marja Eefsting op 16-11-2016

Heb de Zorr Powermatic zelf al enkele maanden en wil niet meer zonder. Heb er vorige week nog een besteld voor mijn moeder van 83. Zij kreeg steeds meer moeite om sigaretten te maken met een mascotte apparaat omdat het schuiven te zwaar werd. Zij belt me nu elke dag om te vertellen hoe blij ze is met de Zorr en dat alle sigaretten zo mooi en stevig zijn. Hoe blij kun je iemand maken!

  • Snel
  • Gelijkmatige sigaretten
  • Vultrechter mag groter
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Toon Slaets op 13-11-2016

Hadden eerst een andere maar als we toen hadden geweten dat de Zorr Powermatic er was, hadden we hem al veel eerder gekocht.

  • Werkt zoals gezegd word
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Van Hoof Eric op 08-11-2016

Ik heb een zorr powermatic 2 plus besteld, had problemen met de betaling door mijn gestuntel en daar hebben ze mij netjes mee geholpen en ondersteunt, bestelling netjes verpakt gekregen, werkt subliem dankzij de trechter die zij zelf hebben ontworpen met 3d printing, kortweg een aanbeveling voor iedereen die nog met een schuifvuller werkt, faire prijs kijk maar eens rond op het net, ze hebben mij persoonlijk altijd op de hoogte gehouden van de mogelijkheden die er zijn met deze hulzenvuller... top team. Dikke dankjewel

  • netjes verpakt
  • werkt subliem dankzij de trechter
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marco van den Heuvel op 23-10-2016

Werkt heerlijk makkelijk, binnen de kortste keren een flinke voorraad sigaretten (niet van echt te onderscheiden) gedraaid.

  • Werkt zeer makkelijk
  • Kort aansluitsnoer
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Barbara op 20-10-2016

Als de shag droog genoeg is, gaat het perfect! Zeker een aanrader.

  • Gemak
  • Nvt
  • Geen
  • Nvt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
D. Borny op 14-10-2016

Wij zijn zeer tevreden met onze aankopen bij Hulzenvullers. Reeds 2 x een Powermatic 2 toestel aangekocht en steeds een vlotte communicatie en levering. Nu na een dik jaar na aankoop een klein mankement gehad en na contact via email heeft de Service na Verkoop van Hulzenvullers ons zeer snel en degelijk geholpen. Het kleine onderdeeltje is ons GRATIS toegestuurd geweest en het was zelf snel gemonteerd. Dit bewijst toch maar eens dat er toch nog online handelaars zijn die niet enkel denken aan "verkopen" maar ook aan "Service na verkoop".Onze dank aan de medewerkers van Hulzenvullers.

  • Degelijke constructie
  • Kwalitatieve sigaretten
  • Snel en gebruiksvriendelijk
  • Iets te kleine tabak trechter
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jeffrey op 03-10-2016

in het begin is het even uitvogelen hoeveel je erin moet stoppen, maar zodra je dit onder de knie hebt is het zo gedaan. veel handiger dan een handmatige sigaretten schieter, nu heb je geen last van filters die je kapot duwt of shag wat erin vast blijft zitten.

  • werkt uitstekend
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Arlette Peeters op 03-10-2016

Ben heel tevreden over deze aankoop, werkt perfect, snel en je weet eigenlijk niet dat ge zelf gerolde sigaretten rookt :-)

  • Beter dan verwacht :-)
  • Nog geen minpunten gevonden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Van de Velde Boudewijn op 28-09-2016

Zeer gemakkelijk en zeer goed, ook zeer goede kwaliteit. Zou dit aan iedereen aanraden. Velen in mijn kennissenkring hebben dit ze zijn hier allemaal heel tevreden over

  • gaat heel snel
  • volgens mij geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Gale op 25-09-2016

levering, zoals beloofd, de volgende dag binnen. Werkt veel makkelijker dan hand-apparaat. Snelheid: mij lukt niet zoals meeste vertellen om een sigaret binnen een seconde te maken maar is voor mij eisen wel snel genoeg. Duurzaamheid? Weet ik niet, ik heb apparaat pas paar dagen in gebruik (zal ik pas over jaar of twee iets kunnen zeggen).

  • semi automaat
  • simpel in gebruik
  • (nog) niet ontdekt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
José op 15-09-2016

Mijn vorige apparaat was slecht geworden. Deze werd kosteloos omgeruild voor een andere. Super service van Hulzenvullers.nl.

  • draait mooie strakke sigaretten
  • makkelijk in gebruik
  • stevig apparaat
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Peter op 13-09-2016

Ik moet hem zeer regelmatig schoonmaken, ik bedoel dus de opening, waar je de sigaret insteekt.

  • het gaat allemaal prima
  • Ik krijg nog niet echt de standaard sigaret
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Benny schraepen op 07-09-2016

Ik ben zeer tevreden, het werkt goed snel en je sigaretten zijn gevuld zoals bij een fabrikant. Zeker een aanrader is om de trechter er bij te nemen zodat je veel sigaretten kan vullen zonder onderbreking. moest dit apparaat al jaren geleden gekocht hebben.

  • Zeer snel en nauwkeurig
  • Kleine hoeveelheid tabak in vuller
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Bert op 01-09-2016

Mijn ervaring met de Zorr Powermatic 2 Plus is zo goed dat wij niet meer zonder willen, laatst is het apparaat voor problemen onder garantie nagezien, bij terug komst bijna dezelfde problemen of erger, contact opgenomen en direct een nieuw exemplaar mogen ontvangen... echt geweldige service. Mocht deze door ouderdom zijn werk niet meer kunnen doen, gaan we direct over tot de aankoop van een nieuwe Zorr Powermatic 2 Plus en bestellen we deze wederom bij Hulzenvuller.nl.

  • geen 1 apparaat kan hier tegen op
  • nog niet ontdekt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 51 - 100 van in totaal 919