Product beoordelingen

Over de Zorr Powermatic 2 Plus

€ 84,95
Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 919
Laatste beoordeling was op 28-11-2020
893 van de 919 (97%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
S.Mojet-Rijper op 31-08-2016

Ik gebruik de Zorr Powermatic 2 Plus nu 3 weken. Ik heb spijt dat ik hem niet veel eerder heb gekocht. Wat een gemak om met dit apparaat je eigen sigaretten te maken. Ik kan hem iedereen aanbevelen, die zijn eigen sigaretten maakt. Makkelijk schoon te maken, alle spullen die je daarvoor nodig hebt zijn bijgeleverd. Snel geleverd en goed verpakt.

  • Snel
  • Makkelijk
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Diny van Beurden op 26-08-2016

Als ik had geweten dat het zulke kwaliteitssigaretten opleverde was ik er jaren eerde aan begonnen!

  • kwaliteits sigaretten
  • niks
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Bianca op 23-08-2016

Mijn eerste zorr powermatic was wat later dan de geschreven bezorging, ik kreeg als excuus een langer snoertje en een sigaretten doosje, dit vond ik een mooi gebaar. Nu mijn 2de besteld omdat de eerste het niet meer zo goed doet, hopelijk kan deze gemaakt worden zodat ik een reserve heb. De service is echt top. Ik raad iedereen aan om bij deze website te bestellen, een betere service vind je nergens!

  • Makkelijk en snel in gebruik
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Conny op 22-08-2016

Super apparaat hele goed service en ben er heel tevreden over

  • super goed
  • niets
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Angel. op 21-08-2016

Had al ervaring met het apparaat, Trouw 3 jaar mee gedraaid, maar door intensief gebruik is hij helaas defect, Bij hulzenvullers terechtgekomen voor een nieuwe, Wat een super service! Scheelt ook nog eens 15 euro met de winkel bij ons om de hoek! Heb ik toch mooi weer een pot tabak voor :) Het apparaat is snel, net zoals de levering. Prima op de hoogte gehouden waar je apparaat rondzweeft voor hij bij jou is, voor dat geld en voor ik in de stad geparkeerd heb, is de levering al aan huis. Leuke aansteker en attentie bij gekregen, Dus aarzel niet! En bestel het gewoon bij 'hulzenvullers'

  • Super handig!
  • Geen een..
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Smolders op 20-08-2016

perfect werkend en super sigaretten nog nooit zo sigaretten kunnen maken als nu.

  • perfect
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
e. markusse op 18-08-2016

Ik heb dit apparaat gebruikt, vindt hem helemaal niet prettig, hij maakt een vervelend geluid en de meeste sigaretten zijn mislukt. Zelfs als hij goed zou werken zie ik het voordeel van dit dure apparaat niet. De herrie kan ik best verdragen als hij het goed zou doen, maar het gaat niet sneller of makkelijker dan bij een handmatig apparaat. Het enige wat het motortje voor je doet is de huls vullen en dat gaat meestal mis, half gevuld, kapot gescheurde huls of veel te strak zodat het apparaat vastloopt. Ik het het een paar weken geprobeerd, met meer en minder tabak, vaster en losser in de vulopening gedaan.

  • ziet er mooi uit
  • maakt herrie
  • veel mislukte sigaretten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
JC Nagtzaam op 15-08-2016

Super degelijk apparaat, je kunt niet fout. Men zou nog iets moeten verzinnen, bijvoorbeeld een grotere trechter voor meer tabak, zodat je in 1 keer een pakje van 19-20 stuks kunt maken. Het voorkomt "geknoei". Verder geen minpunten.

  • Super degelijke machine
  • Trechtervulling van tabak.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marjan B ijl op 14-08-2016

Een beetje onwennig in het begin ondanks de duidelijke instructies. Dat was de tweede dag al over. Mij dunkt, makkelijker kun je het niet maken. Ook een eenvoudiger machine kun je niet bouwen. Knap staaltje! Ben er errreg blij mee.

  • Fantastische machine!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Joke op 14-08-2016

Ik heb hem nu bijna een jaar, want ik vind dat je een half jaar moet wachten en dan een review ga plaatsen. Heb zelf een Powermatic 2 en ik heb 1 keer wat aan de stekker gehad. Toen heeft mijn zoon er een nieuwe aan gedaan. De machine staat hier met het blik ernaast. Als er dan iemand langskomt, zijn ze vrij om een sigaret te draaien. Er is ook nog een andere site waar de hulzenvuller was afgeprijsd. Let op, mijn zoon was bezig en hij stoot de pin ergens tegen aan en toen werkte de machine niet meer. Hij bellen, maar kon niet gemaakt worden en moest maar een nieuwe kopen. Bij deze webshop helpen ze je altijd, ik hoop dat iedereen een goede keuze maakt.

  • veel
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Corinne Vinks op 11-08-2016

Handig apparaat dat met minimale inspanning een maximaal gevulde sigaret maakt.

  • goed en makkelijk vullen van de huls
  • simpele bediening
  • Groot log apparaat
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Helma van Beek op 10-08-2016

Ik wist waar ik aan begon, want ik had er al één gehad, maar door veelvuldig gebruik is hij kapot gegaan. Vandaar dat ik er weer één heb besteld. Ik vind hem geweldig, maak 250 sigaretten in een klein uurtje, dus dat is snel verdiend.

  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Mary Kouwenhoven op 08-08-2016

Dit is absoluut de keizer onder de hulzenstoppers! Voordat ik op de hoek van de straat uit gemak een pakje sigaretten kan kopen, heb ik al een heel pakje zelf gemaakt. Razendsnel en elke huls is gelijkmatig en tot aan de nok gevuld. Kortom: een geweldig apparaat!

  • Gebruiksgemak
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Richard op 07-08-2016

Met de goede shag maakt hij goede sigaretten niet van echt te onderscheiden voldoet prima.

  • voldoet prima
  • gebruiksgemak
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Joh Janssen op 05-08-2016

gebruik dit apparaat al 2 jaar, duizenden sigaretten gemaakt, nooit problemen gehad, Recent een apparaat aan dochter geschonken en die is ook razend enthousiast. Alleen dit apparaat is het juiste om aan te schaffen.

  • vult de hele huls, werkt perfect
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Gerrie Emmen op 23-07-2016

Zeer fijn en goed apparaat. De hulzen worden helemaal gelijkmatig gevuld.

  • goed apparaat
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ikke op 22-07-2016

Gewoon een topper! Sinds ik dit apparaatje heb, hebben 4 vrienden/familieleden het ook gekocht.

  • top machine
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Stevens Anne op 14-07-2016

Super... niet meer haasten 's morgens... alle sigaretten netjes in het doosje. Geen kapotte filters, geen halve sigaretjes, op gefrommelde stukjes tabak. De beste tip van mijn vrienden, die ook zo'n exemplaar hebben. Op vakantie maakte een vriend voor drie sigaretten, terwijl hij zelf niet rookt. Geweldig!

  • geen kapotte filters
  • geen halve sigaretjes
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Mirjam op 14-07-2016

Het is een handig apparaat wat doet wat ie moet doen. Supersnel en eenvoudig in gebruik. Het is een beetje jammer dat je aan een snoer gebonden bent maar dat is echt als je een minpuntje zou moeten noemen.

  • doet wat hij moet doen
  • gebruiksgemak
  • beetje zwaar
  • het vastzitten aan een snoer
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Hanan op 10-07-2016

Super de luxe heb geen woorden voor. Mijn collega heeft het geprobeerd en ze vond het geweldig. Ben jullie heel dankbaar het is gewoon een vertrouwde site

  • makkelijk in gebruik
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Astrid Remue op 06-07-2016

Goed uitgelegd en gemakkelijk in gebruik. goed te onderhouden.

  • gemakkelijk
  • mooi design
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
jamie de korte op 29-06-2016

Ik heb de zorr powermatic 2 plus nu een week en ben er erg tevreden over. Ik heb al veel apparaten gehad maar altijd halve sigaretten nu met dit apparaat heb je een stevige echte sigaret super. Levering is perfect de volgende dag al in huis. Super verpakt. Zou het iedereen aanbevelen.

  • super goed
  • geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Hussam Hallak op 29-06-2016

perfect apparaat doet precies wat hij moet doen. Beter dan alle hulzenvullers die ik tot nu toe heb versleten.

  • goed
  • perfect apparaat
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ans Braamkolk op 28-06-2016

Even uitzoeken hoeveel shag je in het apparaat moet stoppen. Is persoonlijk waar je van houd.

  • makkelijk in gebruik
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Theo de Leeuw op 28-06-2016

Perfect apparaat doet precies wat hij moet doen. Beter dan alle hulzenvullers die ik tot nu toe heb versleten.

  • perfect apparaat
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
corrie bakx op 26-06-2016

draait echt goede sigaretten en werkt snel, heb het zelf al een paar weken en gister er een aan mijn dochter gegeven voor haar verjaardag.

  • werkt perfect
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
wagt gerrits op 20-06-2016

de ideale hulzenvuller en met zoveel gemak je sigaretten maken. gewoon de beste die er is.

  • super apparaat
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marijke van seters op 19-06-2016

Grandioos ding zeker een aanrader voor iedere roker

  • alles
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Krugers op 16-06-2016

Zeer gemakkelijk in het gebruik, zelfs mijn kleinzoon zou er mee kunnen omgaan. De hulzen worden goed en gelijkmatig helemaal gevuld.

  • Gebruiksgemak
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Erik Hollweg op 09-06-2016

Snel makkelijk en oerdegelijk als een oude lada. Makkelijk te bedienen en schoon te maken. Hier kan geen hand machine tegenop

  • Snel
  • makkelijk
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Wim Duin op 03-06-2016

Ik heb het nu twee weken in huis en ben heel tevreden. Het gaat lekker snel en de sigaretten zijn helemaal gevuld. Vallen niet uit elkaar tijdens het roken. Dat is bij andere apparaten nog weleens het geval. Kortom een aanrader.

  • Helemaal tot de filter gevuld
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Rony V. op 30-05-2016

Ik ben heel tevreden over de aankoop bij jullie, geweldige en correcte levering, de hulzenvuller is echt de max, prachtig gevulde sigaretten en geen arbeid meer, het hendeltje naar beneden en daar is de perfecte sigaret, super koop!

  • correcte levering
  • perfecte sigaretten
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
monique jillings-maas op 26-05-2016

heb er net ervaring mee maar zou iedereen die zelf sigaretten wil maken dit apparaat aan bevelen snel en super makkelijk in gebruik en goede sigaretten toppie!

  • super apparaat
  • geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jennifer op 18-05-2016

Mijn ervaring is matig omdat ik vaak heb dat als de sigaret klaar is dat het de tabak eruit trekt bij het uiteinden. Zodat je bijna halve sigaretten krijgt. Het is net nieuw besteld en dus niet vies etc.

  • Werkt snel
  • Trekt het tabak uit het uiteinde.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Rita op 28-04-2016

Ik ben zeer tevreden. Het apparaat is stevig en werkt snel. Maakt mooie sigaretten. In het begin drukte ik de tabak iets te veel aan - dat leverde sigaretten op die 10 minuten meegingen... Ik hoop er nog lang plezier van te hebben!

  • Snel, stevig, maakt mooie sigaretten.
  • Het snoer is wat kort.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
L.V. op 26-04-2016

Ik ben ongelofeloos blij met de Zorr powermatic2, wat heb ik eigenlijk lang zitten tobben met zo een handapparaatje. 30 minuten met de zorr en ik kan een week vooruit met mijn sigaretten, geen vallende as toppen of vuur meer, dat alleen bespaart al veel kleding met gaatjes :) dus ook nog zo terug verdiend eigenlijk. Had het al veel en veel eerder moeten doen. De snelheid van leveren na bestelling en de manier waarop, track en trace kan ik enorm waarderen, ik wist zelfs precies hoe laat mijn zorr aankwam. Menig leverancier kan hier een voorbeeld aan nemen. Bedankt!

  • snelheid
  • gemakkelijke bediening
  • zwarte standaardkleur
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Nicole op 07-04-2016

Even uitvogelen hoeveel shag je in het apparaat moet stoppen, maar dan maakt hij echt een goede sigaret. Heb hem nu (bijna) een week in huis, maar heb hem er nu al uit, maar dat ligt er natuurlijk aan hoeveel je rookt.

  • Makkelijk in gebruik
  • Maakt goede sigaretten
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Annick op 24-03-2016

Heel tevreden over deze aankoop! Kan je veel geld mee besparen en het gaat heel vlot, ik gebruik wel volumetabak dan heb je minder verstoppingen.

  • Goed toestel
  • Heel eenvoudig te grbruiken
  • Korte kabel
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Broos - Vermeiren op 14-03-2016

We kochten een tweede apparaat om als geschenk aan te bieden aan een familielid. zelf zijn we immers al overtuigd van de kwaliteit. We hebben ons eigen toestel ongeveer een jaar in gebruik en zijn nog steeds zeer tevreden.

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Hans op 11-03-2016

Prima apparaat, makkelijk in gebruik en goede sigaretten.

  • Simpel in gebruik Robuuste uitvoering
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Toon op 08-03-2016

Ik geef zelden een beoordeling over een product, maar nu wil ik het wel eens een keer doen. Gebruik de sigarettenmaker een dag of 5, het is even wennen maar je maakt er mooie sigaretten mee ik durf dit product aan andere aan te bevelen.

  • Alles op 1 ding na
  • Reservoir had hoger gemogen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
ingrid collaert op 06-03-2016

mijn ervaring is goed gaat snel goede sigaretten

  • snel sigaretten draaien en veel geld uit sparen
  • zorg dat u tabak droog is als die nog wat vochtig is gaat het slecht
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
elroy op 06-03-2016

Prima apparaat.

  • is stil Vult ze goed kan met een hand gedaan worden geen vuur wat er afvalt
  • Nog niet gevonden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
geurtje van toorn op 01-03-2016

de geleverde hulzen vuller is een fantastisch product. geen half volle sigaretten meer.

  • geen geknoei
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
paul op 29-02-2016

super machine vul binnen een kwartier 50 sigaretten en helemaal gevuld zonder te kloppen. ik heb al veel verschillende hulzenvullers gehad maar de zorr powermatic 2 plus is gewoon veruit de beste.

  • makkelijk in gebruik, vul de hulzen goed vol,werkt snel, kortom deze machine is 1 en al pluspunt.
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
jenny op 28-02-2016

Super apparaat. Deze die ik besteld heb was voor een vriendin. Heb hem aangeraden.

  • Snel makkelijk in gebruik super sigaretten
  • Zou ik niet weten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Geurtje van Toorn op 23-02-2016

Ik vind het een fantastisch apparaat. Snel vele sigaretten gemaakt. En de levering was erg snel.

  • Veel sigaretten voor weinig geld
  • Had even moeite met de hoeveelheid shag.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
liliane op 16-02-2016

heel makkelijk te gebruiken daar ik enkel met de rechtse arm kan werken is de bediening optimaal en goed bedienbaar toestel, heel handig toestel, was ook na twee dagen thuis bezorgd

  • makkelijk te bedienen toestel, op een vrij snelle manier kan je sigaretten maken
  • geen enkele ondervonden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
danielle op 15-02-2016

top apparaat zeker voor mensen met beperking

  • het blokje die de filters tegen houd is iets te lang waardoor de filters kunnen schuren
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
ruud van de ven op 13-02-2016

super apparaat, werkt goed en makkelijk, een aanrader

  • makkelijk
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 101 - 150 van in totaal 919