Product beoordelingen

Over de Zorr Powermatic 2 Plus

€ 84,95
Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 919
Laatste beoordeling was op 28-11-2020
893 van de 919 (97%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
danielle op 09-02-2016

heel fijn apparaat vlug en zeker voor mensen met een beperking.

  • toppie apparaat
  • het blokje wat de huls tegenhoud is eigenlijk een klein beetje te groot waardoor regelmatig de filters schuren voor de rest zeer tevreden.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
R Knops op 08-02-2016

prima product zeer tevreden je bepaalt zelf de dikte van je sigaret beter dan dat handmatige apparaat wat iedereen in mijn omgeving gebruikt.

  • Snel en altijd dat wat je wil
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
a ter Horst op 01-02-2016

Geweldig apparaat en zou het iedereen die zelf sigaretten maakt hem aanraden.

  • Snel, stevige sigaretten, weinig rommel, goede snelle service en goed gevuld
  • Misschien een iets groter reservoir
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
paul snijders op 28-01-2016

ik heb de Zorr Powermatic 2 plus een tijd in bezit. ik heb een handicap en kan geen kracht zetten, nu ik de Zorr Powermatic 2 plus gebruik lukt elke sigaret. deze machine is top er is geen betere. de service van HulzenVullers.nl is echt super goed!

  • makkelijk in gebruik, elke sigaret is goed en werkt super snel
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
ter horst op 27-01-2016

In 1 woord geweldig, geen minpunten, ben er super blij mee en zou hem iedereen aanbevelen.

  • Stevige sigaret, gaat snel met maken
  • Tabaksreservoir zou iets groter kunnen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Medard Albrechts op 23-01-2016

snelle en verzorgde service, niets op aan te merken, en het apparaat gewoon pure klasse de zorr powermatic II

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Wilfred op 21-01-2016

Het apparaat werkt zoals beschreven op de website. Ben er gelijk mee aan de slag gegaan en het lukte perfect. Betere sigaretten kun je zelf niet draaien. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

  • Weinig tot geen rommel. Je hoeft je sigaret niet meer aan te kloppen. Makkelijk om schoon te maken.
  • Snoer is wat aan de korte kant maar daar kun je een langere voor kopen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Werner op 21-01-2016

Prima ding. Werkt uitstekend en snel. Beetje zoeken naar de juiste hoeveelheid tabak, maar dat is bij alle machines. In rustig tempo 150 sigaretten in 1,5 uur. Is de prijs zeker waard.

  • Werkt snel en prima.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Connie op 20-01-2016

Al jaren maak ik mijn sigaretten met een mascottedraaier. Totdat een collega mij deze aanprees. Omdat het best een duur apparaat is heeft ze hem een keer meegenomen naar werk. En ja hoor, na een sigaret gemaakt te hebben was ik overtuigt. Eenmaal thuis direct besteld en de volgende dag had ik hem in huis. Vanaf toen vind iedereen het leuk om sigaretten te maken. Dit apparaat is nu al mijn beste koop van het jaar.

  • Tijdbesparend Geen troep meer tijdens het maken.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Els. op 18-01-2016

Heb deze nog niet zolang in mijn bezit, tot hiertoe tevreden, correcte levering, correcte betaling

  • had de Lucky strike filters gekocht, worden dikwijls beschadigd tijdens het maken van de sigaret... nogthans goeie filter, blijkbaar apparaat te sterk?
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Patricia op 15-01-2016

Prima product! Het is net als breien, tabak insteken, handel omhalen en klaar!

  • Snelle levering en het apparaat zorgt voor goede sigaretten.
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
jenny boonman op 15-01-2016

deze nieuwe hulzenvuller is een kado voor mijn schoondochter ik gebruik hem zelf al twee jaar naar alle tevredenheid

  • goedkoper en als je een extra potje shag in huis hebt is er altijd een sigaretje
  • niets
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Elles Rijper op 15-01-2016

Super ik ben er zo blij mee wat kan je hier snel en goede sigaretten mee maken.

  • Top
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Patricia boeren op 09-01-2016

Ik vind hm geweldig en heb geen spijt. Je geld haal je er dubbel en dik uit. Je hoort het app bijna niet. Super ik ben er blij mee

  • Stil, snel
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
aad van wijk op 03-01-2016

werkt snel en maakt super sigaretten

  • mooi compleet machine
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Van de Perre op 01-01-2016

kwalitatief goed werkende machine, een heel stuk beter dan alle voorgaande machientjes die ik reeds heb gehad!

  • degelijk gevulde sigaretten, géén afvallende asse, gepaste tabaksdruk
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Denis Kober op 28-12-2015

De machine werkt perfect, snel en efficiënt en degelijk gebouwd, zeker om aan te bevelen.

  • Egale vulling en snelheid kwaliteit
  • Capaciteit van de vulbak, de machine is elektrostatisch waardoor het tabak op alle onderdelen incl. de machine blijft plakken en het tabak blijft liggen onder de vulbuis dus soms lastig de hulzen in te schuiven ( zou geholpen kunnen worden met een schuine
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
yolande laeremans op 24-12-2015

ik ben zeer content zowel over het product als over de levering, het gaat veel sneller vooruit, zodat je met de overige tijd weer wat anders kan doen

  • voor dezelfde tijd als vroeger, maak je nu dubbel zoveel sigaretten
  • één minpuntje heb ik en dat is dat de tabak soms vooraan in het teutje blijft zitten en de sigaret dan niet helemaal is gevuld
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Denise op 23-12-2015

Mijn vader en zusje gebruikten de zorr powermatic plus 2 en nadat ik gezien had hoe makkelijk dit gaat en de sigaretten smaken echt goed ( strak genoeg opgevuld, niet zoals bij handmatige) was ik om! Ik heb hem ook voor mijn oma besteld, en zelfs m'n schoonvader was om en is overgestapt van de shag naar deze machine! Super aankoop!

  • Snel, makkelijk, goed gevulde sigaretten!
  • Het snoer zou iets langer kunnen, maar deze kun je ook evt mee bestellen (3m)
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
j.w op 21-12-2015

de Zorr Powermatic 2 plus werkt goed nog geen klachten tot nu toe

  • makkelijk in gebruik
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Vincent op 21-12-2015

Ik ben een stevige roker. Dit ding maakt snel grote hoeveelheden sigaretten. Tot mijn grote vreugde!

  • Snel en goede sigaretten.
  • Beetje tabaksrommel. Maar sat heb je altijd.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
happy op 19-12-2015

Een vriendin nodigde me uit haar Powermatic 2 eens te proberen. Omdat ik ernstig reuma heb en weinig kracht kan zetten, was ik best sceptisch over dit apparaat. Kan ik die handel wel overhalen... En ja hoor met gemak, gaat geweldig, wat een uitvinding. Meteen de volgende dag bestelt en ben er nog steeds erg blij mee!

  • Weinig kracht te hoeven uitoefenen. Huls wordt totaal met gemak gevuld. Wordt keurig afgesneden. Gaat echt heel snel.
  • Standaard erg kort snoer, maar even een verlengsnoer en opgelost.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Johan op 15-12-2015

De hulzenvuller doet het goed, nog heel hartelijk bedankt voor de goede afhandeling J.v.Egdom

  • Doet het goed
  • Het heeft erg lang geduurd maar is toch goed gekomen. mijn dank hier voor.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ted op 13-12-2015

Had eerdere ervaring met zo'n apparaat. Had eigenlijk de moed opgegeven dat ik een makkelijk goed werkende zou vinden. Maar kostenverschil is zo groot. Toch maar een keer proberen. Maar dit werkt echt groots. Snel, simpel en sigaretten van goede kwaliteit. Dus: zeer tevreden.

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
leon op 12-12-2015

zeer goed apparaat, ben er zeer tevreden mee

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Petra op 08-12-2015

Vooral mijn man is zeer blij met de Zorr Powermatic 2 Plus. Mijn man rookt zelf niet maar maakt altijd sigaretten voor mij en mijn zoon. Voorheen met een heel simpel mascotte apparaatje maar nu dus met dit apparaat. Hij is nu veel sneller klaar en is dus erg blij met dit apparaat!

  • Zeer snel klaar.
  • Het snoertje had wat langer gemogen, moeten nu een verlengsnoer gebruiken.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Judith Hendriks op 07-12-2015

Van de sint gekregen. Het is niet te geloven maar waar. Ik het pakje sigaretten zo klaar

  • Had het niet verwacht dat dit apparaat mij zoveel vreugde bracht
  • Dit apparaat staat niet in de min. Voor ieder een sigaretje dus voor het hele gezin
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
H. Broekman op 06-12-2015

Geweldig apparaat... kon door operatie de linkerhand niet meer gebruiken en vond hierin een handige oplossing

  • makkelijk met 1 hand te bedienen snel stevige sigaretten
  • Het bakje bovenop staat er los op het zou handiger zijn als je deze kon vastklikken
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Pascale op 06-12-2015

Top product! Deze machine is zijn geld dubbel en dwars waard. De sigaretten zijn mooi verdeeld met shag, zelfs crum. Sinds ik dit apparaat gebruik heb ik geen normaal pakje sigaretten meer gekocht! Mijn moeder en 2 vrienden hebben hem ook aangeschaft

  • Makkelijk in gebruik, In 25 min een bus shag van 110 Gr leeg gedraaid, verdeeld shag over hele sigarettenhuls
  • Geen minpunten. Ben super tevreden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
coolen leon op 06-12-2015

snel geleverd, zeer werkend machientje, op een wip zijn m'n sigaretten klaar en er zat zelfs een mooie sigarettendoosje bij. Ik ben een tevreden klant dank je wel

  • degelijk martiaal
  • geen tot nu toe
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Yves op 06-12-2015

Het gaat vrij snel om sigaretten te rollen zonder lawaai en proper ik ben er heel content mee.

  • Snel en zonder te veel lawaai
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
sandra op 04-12-2015

Super goede service en wil geen ander apparaat meer heb deze nu 1 jaar en nog altijd super en heb er alleen paar besteld voor mijn vriendinnen

  • goede kwaliteit en vaste sigaretten tot het einde
  • koker tabak mocht iets groter
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Peter op 01-12-2015

Zeer tevreden reeds 2 de toestel al aangeschaft en echte aanrader

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marcel S op 01-12-2015

Prima service bij Hulzenstoppers.nl. De Zorr powermatic2 plus is zeer handig in gebruik

  • Handig
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Maja op 01-12-2015

Door drukte bij hulzen vullers diverse artikelen vergeten te leveren maar correct opgelost bestelde nu inmiddels in huis met extra dingen dank daarvoor.

  • alleen maar of over mijn apparaat. Zaal kennissen zeker op de hoogte brengen van uw website.
  • tot nu toe niets
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ilse op 01-12-2015

Hulzenvullers.nl levert snel en geen problemen mee gehad. Goed op de hoogte gehouden waar mijn pakketje was.

  • Binnen 5 minuten perfect pakje sigaretten geklikt. Goed schoon te maken. Makkelijk op te ruimen. Loopt niet vast.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
EA van Duijn op 30-11-2015

Super product, tabak word gelijkmatig verdeeld, wat een stuk aangenamer rookt. Zorr Powermatic 2 plus is echt subliem, dus van mij krijgt het een dikke 10!

  • makkelijk in gebruik gelijkmatige verdeling van de tabak supersnel in gebruik
  • heb ik niet
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Bets van wijk op 30-11-2015

Ik heb de hulzenvuller nu een paar dagen in gebruik en ben super tevreden! Het is echt geweldig!

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Linda de bruin op 30-11-2015

Ik vind het een geweldig apparaat. De sigaretten zijn niet te onderscheiden van de gekochte in de winkel.

  • Sigaretten zijn goed strak gedraaid
  • Het snoer is erg kort
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
b.van wijk op 30-11-2015

Dit product voldoet aan al mijn wensen om in korte tijd sigaretten te draaien.

  • gemakkelijk, snel, perfecte sigaret
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Frank Mercier op 30-11-2015

Het beste sigaretten machientje, krachtiger, en vlotter, heb er een paar weken moeten op wachten, maar werd door hulzenvullers goed opgevolgd en ik kreeg er dan ook een paar extra's bij.

  • krachtiger en vlotter
  • nog niets van ondervonden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
ina haverhals op 30-11-2015

Zeer goed. Ben er erg blij mee. De sigaretten zijn ook beter. Wil apparaat niet meer missen.

  • Snel veel sigaretten gemaakt. zelfs als filter niet strak is.
  • aangeven dat stekker diep in apparaat moet
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Johannes op 30-11-2015

Genoemde hulzenvuller is een prachtig apparaat. Misschien dat de opzet container iets groter mag. Ook werkt het rustgevend.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Sylvia Huizen-Schmitz op 29-11-2015

Het apparaat werkt super. De sigaretten zijn vergelijkbaar met die uit een pakje. Gaat heel snel en makkelijk! Het beste sigarettenapparaat wat ik tot nu toe gehad heb. In het verleden waren de sigaretten niet betrouwbaar. As wat afbrak waardoor je brandvlekken kreeg en vaak mislukte de sigaretten.

  • Het maken van sigaretten gaat snel en gemakkelijk Sigaretten zijn zoals uit een pakje Apparaat heel makkelijk om mee te werken en makkelijk schoon te maken. Goede kwalitatieve sigaretten Makkelijk in gebruik Gaat snel
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
margriet op 28-11-2015

Het apparaat werkt heel goed, snel en er vallen geen kopjes vanaf zoals bij mijn goedkoper vorige. Wat ik wel een nadeel vind is dat ik vaak te strakke sigaretten heb doe ik er minder shag in dan zijn ze weer niet goed gevuld. Maar misschien moet ik er nog handige in worden.

  • Zelf bepalen hoeveel shag je er in doet, doe je teveel dan is de filter te strak doe je weinig dan geen gevulde filter.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
M Yildirim op 28-11-2015

Es ist sehr gute maschine sehr gebraulich. Ich empfehle weiter.

  • Exelent ! Schnelle lieferung. Ich bin sehr zufrieden.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Inge op 28-11-2015

Snelle service, handig in gebruik hoop dat ik er lang gebruik van kan maken. Gauw klaar met sigaretten draaien.

  • stuk makkelijker
  • op het moment geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
van Craenenbroeck op 27-11-2015

Super machientje heb er zelf al enkele maanden eentje en heb er nu een in huis voor mijn dochter haar verjaardag ,ik heb geen minpunten

  • Gemakkelijk in gebruik Super snel gerold Je hebt je investering er heel snel uit Voor de prijs van 1 pakje sigaretten heb je nu 4 pakjes
  • Geen!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Tineke op 27-11-2015

Super apparaat. Na jaren met een gewoon apparaatje gedraaid te hebben is dit een verademing. Binnen no time draai je heel veel sigaretten. Erg blij mee! Zeker een aanrader dus.

  • Snel, eenvoudige bediening, maakt goed gevulde sigaretten ook bij de huls
  • Nog niet kunnen ontdekken
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Anneke op 26-11-2015

De hulzenvuller voldoet, nadat ik gewend was handmatig te vullen, goed. Vind wel dat het snel gaat, maar nog zwaar met hendel te drukken! Jammer dat dit niet met knop indrukken gaat. Ook breekt mn sigaret nog wel af tijdens het roken

  • Gaat snel
  • Nog te zwaar hendelen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 151 - 200 van in totaal 919