Product beoordelingen

Over de Zorr Powermatic 2 Plus

€ 84,95
Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 919
Laatste beoordeling was op 28-11-2020
893 van de 919 (97%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
ina Haverhals op 26-11-2015

Heel gelukkig met mijn apparaat. Een vriendin gaat hem ook bestellen en dochter misschien.

  • Goede sigaretten. Vlug veel gedraaid.
  • korte snoer is te kort maar lang snoer is echt te lang. 2 meter is beter.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Roelof Klos op 25-11-2015

Geweldige machine! geweldige service! ondanks de fysieke controle van de douane waardoor de levering laat was, waar ik alle begrip voor had omdat ik een expediteur ben en weet dat dit overmacht is, maar om dit te compenseren hadden ze er nog 15 euro aan attributen meegeleverd. Nee echt waar jullie weten wat service is.

  • snelle reactie op vragen en opmerkingen
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Buelens op 25-11-2015

Heel tevreden over de gehele lijn, heb reeds 3 andere sigaretten vullers gekocht en steeds een miskoop, Bij de Zorr 2 is iedere sigaret dezelfde, sigaretten volledig gevuld.

  • snelle levering, prima op de hoogte gehouden wanneer het pakket zou bezorgd worden, een topper!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Baeyens Peter op 24-11-2015

Ben zeer tevreden over deze machine ook over de service na verkoop de Zorr 2 is nu mijn 2 de machine mijn eerste was na 2 jaar defect de reperatie was tiptop dus ik ben uiterst tevreden

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
maria op 23-11-2015

Met dit toestel had ik nog geen ervaring. Veiligheidshalve eerst uitgeprobeerd bij een kennis.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Maja Heeffer op 23-11-2015

erg goed op de hoogte gehouden van de te late levering maar uiteindelijk toch allemaal goed gekomen. Een geweldig apparaat in minder als 5 min. 25 sigaretten Goed gevuld en geen onverwachtse vuurballen die uit sigaret vallen.

  • zoals hierboven (apparaat is rustig en weinig afval)
  • nog niet ontdekt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Scheltus op 23-11-2015

Nadat ik mijn Zrr Powermatic 2 had ontvangen en deze liet zien aan een kennis, vroeg deze mij om voor haar ook een Zorr powermatic 2 te bestellen. Dit gedaan en nu 3 dagen later zitten wij samen onder het genot van een drankje en een hapje gezellig onze eigen sigaretten te draaien. Top www.hulzenvuller.nl, echt top!

  • Werkt erg makkelijk
  • Zijn er niet!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
verstraete danny op 23-11-2015

Ik heb mij zorr powermatic binnen gekregen met alle beloofde cadaux's er boven op ik heb het direct uitgetest en stel vast dat ik sneller sigaretten maakt de handmatige die ik voor het eerst heb gekocht, ik heb nog een powerroll en die voldoet ook niet

  • het tabac opzet bakje draait heel stil
  • het invoeren van de juiste hoeveelheid tabak het overhalen van het armpje om het machientje in werking te stellen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Bas op 22-11-2015

Perfect raad deze aan zeer goed apparaat en echte topper

  • Gebruiks vriendelijk
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jacqueline van Blokland op 22-11-2015

Geweldig apparaat kan het iedereen aan bevelen!

  • Geen losse vonken meer en goed gevulde sigaretten.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
john Beuken op 22-11-2015

Hij is goed te bedienen enorm vulsysteem voor tabak goed te onderhouden en je maakt er veel sigaretten mee in weinig tijd een woord SUPERv

  • Veel
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Mark op 19-11-2015

De Zorr Powermatic 2 Plus aangeschaft en daar geen minuut spijt van. Hij gaat soepel, is licht te bedienen en alle sigaretten zijn gewoon goed. Je moet even het gevoel krijgen over de hoeveelheid tabak die je moet inbrengen... en dan ben je vertrokken. Op korte tijd maak ik mijn hele weekvoorraad...

  • Licht te bedienen en de sigaretten zijn stevig/gelijkmatig Meer moet het niet zijn...
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ada van Twillert op 06-11-2015

mooi apparaat maar moet wel goed schoon gehouden worden. En ik vind hem niet echt gemakkelijk. Wat voor shag kan je het beste gebruiken hier voor. Ik gebruik L&M en hiermee gaat het niet echt fijn

  • Met de shag die wij gebruiken blijven er lange stroken in de machine zitten waardoor ik geen mooie sigaretten kan maken
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Daniëlle op 06-11-2015

Werkt prima en snel. In vergelijk met een handmatig apparaat scheelt het zeker de helft van de tijd en veel minder rommel.

  • Snel Verspilling van shag is minimaal Makkelijk te bedienen
  • Snoer is vrij kort Maakt een hard geluid
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
de neef hilde op 05-11-2015

ik ben super kontent van het machientje. Ik wil op geen enkele manier nog sigaretten maken! Hartelijk bedankt

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
zeebregts op 02-11-2015

heel blij met de hulzenvuller. werkt perfect. goede service. wel blij dat we de extra kabel mee besteld hebben. aanrader voor elke roker.

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jan van Pelt op 01-11-2015

Na bestelling de volgende dag perfect afgeleverd. Na uitpakken een doosje shag van 70 gram erbij genomen. Nog geen twee uur later had ik 73 perfect gerolde sigaretten en het doosje shag was leeg.

  • Snel en gemakkelijk. Maakt hele mooie sigaretten.
  • Tot nu toe nog geen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jan op 30-10-2015

Ik had niet verwacht dat dit een handig apparaat zou zijn maar het is echt een prachtig product. Je maakt er snel sigaretten mee, dus een blik in een kleine uur. In het begin is het even wennen maar daarna ga je als een trein. Kwalitatief kan ik nog weinig erover zeggen i.v.m. kort in bezit. Het is aan de prijzige kant maar wel waard.

  • Maakt snel sigaretten.
  • Het ziet er wat log uit. Ik vindt de stekker snoer wat een de korte kant.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ina Hagedoorn op 26-10-2015

Wat een geweldig apparaat, ik klik al jaren sigaretten maar dit is de uitvinding van het jaar. Nog nooit had ik plezier in het draaien maar nu draai ik met plezier.

  • Super makkelijk en snel
  • Geen een.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Lieven op 24-10-2015

Vlotte bestelling, duidelijke communicatie, vlotte levering, en een schitterend apparaat. Een absolute aanrader voor zelfgerolde sigaretten van topkwaliteit.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Wendy op 23-10-2015

Een top apparaat wou ik um veel eerder had gekocht

  • Werkt gewoon super
  • Bakje voor de shag had wel groter gemogen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Hr. van Lonkhuizen op 23-10-2015

Ik ben 83 jaar en heb heel veel plezier van uw apparaat. Voor mij is t ideaal dat t een gebruiksvriendelijk is en het bespaart mij heel veel geld omdat ik nu geen dure sigaretten hoef te kopen. Ik ben er heel blij mee !!!

  • gebruiksvriendelijk
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Luc van stappen op 23-10-2015

Mijn vrouw en ik roken beiden, dus en doosje of 2 rollen duurt manueel toch wel even. We werken nog beiden, dus hebben we graag wat tijd voor de alledaagse dingen na het werk. Het manueel rollen was soms en no happy job.

  • Met deze hulzenvullers is het en plezier om en doosje te vullen. En het gaat 2 maal vlugger.
  • Nog geen minpunten ontdekt.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
jantine op 22-10-2015

Echt een super machine. Is heel snel had het niet verwacht maar ben er echt super tevreden mee!

  • Is snel makkelijk en licht in het gebruik.
  • Het snoer is iets aan de korte kant. Maar met een verlengsnoer snel opgelost.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Sabrina op 20-10-2015

Super machine! Toevallig ontdekt bij kennis en bij jullie aan schappelijke prijs gevonden. Wil geen ander nooit meer!

  • Vlug Geen kracht
  • Ver te zoeken
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
janine op 18-10-2015

Snel in huis. Goede sigarettenvuller

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Annelies op 17-10-2015

Geweldig apparaatje, gaat snel en makkelijk en is ook nog leuk om te doen.

  • Kort snoertje. En misschien was iets van een "instoppertje" voor aan te duwen nog handig geweest?
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
gerard op 17-10-2015

werkt snel en vult perfect

  • 0
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Luc op 16-10-2015

Goed apparaat. Werkt goed. Sigaretten maken gaat goed vooruit

  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
2 stevige rokers op 15-10-2015

Wat doe je als je partner en jij samen bijna 2 pakjes p.d. roken? De Zorr Powermatic 2 plus kopen! Bespaard tijd en geld en in no time 300 sigaretten gedraaid.

  • Als je de feeling te pakken hebt draai je zo een pak filters 200 stuks weg.
  • Tabak niet te vochtig gebruiken. Vermoeilijk je het apparaat zijn werk te doen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Daisy op 14-10-2015

Geweldig apparaat. Sigaretten maken met dit apparaat is voor iedereen mogelijk en bovendien zeer snel. Je hoeft geen kracht te geven. Ik ben er heel erg blij mee. Binnen 20 minuten heb je 100 perfecte sigaretten klaar liggen. De powermatic 2+ is een super uitvinding. Ik raad hem iedere roker aan.

  • Geen kracht uit je handen nodig. Maakt perfecte sigaretten in zeer korte tijd.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Bertie Dekker op 13-10-2015

Powermatic 2 plus werkt goed hulzen zijn goed gevuld even zoeken hoeveel je moet aandrukken maar als je dit gevonden hebt gaat het perfect, ik deed het vroeger met de hand en nu met dit apparaat zie ik er niet meer zo tegenop.

  • gemak
  • stoppen met roken wordt nu moeilijker
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Carla op 12-10-2015

Ik ben er hartstikke blij mee. Werkt goed en makkelijk. Zo klaar met schieten van de sigaretten

  • Gaat snel Geen halve sigaretten meer
  • Nog geen minpunten opgemerkt.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
carine op 10-10-2015

Had het al veel vlugger moeten kopen

  • vlugge en vriendelijke bestelling
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Liliane op 10-10-2015

Heb mijn toestel opgestuurd om te herstellen, kreeg het terug gemaakt, was mijn toestel niet, en na amper 5 sigaretten ging het niet meer, heb dan een volledig nieuw toestel gekregen, waarvoor dank.

  • Goede klantenservice
  • Gebeuren soms vergissingen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weckseler op 08-10-2015

Heb 2 en een half jaar geleden de Zorr 1 gekocht in winkel in de buurt. Deze is nu defect. Was al zeer tevreden over deze maar de nieuwe Zorr Powermatic 2 is veel beter, zeer geruisloos en sigaretten zitten nog beter gevuld. Heb ongeveer 31000 sigaretten gedraaid met de eerste. Dus heb meteen een nieuwe besteld via uw site want is vele male goedkoper dan in winkel.

  • geruisloos sneller vastere sigaretten zeer betrouwbaar makkelijk te gebruiken mooie zwarte kleur kortom perfect
  • nog geen minpunten kunnen ontdekken
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
sonja hoofwijk op 07-10-2015

geweldig apparaat, zoveel sigaretten klaar in een half uurtje, waar ik normaal met een simpel apparaat zeker 2 a 3 uur over doe. en het belangrijkste vindt ik dat je totaal geen kracht zelf hoeft te zetten. echt een aanrader.

  • - snel gemaakt - geen eigen kracht nodig - geen rommel
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
conny op 06-10-2015

Nadat mijn vriendinnen de Zorr powermatic 2 plus kochten dacht ik... wat en bedrag om je hulzen te vullen... Toch van hun steeds hele positieve reacties. Nu heb ik hem zelf gekocht en binnen een ben er echt heel blij mee. Sigaretten zijn beter gerold, en t is echt zo dat ik minder tabak gebruik. Al met al een goede koop wat ik heel tevreden over ben! En aanrader voor de roker die t niet lukt te stoppen!

  • Gebruikersvriendelijk snel sigaretten gedraaid gebruikt minder tabak sigaretten stevig gerold
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Eduard op 05-10-2015

Powermatic 2 Plus is eenvoudig te bedienen. Wel moet de sigarettenshag handmatig verdeeld worden en licht aangedrukt. Dit gedeelte is hetzelfde als een handmatige machine. Dus eerst controleren of je niet te hard of te zacht drukt bij het vullen anders worden de sigaretten keihard of te leeg. Kan je merken aan de hendel deze moet niet te licht of te strak naar beneden gaan. Bevalt erg goed. Geen storing en vele malen sneller dan handmatige hulzenvuller.

  • Kan veel sigaretten maken in betrekkelijk korte tijd. Is eenvoudig te bedienen. Invullen van shag is makkelijk en sigaretten vallen in lade.
  • Handmatig aanduwen van shag net als bij handmachine. Handel voor invullen moet je handmatig neerwaarts duwen per sigaret. Had meer automatisme verwacht voor deze prijs.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ad W op 03-10-2015

Mijn ervaring dat de Powermatic goed en snel werkt.

  • Eenvoudig te bedienen
  • De Invoermond schoot er na ca 4 maanden gebruik uit. Niet meer te repareren. Ondanks dat het apparaat nog in de garantie was, een ander gerepareerde opgestuurd gekregen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
collaert op 03-10-2015

ik ben heel tevreden met de powermatic 2, was kapot heeft wel 3 weken geduurd voor ik hem terug had maar ben blij dat ik hem terug heb

  • lekker snel en handig
  • je kunt hem niet mee nemen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Monique Bergs op 03-10-2015

De Zorr Powermatic 2 Plus werkt perfect! Hij doet wat ie doen moet. En op mijn werkplek was iedereen onder de indruk. Er zullen zeker meer bestellingen volgen.

  • Makkelijk in gebruik. Goed schoon te maken. Simpel in bediening.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
henk smit op 02-10-2015

het is een super machine

  • erg handig
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
J. Huijsman op 02-10-2015

Een Zorr Powermatic 2 plus besteld, omdat mijn oude defect was, en deze werd snel geleverd, het apparaat werkt uitstekend.

  • Uitstekende service. Mijn oude Zorr Powermatic was defect, ondanks dat ik deze niet bij Hulzenvullers had gekocht kreeg ik een vervangend apparaat van Hulzenvullers, Klasse.
  • Die heb ik niet
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Pascalle op 01-10-2015

Bij deze bedankt voor de geweldige en zéér snelle service. Apparaat perfect verpakt en aan gekomen. Snel uitgeprobeerd en ik ben zéér tevreden! Zal jullie zeker aanbevelen. Grtjs Pascalle

  • Gunstige prijs, snelle levering, goede dienst die Live chat!
  • Nog geen odm
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ramon op 29-09-2015

Top apparaat, scheelt een hoop tijd, goede sigaretten.

  • Snel en gemakkelijk
  • Filters van mascotte x-long die ik gebruik zijn korter door langere filter, waardoor er plukje tabak overblijft die ik handmatig moet verwijderen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
enes op 29-09-2015

Super top apparaat, binnen no time heb ik al vele sigaretten gemaakt, heel erg makkelijk om een sigaret te maken

  • alles
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
ruud op 28-09-2015

We hadden eerst een andere sigaretten vuller. Maar die ging al vrij vlug stuk. Toen de zorr powermatic 2 plus besteld. Echt een goed apparaat

  • krachtige motor
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
ah koning op 28-09-2015

Prima apparaat, een paar dagen in gebruik, in iets meer dan een half uur een hele zak opgedraaid, ik gebruik wel Winston shag

  • heel makkelijk in gebruik
  • nog geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Nick op 28-09-2015

Perfect... super makkelijk in gebruik en maakt telkens perfecte sigaretten! Iets later geleverd dan oorspronkelijk gemeld maar het was het wachten zeker waart! een echte aanrader voor iedereen die zijn sigaretten zelf wil beginnen maken... supersnel terugverdiend!

  • zeer eenvoudige bediening sigaretten altijd perfect toestel lijkt zeer duurzaam
  • nog geen gevonden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 201 - 250 van in totaal 919