Product beoordelingen

Over de Zorr Powermatic 2 Plus

€ 84,95
Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 919
Laatste beoordeling was op 28-11-2020
893 van de 919 (97%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
margrietha op 27-09-2015

ik heb er door omstandigheden even langer op moeten wachten maar ik heb hem nu en ben er zeer blij mee en de service zijn ook goed werd goed te woord gestaan

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Angelina op 26-09-2015

Erg positief over de werking. Hij is compact, dus ruimt goed op.

  • Hij is erg snel en vrij stil.
  • geen minpunten ervaren.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Savanja op 23-09-2015

Prima apparaat. Werkt snel en makkelijk! In een mum van tijd een werkvoorraad klaar. Weinig kracht voor nodig, ideaal voor mensen zoals ik met gewrichtspijnen. Zeker een aanrader!

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Anja op 21-09-2015

een aanrader voor iedereen die zelf sigaretten maakt snel en een goede sigaret. Heb heel me kennissen kring al aangestoken en zijn over gegaan op de Zorr Powermatic 2 plus

  • 9.5
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Suzan op 21-09-2015

Het werkt perfect je bent zo klaar met sigaretten draaien en geen huls meer kapot en geen halve sigaretten meer het is een perfect apperaat

  • Gaat snel geen halve sigaretten meer
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marie-Anne op 21-09-2015

Mooie machine. Doet wat het beloofde te doen. Redelijke vlotte levering.

  • Makkelijke handle - geen duwen en trekken meer. En dat scheelt enorm als je al schouderklachten hebt. Perfecte sigaretten - als zo uit de winkel.
  • Nog niet ontdekt.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jolanda op 21-09-2015

Goede service bij HulzenVullers en erg blij met de aanschaf van de Zorr Powermatic 2 plus. Apparaat heeft een mooie vormgeving en in gebruik zeer genius.

  • In een mum van tijd VOLOP de sigaretjes gedraaid. Met aankoop van de dure pakjes sigaretten tegenwoordig hou je nu lekker geld over in je portemonneetje :-)
  • Op dit moment geen minpunten te benoemen!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Angelina op 20-09-2015

Het is een makkelijk en snel apparaat.

  • geluid minimaal.
  • geen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
richard op 19-09-2015

Even wennen aan de hoeveelheid tabak in de machine moest. hieraan waren wij snel gewend. Maken nu dezelfde hoeveelheid sigaretten in de helft van de tijd en zijn ze beter gevuld.

  • werkt simpel en snel, door sterke motortje nooit geen hapering.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Dylan op 15-09-2015

Powermatic 2 plus was een zeer goede aankoop ! Zijn geld zeker en vast waard en snel terug verdient !

  • Snel en gemakkelijk in gebruik !
  • Geen minpunten te melden verlopig !
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Sylvia op 14-09-2015

Ben er al jaren tevreden over super! Heb er al meerdere besteld voor vrienden nu ook weer! En door mij hebben er heel veel een gekocht. Echt een super apparaat top!

  • In nog geen halfuur een blik leeg super!
  • Heel soms heb ik last dat het uiteinde stuk gaat.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Rie en Co op 14-09-2015

Zorr Powermatic 2 besteld, na één dag stevig verpakt met een kleine attentie al ontvangen. Apparaat geïnstalleerd en meteen uitgeprobeerd. Geweldig resultaat, goed gevulde sigaretten in een hand- omdraai.

  • Eenvoudig in gebruik.
  • Nog niet ontdekt.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Christa op 14-09-2015

Geweldig apparaat! Maakt in sneltempo perfecte sigaretten, zelfs de sigaretten die zijn gemaakt van het gruis van de shag die vallen niet leeg en verliezen geen vonken vuur. Ik ga nooit meer terug op het handapparaat.

  • Eenvoudig in gebruik Draait ook prima sigaretten van het gruis van de shag (met het handapparaat gaat dit niet zo goed), dus het bespaard aanzienlijk. Snel perfecte sigaretten
  • Het snoer is wat aan de korte kant
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ron op 13-09-2015

Super is onze geldverdienmachien.

  • +++. En nog 1 keer super.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jose op 13-09-2015

Onlangs dit apparaat besteld na jaren met de hand te hebben gedraaid. De prijs heeft mij er in eerste instantie van weerhouden om een Zorr Powermatic 2 plus te bestellen maar nu echt superblij ermee.

  • Zonder al te veel moeite een perfecte sigaret Weinig afval Geen vastlopers
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Nathalie op 12-09-2015

Deze hulzenstopper is snel en gemakkelijk te bedienen. sigaretten mooi gevuld en tabak blijft mooi in de huls. tabak blokkeert niet bij het bedienen.

  • snel, gemakkelijk, veel sigaretten op korte tijd
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jacqueline op 11-09-2015

Het apparaat doet het zoals beschreven. Samengevat goed en ben er tevreden mee. En leuk dat er een sigarettenbox en aansteker bij geleverd werden.

  • Goed gevulde sigaretten.
  • Geen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Angela van Bragt op 11-09-2015

De Zorr Powermatic 2 Plus is een prima apparaat. Jammer dat ik hem niet eerder gekocht heb. In een uurtje kan ik nu voldoende hulzen vullen, om een hele week vooruit te kunnen. Ik houd nu meer tijd over voor andere leuke dingen. Ik hoop dit geweldige apparaat nog lang te mogen gebruiken.

  • Enorm snel.
  • De ruimte om de tabak in te doen had iets groter mogen zijn.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Alie van den Berg op 10-09-2015

Geweldig apparaat, sneller en een beter gevulde sigaret, dus ook langer van genieten dan een handgedraaide sigaret.

  • Snel, vult goed!
  • Heb ik niet.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Anamarie Gocmen op 09-09-2015

Geweldig apparaat, ik had het eerst bij een vriendin geprobeerd en vond hem fantastisch, ik heb dit apparaat voor mijn verjaardag gekregen en ben zo blij als een kind.

  • Snel en zonder moeite goeie sigaretten
  • Het opvangbakje is na gebruik statisch de gevallen tabak blijft eraan hangen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Karin op 08-09-2015

Wat een enorm prettig apparaat om mee te werken. Mooie sigaretten binnen een handomdraai. Binnen 2 uur had ik er 400 klaar en hij gebruikt minder tabak dan mijn vorige apparaat (met veer).

  • - Maakt niet veel herrie - Makkelijk in gebruik - Gebruikt minder tabak dan vorige machine, dus goedkoper
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Raymond op 07-09-2015

Fantastisch product, Veel beter gevulde sigaretten. Veel sneller in gebruik dan een hand vuller. Voelt degelijk aan. Hoeveelheid die je vult is enigszins regelbaar door meer of minder shag in het apparaat te doen. Knoeit minder. Ik zou er zo weer één kopen.

  • Betrouwbaarheid weet ik niet, net pas in huis. Mogelijkheden, alleen sigaretten maken.
  • Nog geen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ugur Ekim op 06-09-2015

Veel elektrische sigaretten machines gehad, voelde allemaal erg goedkoop voor een dure prijs (35 euro, 50 euro, 70 euro) maar deze Zorr Powermatic 2 plus is van erg goede kwaliteit gemaakt. Het voelt erg duurzaam en stevig, als je er eentje zoekt dan zou ik deze nemen!

  • Uitstekend kwaliteit Stevig Klikt uitstekende sigaretten zonder dat er wat blijft hangen
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ron op 06-09-2015

Wij noemen het de kleine geld verdien machien.

  • +++
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Thea op 06-09-2015

heel goed. Ik heb zelf al 1 jaar de powermatic maar heeft inmiddels 3 vriendinnen aan dit apparaat geholpen door het bij hun uit te testen. 1 dag later wilde meteen dit apparaat en hebben hem ook de laatste die ik bestelde was ook voor een vriendin zij heeft een ziekte en geen kracht in haar handen dus die is er heel blij mee

  • snel weinig rommel en een heel goede sigaret waar geen vuur afval als je rookt. ze zijn hetzelfde als een gewone sigaret maar veeeeeel voordeliger
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ester op 06-09-2015

İk heb het apparaat nu enkele dagen in gebruik en het voldoet aan alle verwachtingen.

  • Je hoeft de shag niet eerst uit te laten drogen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
jen op 03-09-2015

ben er heel blij mee wil, wil niet meer zonder, de hulzen zijn goed gevuld en het gaat zo snel en makkelijk

  • het is heel makkelijk te gebruiken
  • geen min punten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
ine de vries op 03-09-2015

lang gezocht en eindelijk gevonden een echte aanbeveling heel goede sigaretten valt geen vuur vanaf gewoon geweldig kan hem nu al niet meer missen

  • goede sigaret geen afvallend vuur
  • totaal geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Bart op 02-09-2015

Snelle levering, vrijdagnamiddag besteld en zaterdagmorgen reeds geleverd, kortweg TOP! Dit toestel werkt gewoon geweldig. In het begin even uitzoeken hoe hard je moet aandrukken om de gewenste vastheid voor jezelf in te schatten en dan loopt het als een trein.

  • - Snelle levering - Snel in het maken van sigaretten, na even oefenen gemakkelijk 20 sigaretten in 7 minuten - Stevig binnenwerk en motor - Gemakkelijk te reinigen met het bijgeleverde setje.
  • - Tabakreservoirtje mocht iets groter. Op Youtube zag ik de Enhancer voor de Powermatic II+ en dat leek goed te werken.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Tim op 02-09-2015

Na uitzoeken van het juiste sigaret te maken gaat de rest vanzelf. Ideaal in gebruik en maakt de beste sigaret die ik ooit heb gemaakt. Na eerst lang twijfel dan toch gekocht en het is dat geld meer dan waard. En het is gemakkelijk te onderhouden.

  • Een echte aanrader voor iedereen. Niet twijfelen gewoon kopen en je zult het zien het is de moeite waard.
  • Geen enkele
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
W v Biesen op 01-09-2015

Na vele andere is deze ver uit de beste dus ik raad ieder een aan deze te nemen

  • Zelf mijn vrouw kan er mee werken
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Verstappen eric op 01-09-2015

Gemakkelijk te gebruiken te onderhouden gaat vlug raden het echt aan.

  • Heel tevreden
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
wim op 01-09-2015

Ideaal toestel, had twijfel wegens redelijk hoge prijs maar is zijn geld waard

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Nog altijd klein beetje rommel
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
frans schmidt op 31-08-2015

Perfect apparaat. draait de perfecte sigaretten.

  • Stevige motor,goede sigaretten.
  • Statisch
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Max de Klein op 31-08-2015

Dit is de beste hulzenvuller die ik ooit heb gehad. De Automaat is makkelijk te vullen als mede sigaretten zijn subliem gevuld. Indien de tabak goed, wordt verdeeld zijn deze niet van normale gekochte sigaretten te onderscheiden. Geen handmatig geschuif meer en de sigaret is in een goede seconden gereed. Uitstekend product en voor mij nooit geen andere meer. Doen dus.

  • Gebruikersvriendelijk Snel resultaat Maakt goed gevulde sigaretten Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Sorry, maar die heb ik helaas niet hunnen vinden.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
T Vink op 31-08-2015

ik heb zelf de powermatic al een jaar. Inmiddels bij 2 vriendinnen laten zien hoe die werkt. Waren gelijk heel enthousiast en heb ik voor hun ook besteld. Zijn er heel blij mee. Dus inmiddels 2 vriendinnen en mijn zus aan het zelf draaien door dit fijne apparaat

  • goede sigaretten valt ook geen vuur af en natuurlijk veel goedkoper als pakje sigaretten
  • niet
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marcel op 30-08-2015

Super ding, doet wat het moet doen. Maakt cigaretten als uit de winkel.

  • Werkt snel
  • Tabak bakje mag wel groter
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Koen op 30-08-2015

Is een heel goed apparaat en ik ben zelf beperkt (verlamd aan de linkerarm) en met dit apparaat is het zelfs voor mij een makkie, is echt een aanrader voor iedereen.

  • Werkt makkelijk, werkt snel tot 4 sigaretten / minuut, maakt niet veel lawaai.
  • Als de tabak vers is (nat) is de sigaret redelijk moeilijk te verwijderen van het metaal pijpje achteraf (tabak blijft wat steken)
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
chr v alphen op 29-08-2015

ik heb al verschillende hulze vullers gehad maar deze is het naadje van de dam onvoorstelbaar zo goed

  • hij doet wat ie belooft
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Kelly van alem op 28-08-2015

Prima apparaat. makkelijk in gebruik

  • De sigaret word goed gevuld, geen inbranders
  • De sigaret valt niet automatisch in het bakje
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Bas krijgsman op 28-08-2015

De sigarettenvuller werkt perfect wat ze schrijven is zeker waar echt super eerst nog pakjes kopen voor gemak en nu plezier hebben in het zelf maken hahaha ik heb nu elke keer genoeg sigaretten voor een hele week echt super

  • Super makelijk en snel en leuk om te doen
  • Je stopt er te snel te veel in
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
M van der Lee op 26-08-2015

Heel fijn en snel machine, is een aanbeveling

  • Snel, makkelijk, goede sigaretten, goed gevuld
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
frans schmidt op 26-08-2015

Na jarenlang te hebben liggen prutsen met de ene en andere handmatige hulzen vuller is dit het de beste hulzenvuller wat ik me heb aangeschaft, een echte aanrader.

  • Gemakkelijk en kan bijna niet mislukken, geluidsarm
  • Nog geen kunnen ontdekken, mss een heel kleintje, wordt een beetje statisch bij gebruik.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Lida op 24-08-2015

Een super vullen. Kan ik echt iedereen aanraden

  • Alleen maar pluspunten
  • Geen 1
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
myriam op 24-08-2015

met deze machine in huis ga ik nooit nog een pakje gerolde sigaretten kopen die duur zijn. bespaar minstens 100 euro per maand. de sigaretten zijn mooi gelijk gevuld en het gaat zeer snel.

  • gewoon een topproduct
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Patricia op 23-08-2015

Ik heb het machine binnen gekregen en meteen aan de gaan gegaan super fantastisch ik ben blij

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
van den Berg op 23-08-2015

Ik kan niet begrijpen dat een apparaat als de Zorr Powermatic 2 plus niet eerder uitgevonden is, wat een geweldige aanwinst.. zelf buren komen af en toe een sigaret vullen.. en voor de prijs hoeft men het echt niet te laten, want ik vindt als men toch wit roken is het het geld meer dan waard.. en een zeer goede service.. van www.Hulzenvullers.nl kreeg zelfs een bericht dat de verzending een dag later kwam.. waar vind je dat vandaag de dag nog... een hoop andere bedrijven laten niets van zich horen... dat is nu net de reden dat ik al mijn rokende vrienden vriendinnen, familie en kennissen de website van www.hulzenvullers.nl laat zien of toestuur..

Nogmaals een zeer tevreden en opgewekte roker!

  • eenvoud, en prijs, als men zo nodig wilt roken is die € 90.00 echt niet teveel, men heeft dit geld zo weer terug verdient.
  • geloof mij, die zijn er gewoon niet behalve af en toe een beetje rest tabak op tafel van het vullen van de sigaret hulzen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jacob Reinders op 22-08-2015

Dit apparaat hadden ze veel eerder moeten uitvinden! Er zijn in al die jaren dat ik rook al verscheidene apparaten op de markt verschenen, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit.

  • Dit is een topmachine! Hij doet wat er van hem verwacht wordt. Draait de perfecte sigaret.
  • GEEN!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Heike op 22-08-2015

Super apparaat. Werkt perfect

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Frans D P op 22-08-2015

Prijs kwaliteit zeer goed apparaat, werkt uitstekend en heel stabiel. Sublieme service. Voorbeeld voor vele andere webwinkels. Uitstekend, doe zo verder.

  • alles
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 251 - 300 van in totaal 919