Product beoordelingen

Over de Zorr Powermatic 2 Plus

€ 84,95
Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 919
Laatste beoordeling was op 28-11-2020
893 van de 919 (97%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
marie kuijper op 21-08-2015

Dit is mijn tweede zorr powermatic. Nog beter dan de eerste. Kan hem iedereen aanraden. Je service is ook prima.

  • alleen pluspunten
  • geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
M.Pouwe op 21-08-2015

Een fijn apparaat, werkt echt fantastisch, lekker stil, handig in gebruik

  • lekker stil
  • weinig beschreven over schoon maken
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Petra op 20-08-2015

Hallo twijfelaars. Gewoon kopen binnen een half uur 150 perfecte sigaretten. Alleen stoppen met roken is goedkoper. Echt een super uitvinding.

  • Snel. goede sigaretten.
  • Bakje waar sjag in gaat mag groter, toch nog wat rommel. Maar bij 1 keer per week sigaretten maken is het niet zo erg.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Zwiesereijn op 19-08-2015

Dag allemaal als ik dit eerder had geweten dan had ik dit apparaat allang in mijn bezit gehad super snel apparaat er gaat geen huls verloren en de sigaret lijkt gewoon uit de fabriek te komen ik geef een dikke 10

  • Snel en zuiver
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Cor op 19-08-2015

Ik heb meerdere dagen moeten wachten op de ontvangst van mijn pakket dankzij Postnl. Het apparaat voldoet uitstekend, hierbij wel de kanttekening dat het minder geschikt lijkt voor tabak met langere vezels. De bediening is belachelijk eenvoudig. Met de snelheid is ook niets mis, de voorraad voor een week is in "no time" gemaakt. Het voorraadbakje is wat aan de kleine kant.

  • Snelheid, eenvoudige bediening.
  • Niet voor elke soort tabak geschikt.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
yolanda op 18-08-2015

ik heb al meerdere apparaten geprobeerd, maar deze doet het geweldig.

  • het is een zeer snel en gemakkelijk apparaat
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Joop Weijers op 17-08-2015

Een klasse apparaat ! Geeft goede volle sigaretten zonder afvallende brandpuntjes. Werkt snel, vrijwel geruisloos en heeft tevens een mooi design. Kortom: hij doet wat bij de aanbeveling beschreven is! Tevens een correcte en snelle levering. Had ik veel eerder aan moeten schaffen i.p.v te hannesen met die goedkope handmatige apparaatjes !

  • -goede volle sigaretten, zonder afvallende brandpuntjes. -snelheid
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Eddie Knipschild op 17-08-2015

Perfect apparaat maak heel goede sigaretten bij juiste hoeveelheid tabak.

  • Werkt snel en stil en kwaliteit van apparaat is heel degelijk.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
sandra de goede op 17-08-2015

Wat een super apparaat. Al vele handmatige apparaten gekocht. Maar deze elektrische is echt top.

  • Goed gevulde sigaretten Geen leeglopende sigaretten meer.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Leona op 16-08-2015

Prima product hij was kapot gegaan waardoor weet ik niet maar direct en snel een vervangend product gekregen vrienden hebben hem ook allemaal en zijn allemaal zeer tevreden het defect maakte niet uit want mocht hem opsturen en kreeg vrij snel een nieuwe binnen super service hier

  • Ideaal voor het maken Weinig handelingen Sneller dan met de hand
  • Geen eigenlijk
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jan op 14-08-2015

Prima apparaat! Goed om mee te vullen!

  • Snel
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
b j soeter op 14-08-2015

is een super apparaat ben er tevreden over

  • gaat super makkelijk en snel
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
petra op 11-08-2015

Bestelling ging super snel. Het product was binnen en gelijk proberen. Wat een super apparaat. Binnen een half uurtje voorraad voor de hele week. Wel met zijn tweeën. Ff oefenen hoeveel shag en dan knallen. Niet van echt onderscheiden. Niet twijfelen. Kopen of stoppen met roken. Dat is nog beter. Maar wil je dit niet dan ja de zorr een aanrader.

  • Snel goede volle sigaretten
  • Geeft wat rommel.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Eddie Knipschild op 11-08-2015

Ik moet zeggen het apparaat doet waarvoor het gemaakt is. De sigaretten zijn perfect ben er zeer tevreden over. Mijn familie ook want ze hebben inmiddels ook een apparaat bij jullie besteld. Verder perfecte levering en afhandeling.

  • De zending is prima verpakt en afgeleverd op een goed te volgen tijdstip. ben over alles heel tevreden
  • Geen kunnen ontdekken .
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Peter op 11-08-2015

zeer tevreden. Apparaat werkt zeer goed. Sigaretten zijn ook aan het filter stevig, de tabak word gelijkmatig over de hele sigaret verdeeld.

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Joop Weijers op 10-08-2015

goede en snelle levering! Het apparaat werkt voorbeeldig: strakke en volle sigaretten en geen last meer van afvallende as/brandpunten. Is eenvoudig te bedienen en werkt razendsnel. Tevens een mooi design!

  • mooie volle sigaretten en er vallen geen brandende aspuntjes meer af. Werk zeer snel en eenvoudig te bedienen
  • Geen minpunt te ontdekken!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
R Boss op 10-08-2015

Een super machine, simpel in gebruik en maakt perfecte sigaretten.

  • Makkelijk bedienbaar.
  • Nog niet ontdekt.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
peter koenen op 10-08-2015

heb vele anderen geprobeerd, tegen deze machine kan echt niks op, snel, goed, geen afvallende aspunten. Als je veel rookt lijk mij heb je het zo terug verdient. Levering nog nooit zo snel meegemaakt, op vrijdag rond 16u30 besteld en voor 10 u op zaterdag geleverd. Enige minpunt de verzendingskosten voor België vond ik wat hoog, zeker daar we net aan de grens wonen.

  • geen afvallende aspunten snel zeker zijn geld waard
  • een vul trechter ofzo, nu wel veel bijvullen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
J van Egdom op 10-08-2015

Ik heb veel last van mijn handen en schouder waar door sigaretten maken op de gewone manier zeer pijnlijk is; ik draai ook voor mijn zoon (200 per week). Nu ik de Zorr Powermatic2 plus heb kost mij dit geen enkele moeite meer, omdat ik nu geen kracht meer hoef te zetten. Ben er heel blij mee hartelijke dank. J van Egdom

  • Gaat veel sneller. Geen last van pijn in handen en schouder meer.
  • Geen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
thea op 09-08-2015

geweldig sigaretten machine, nog geen verkeerde sigaret gedraaid en bijna geruisloos

  • er kan geen sigaret verkeerd gaan
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Piet Matheeuwsen op 08-08-2015

Hele goede koop. Ook goed en snel geleverd.

  • Had ik veel eerder moeten doen
  • Ben ik niet tegengekomen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
simon op 08-08-2015

Mijn eerste indruk van de hulzenvuller is super. De bediening is simpel en je hebt snel veel sigaretten gemaakt. De sigaret wordt goed en vol gevuld. Heb wel gemerkt dat er verschil is in de tabak. Gebruik zelf Marlboro de grote verpakking vult beter dan de kleine verpakking. Tot nu zeer tevreden.

  • Eenvoudige bediening. Werkt snel.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ron op 08-08-2015

Kort maar krachtig... Geweldig machientje...

  • Vaste sigaretten zonder veel moeite
  • Misschien een iets groter bakje bovenaan om de tabak op te leggen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Herman op 07-08-2015

Prima apparaat. Nog steeds de neiging om teveel tabak te gebruiken. Niet nodig dus... de Zorr Powermatic 2 plus vult de hulzen prima!

  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ed V op 06-08-2015

Geen enkele reden meer om in de winkel te kopen. Daar is de plus niet leverbaar en beweren dat de Powermatic 2 de laatste uitvoering is. Ook de service zou er beter zijn. Kost ook al direct een stuk duurder, minimaal € 100. Dus niet doen.

  • Mooi strakke sigaretten, nauwelijks verschil met de originele.
  • Een trechter was wel makkelijk geweest.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Pieter van Sprundel op 05-08-2015

Ik heb dit apparaat nu enkele dagen en ik moet zeggen: Het is een verademing! Ik doe nu in een uur waar ik vroeger een dag over deed! Mooie strakke sigaretten. Geen haperingen en makkelijk schoon te maken. Echt een aanrader!

  • Makkelijke bediening. Sterke motor. Duidelijke gebruiksinstructie.
  • Je moet even zoeken naar de juiste hoeveelheid shag, anders krijg je veel te strakke of halfgevulde sigaretten. Het zou fijn zijn als je dat gewoon automatisch in kon stellen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
G . op 05-08-2015

Ik heb de hulzenvuller nu een paar weken en ben er blij mee. Wel moet je er een beetje geduld mee hebben in het begin, maar na twee keer de voorraad gedraaid te hebben gaat het allemaal een stuk sneller. Geen problemen gehad met vastlopen of wat dan ook. Shag moet je net zo verdelen als een handmatige hulzenvuller, je hoeft alleen niet meer zelf kracht te zetten voor de hendel over te halen. voor mij een ideale oplossing.

  • Draait fatsoenlijke sigaretten.
  • Heel kort snoertje, hebt een verlengkabel nodig.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Simone Wintraecken op 05-08-2015

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop

  • Hulzen worden goed en vlotjes gevuld
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Lauwerysen Odile op 04-08-2015

Had ik het geweten dat ik met de Pouwermatic Plus 2 zo tevreden zou geweest zijn had ik het al veel vroeger besteld, het gaat snel zonder moeite en heel mooie sigaretten echt een aanrader. Ik was zo tevreden dat ik 2 dagen later een tweede Pouwermatic heb besteld voor mijn vriend. Daarvoor had ik zo een sigaretten machientje van 20 euro handbediening, heb het reeds in de vuilbak gezwierd. Nu zijn mijn sigaretten helemaal vol zoals een echte sigaret. Met dat machientje van 20 euro was het altijd wat sigaretten soms te zacht of anders te vol dat men bijna niet kon trekken, ook niet helemaal vol zeker voor de filter. Gezwegen van de pijn in schouders of vingers. Allemaal gedaan nu, niet vergeten dat deze sigaretten een veel betere smaak hebben met Pouwermatic Plus 2. Ik raad het alleman aan die liggen te sukkelen met een goedkoop machientje met handbediening. Veel succes voor de twijfelaars het is zijn geld zeker waart. Lauwerysen Odile

  • Een top machientje en zijn 84 euro zeker waart. Geen zenuwen meer met zelf sigaretten te maken. Een echte aanrader.
  • Tot heden geen minpunten.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marian op 03-08-2015

Toppie... mijn dochter had dit kleine wonder al een tijdje. Hiervoor nummer power plus 1. was natuurlijk ook cool.. Maar deze 2 plus.. ik zeg wow..

  • Alleen maar
  • Kan ik niet vinden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
jeannette op 03-08-2015

Echt een top apparaat! Had hem veel eerder aan moeten schaffen.

  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Richard Verbeek op 02-08-2015

Ik heb nu bijna een week de Zorr Powermatic 2 Plus in gebruik. Hiervoor had ik een Zorr met een veer die de huls vult. Wat een WERELD van verschil. De 2 Plus maakt werkelijk waar wat er wordt gezegd in de advertentie. De zelf gemaakte sigaretten lijken wel uit de fabriek te komen. Ik had de Zorr Powermatic 2 Plus veel eerder moeten kopen.

  • Kwaliteit van de sigaretten. Door het injecteer systeem worden de hulzen perfect gestopt. Snelheid van het apparaat. Binnen no-time een stapel sigaretten gemaakt. Zeer goede levering. Snel en goed verpakt. Tevens zaten er een paar leuke cadeautjes bij.
  • Het lijkt wel of de behuizing is bevangen door statische elektriciteit. Hierdoor is het apparaat een beetje lastig schoon te maken.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
gerard op 02-08-2015

werkt perfect sigaretten in snelle tijd klaar en zeer goed gevuld

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
ed driesen op 01-08-2015

Eindelijk na de mascotte vullers en een elektrische vuller met een veer (wat niet werkt) de perfecte sigarettenmaker gevonden. Dit apparaat geeft vanaf de eerste sigaret een perfect resultaat. Altijd heel goed gevuld zoals in de pakjes uit de winkel. Iedereen kan perfecte sigaretten maken met dit apparaat vanaf de eerste die je maakt.

  • Altijd goed gevulde sigaretten zoals het pakje in de winkel. Zeer snel en je hoeft niet meer te kloppen op de tafel. Werkelijk geen verschil in sigaretten uit de winkel en vanuit dit apparaat.
  • Absoluut geen minpunten.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Doreth op 01-08-2015

Geweldig apparaat, maakt heel mooie sigaretten in een heel korte tijd. Jammer dat we dit niet eerder gekocht hebben.

  • mooie volle sigaretten.
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Yolanda op 31-07-2015

Ik ben meer dan tevreden! nog nooit zo snel en makkelijk sigaretten gemaakt! Het enige nadeel vind ik, is dat als de shag te nat is, het apparaat niet zo goed werkt. Dus dan moet je eerst de shag een beetje laten drogen!

  • kost geen kracht, snel, eenvoudig
  • nattere shag heeft het apparaat moeite mee
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Annie op 29-07-2015

Het is echt een top apparaat. Ik ben er heel blij mee. Sigaretten zijn in een mum van tijd klaar. Zo'n 50 in amper twintig minuten. En het lijkt of je ook minde shag nodig bent dan wanneer je ze mee de hand draait. Je hoeft De shag er maar Heel licht in te doen. Ik las dat bij sommigen de hulzen kapot trekt. Tip: doe er minder shag in, dan hen je nergens last van. Ik iig niet. Was ook erg blij met de klantvriendelijkheid. Ik had een mail gestuurd en mijn zorgen erin. En binnen 20 minuten had Ik antwoord terug waarin ze mijn zorgen wegnemen. Maar ook wat het apparaat betreft een absolute aanrader. Ik ga zeker nog 1 bestellen om cadeau te doen. En dan zeer zeker hier.

  • Heel snel veel sigaretten klaar... Minder shag nodig... makkelijk in gebruik ook voor mensen met klachten aan de handen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
10o op 28-07-2015

Heb er al verschillende gehad. Deze doet het super. Erg makkelijk. Nu kijken hoe lang hij het volhoud. Machine voelt degelijk aan. Ik krijg het gevoel dat ik een toppertje in huis heb.

  • Snel weinig geluid. En erg makkelijk in gebruik
  • Nog niet gevonden.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Freddy Coenen op 28-07-2015

Mijn eerste ervaring met het toestel is zeer positief. Perfect gerolde sigaretten, die bijna niet te onderscheiden zijn van de echte. Snel en gemakkelijk te bedienen. Snelle levering hoewel ik in België woon. Goed en veilig verpakt zodat niets kan beschadigd worden.

  • Gemakkelijk te bedienen. Perfecte sigaretten.
  • Geen kunnen vinden.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Gerrie op 28-07-2015

Geweldig apparaat had hem snel in huis netjes verpakt.

  • maakt goeie sigaretten
  • geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Wikesh op 27-07-2015

Top het is makkelijk in gebruik en geeft zeer top kwaliteit sigaretten van voor Tot achter zeer te vreden met deze aankoop.

  • Makkelijk Goed gevuld
  • Had wel een grotere bak gemogen voor de tabak
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ineke de Vreies op 26-07-2015

Ik gebruik hem al een tijd je. Ik vind hem geweldig en heb er daarom samen met mijn broer eentje bestelt voor onze moeder van 86, die niet meer met het hand apparaatje uit de weg kon. Deze heb ik vrijdag gebracht en zij is er druk mee aan het oefenen en is er ook heel blij mee. Hoe droger de tabak hoe beter ze vullen. alleen is het snoer wat aan de korte kant, waardoor ik er niet mee aan tafel kan zitten.

  • zeer snel mijn portie klaar voor een dag.
  • kort net snoer
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ans Vos op 25-07-2015

Fantastisch apparaat. Wil nooit meer een ander. Een enorme aanrader.

  • Vult snel een makkelijk hulzen. Jij krijgt perfecte sigaretten.
  • Het snoer is aan de krappe kant.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jan van Dijk op 25-07-2015

Maakt soepel en betrouwbaar sigaretten. De plus klopt, hij loopt een stuk vlotter dan het vorige model.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Yolanda op 25-07-2015

Als de shag iets te nat is werkt het niet goed, dus shag eerst beetje laten drogen. Verder ben ik zeer tevreden!

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
angeline op 25-07-2015

supersnelle levering, apparaat is perfect werkt hartstikke goed.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Hanneke Bakker-Berger op 24-07-2015

nooit gedacht dat ik zo blij zou zijn met de Powermatic 2! dit had ik jaren geleden al moeten hebben. omdat de hulzen zo goed vullen, is het of je een "echte" sigaret hebt. fan-tas-tisch! én het gaat een stuk sneller dan het handapparaatje dat ik had.

  • goed gevulde hulzen en sneller een doosje vol gemaakt
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Patricia op 24-07-2015

Goede vulling van de sigaretten geen slappe dus ben zeer tevreden en je hoeft geen kracht te zetten om je sigaretten te maken en dat vind ik erg prettig

  • Eigenlijk alles
  • Als er iets stuk aan is kan je het niet vervangen en dat vind ik wel een beetje jammer
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
kitty op 24-07-2015

zorr powermatic 2 plus ondertussen een week in bezit, ben er super tevreden over. Je hebt snel door hoe het apparaat werkt. Snelle levering en goed service. Hier een super tevreden dame ;-)

  • handig, snel en vult de hulzen goed
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Geertje op 22-07-2015

ik ben heel erg tevreden met dit apparaat had ik het maar veel eerder gehad veel pijn en ellende voorheen door mijn hendicap dat is nu verleden tijd een fluitje van een cent een woord geweldig het was de prijs waar ik tegen op zag maar hij is het zeker waard ben er heel erg blij mee een uitkomst

  • alles gaat met gemak heerlijk geweldig een aanrader
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 301 - 350 van in totaal 919