Product beoordelingen

Over de Zorr Powermatic Mini

€ 22,95
Gemiddelde ervaring
Totaal ervaringen: 20
Laatste beoordeling was op 11-06-2020
20 van de 20 (100%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Marianne op 11-06-2020

Draait goede sigaretten

  • Zie boven
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Joop de Haas op 02-06-2019

Prima apparaat, volgens mij bestaat er geen betere in deze prijsklasse.

  • gemakkelijk in gebruik
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Henk op 29-08-2018

Zien is kopen, maakt prefecte sigaretten zonder veel kracht te vragen. Had hem jaren geleden al moeten hebben. De eerste 200 sigaretten zijn klaar en nu maar verder genieten van een fijne stopper.

  • Klein dus makkelijk mee te nemen
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Hans op 13-07-2018

Nooit eerder gewerkt met een hulzenvuller. Deze werkt perfect door de technologie van de injector. Mijn zoons zijn ook zeer tevreden, die hebben ervaring met andere merken, maar gebruiken nu deze Zorr.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Gerry op 27-02-2018

Gewoon goed, weet verder weinig te verzinnen. Is een aanrader.

  • Het is een goed product
  • De onderkant verzameld wel veel shag.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
yvonne mary griezel op 30-10-2017

Dit is zo een goeie apparaat, hij klikt sigaretten perfect. De shag zit strak in de huls zonder bobbels. Ik had er wel lang moeten wachten op mijn levering (een of andere storing) maar echt de moeite waard! Dit is de ideale machine voor het klikken van jou eigen sigaretten.

  • klikt perfecte sigaretten
  • makkelijk in gebruik
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
willem jakobs op 17-10-2017

Eerder een gehad lang mee gedaan dus een goed product snel sigaretten maken.

  • makkelijk sigaret maken
  • niet te strak aandrukken
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Carolien Koekebakker op 08-08-2017

Super apparaat! Door het mesje erin wordt alles netjes gesneden zonder die "lege" gaten in de sigaret. Hadden dit veel eerder moeten doen i.p.v. dat Mascotte ding. Mensen... proberen... spijt zul je er niet van hebben. Gr. Carolien

  • Geen vastlopers en snel en licht
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jeroen op 04-07-2016

Heb dit klikapparaat nu een paar dagen in huis, En zeer tevreden met het
'Works like a charme'. Een soepel apparaatje, En het ziet er ook nog beter uit dan die mascotte klikkers. Bijna net zo snel als een elektrisch klikapparaat als je er aan bent gewend.

  • Soepele machine
  • Vult de gehele huls
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Truus van Rijn Visser op 06-03-2016

Het is een prima product. Wat ik wel mis, is een "stampertje" waarmee je de tabak in het uiteinde kunt drukken.

  • werkt goed
  • degelijk gemaakt
  • geen stampertje
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
gerda van riel op 03-02-2016

Ik kan niet anders zeggen dat hij SUPER, GEWELDIG, SNEL ik heb gewoon in een mum van tijd een lading sigaretten geschoten gewoon kopen en doen!

  • snel en klein
  • alles gaat soepel
  • hij is sterk mooi
  • stevig verpakt enz.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Leny wouters op 02-02-2016

een geweldig apparaat pakt de hoeveelheid shag voor een normale sigaret

  • echt een aanrader gebruikt alle shag
  • niet gevonden
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
s.hoofwijk op 07-10-2015

Zeer klein en compact machine, maar doet niet onder voor zijn automatische broer. makkelijk om ergens mee naar toe te nemen waar geen stroom is. en snel in huis.

  • klein en compact
  • stevige sigaretten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Daisy op 20-09-2015

Ben erg tevreden over het apparaat. Werkt snel en gemakkelijk. Denk dat je net zo makkelijk met deze werkt als met een "elektrische". Zou hem zeker aanraden.

  • Werkt makkelijk en licht, geen rugpijn na draaien. En binnen No-time een pakje vol.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
dick van der sar op 06-09-2015

Dit apparaat werkt prima! Na even proberen gaat het steeds vlotter en hij maakt goede sigaretten. Wel goede hulzen gebruiken bv van mascotte die zijn iets steviger. Ik ben er tevreden over.

  • Makkelijk mee te nemen
  • Stevig gemaakt
  • Maakt goede sigaretten
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Linda op 30-08-2015

Ik heb hiervoor jarenlang de elektrische Zorr Powermatic gebruik, waanzinnig goed ding. Nu door dreigende COPD ontwikkeling ben ik van 35+ sigaretten naar 6 per dag gegaan, voor die paar sigaretten geen zin om dat grotere apparaat steeds te pakken, dus na een aantal dagen handmatige slecht gevulde sigaretten, dacht ik eens ff op de site van HulzenVullers.nl kijken en tot mijn grote verrassing bestaat mijn favoriete sigaretten vuller ook in een handig klein handmatig apparaat. Ik kan het iedereen aanbevelen je krijgt sigaretten net als fabrieks-gevulde sigaretten, dus met groot genot rook ik nu 6 sigaretjes maar wel perfect gevulde volledig volle sigaretten

  • pefect gevulde sigaretten
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
B.Gelehever op 08-08-2015

Ik heb het apparaat nu een week in huis en het bevalt mij prima. Hij is heel makkelijk te doseren en is een echte aanrader. Hij werd ook netjes binnen een dag goed verpakt geleverd.

  • Degelijke behuizing
  • Makkelijk te doseren
  • Schoonmaaksetje bijgeleverd
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ruud op 07-07-2015

Geweldig apparaat elke sigaret is raak en ziet er mooi uit. Had hiervoor eentje van mascotte dat was een en al frustratie. Een echte aanrader.

  • snel
  • handige tabaksvuller
  • schoon en lekker klein van formaat
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
jeroen op 30-06-2015

Onze Zorr in Frankrijk achtergelaten bij vrienden die er verrukt van waren, tja, dan moet je meteen een nieuwe bestellen natuurlijk, dan maar meteen met de mini erbij we zijn nederlanders en dan ga je voor voordeel. We moesten hem snel hebben en deze site beweerd snel te versturen. Nou dat hebben we gemerkt, de volgende dag al in huis! En zoals altijd de Zorr is gewoon super goed en betrouwbaar, zelfs de kleine doet het erg goed, boven verwachting.

  • klein en handzaam, makkelijk mee te nemen, geen stroom nodig.
  • je bent wat langer bezig dan met zijn grote broer, maar dat is dan ook alles.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
SvdHorst op 06-03-2015

IDEAAL !!
Wil geen andere meer, werkt vlot en makkelijk.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 1 - 20 van in totaal 20