Sigaretten blikjes

4.7/5
(39 stemmen)

Sigaretten blikjes, het is weer eens iets anders dan wat de meeste mensen gebruiken om hun eigen gemaakte sigaretten in op te bergen. Als u van unieke producten houdt dan zijn de onderstaande producten daar bij uitstek voor geschikt. In al onze onderstaande blikjes is er ruimte voor maar liefst 20 sigaretten, wat voor veel mensen het aantal sigaretten is dat zij per dag roken, dus eve onderweg meer sigaretten draaien is voor u niet meer langer nodig. U vult de sigaretten blikjes gewoon met uw zelfgemaakte sigaretten en u bent klaar. Wat spreekt u het meest aan? De retro Mickey Mouse™ of een origineel sigarettenblikje Coca Cola™? Misschien wilt u ze eerst wat beter bekijken, dat kan ook. Klikt u gewoon op de foto van het product, zodat u alle informatie erover kunt lezen en de sigaretten blikjes van dichtbij kunt bekijken.

3 resultaten
Sorteren:

Deze opberg doosjes voor sigaretten worden niet alleen nog steeds gebruikt, ze worden steeds vaker door onze klanten gekocht. Daar zijn natuurlijk meerdere verklaringen voor. Ten eerste zijn deze sigaretten blikjes bijzonder fraai om te zien en om mee gezien te worden. Door de stevigheid, duurzaamheid en de bijzonder gedetailleerde afbeeldingen met heldere, duidelijke kleuren is dat natuurlijk ook logisch. Ten tweede is het nou eenmaal een feit dat gewone sigaretten kopen duurder en duurder wordt. Steeds vaker stappen rokers over op het zelf maken van sigaretten. En die moeten nou eenmaal op een bepaalde manier mee worden genomen. En dan wilt u er natuurlijk voor zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurt. Want wat als uw eigen gemaakt sigaretten stuk gaan? Dat zou toch heel erg zonde zijn.

Het gewicht van deze blikken voor sigaretten is niet meer dan 40 gram, waardoor ze ontzettend gemakkelijk mee te nemen zijn. Dat komt overigens ook door de afmetingen. Met een breedte van maar 7 centimeter en een hoogte van 9 centimeter zitten ze u zeker niet in de weg. Handig om in een diepere jaszak of een tas met u mee te nemen. Door het lage gewicht zou u haast vergeten dat u een sigaretten blikje bij u heeft. Voortaan kunt u de zelfgemaakte sigaretten gemakkelijk en snel meenemen met deze handige sigaretten blikjes.