Zorr Powermatic 3 Plus

Actuele status:
Zorr Powermatic 3 Plus

(4.6/5)
29 Ervaringen en reviews

's Werelds meest geavanceerde sigarettenmakerDe Zorr Powermatic 3 is het nieuwe en meest luxe model van de gehele Powermatic™ familie. Deze erg geavanceerde elektrische hulzenstopper van Powermatic zult u werkelijk doen verbazen. De snelheid is recordbrekend, de precisie is ongeëvenaard en het gemak is groter gemaakt dan ooit tevoren.

 • Ongeëvenaarde kwaliteit, sigaretten zijn perfect
 • Met één druk maakt deze sigarettenmaker de sigaret
 • Grotere tabak hopper, tot wel 30 hulzen achter elkaar vullen
 • Werkt met de 'injector' techniek, geen afvallende askoppen
 • Automatisch tabak lader en compressor, in 5 standen
 • Digitaal display voor meerdere functies en data
+ Gratis sigarettendoosje naar keuze
M.u.v. echt lederen doosjes
€ 239,95
Gratis verzending binnen Nederland en België
Bij ons Gratis binnen 30 dagen te retourneren
Gratis één extra jaar garantie (2 jaar in totaal)

Het nieuwste familielid van de welbekende Powermatic™ familie is in aantocht, de enige echte Zorr Powermatic 3. Deze machine is de volgende generatie elektrische hulzenstopper en lijkt in veel opzichte wel een soort van Powermatic 2 op steroïden. Een nog betere en meer soepele werking die het gemak voor u groter maakt dan ooit te voren. Ook komt deze Powermatic III van Zorr met geheel nieuwe functies, die we voor u hieronder zullen beschrijven.

Met één druk op de knop een sigaret

Start knop Zorr Powermatic 3

De grote hendel die we nog kennen van de andere Powermatic modellen, is voorgoed voorbij. De Zorr Powermatic™ 3 werkt namelijk met een simpele knop om het proces te starten. U doet gewoon de sigarettenhuls op de houder, de tabak in de hopper en daarna drukt u op de knop en de sigaret wordt volledig automatisch gevuld met tabak. Op deze manier is zelf sigaretten maken nog makkelijker. Deze vuller is dan ook de meest digitale sigarettenmaker die we tot nu toe gezien hebben op de markt in Nederland en België.

Automatische tabak lader en compressor

Tabak lader en compressor

Een zeer unieke en nieuwe functie van de Powermatic III is de tabak lader en compressor. Met deze functie hoeft u voortaan zelf niet meer de tabak in de tabakskamer te duwen. U hoeft alleen nog maar de hopper te vullen met tabak en de elektrische hulzenvuller zorgt voor de rest. Tegelijkertijd compenseer de machine de tabak naar wens. Dit is gemakkelijk in te stellen in maar liefs 5 standen. Zo hoeft u echt nog amper wat te doen en heeft u altijd een constante en gewenste kwaliteit.

Grotere tabak hopper dan voorgaande modellen

Grotere tabak hopper

Met de grotere (en diepere) tabak hopper kunt u voortaan tot 30 sigaretten hulzen tegelijk vullen. Zo hoeft u niet of amper nog de hopper te vullen tijdens het maken van sigaretten. Ook heeft u aan de bovenkant een kunststof klep dat u dicht kunt doen. Hierdoor blijft de tabak beschermt en is de kans op rommel rond de hulzenvuller minimaal. Dit is een grote verbetering ten opzichte van de voorgaande modellen, zoals de Zorr Powermatic II+, waarbij het alleen mogelijk was om net 5-10 sigaretten achter elkaar te maken.

Selecteer zelf de dichtheid van de sigaretten

Selecteer dichtheid sigaretten

Deze functie is misschien wel de beste toevoeging op de Zorr Powermatic III. Op deze sigarettenmachine is het namelijk mogelijk om geheel zelf de dichtheid van de sigaretten te bepalen. Daarbij heeft deze hulzenstopper maar liefs 5 standen. Zo bent u er zeker van dat u elke keer weer kunt genieten van een tabak dichtheid die u goed vindt. Of dat nou losse (en snelle) sigaretten zijn, of juist de compacte (en langzame) sigaretten. Het is maar net wat u wilt, en deze nieuwe automatische topper van Powermatic maakt voor u.

Een digitaal display voor alle informatie

Digitaal display informatie

En u denkt dat het niet nog gekker kan? Zeker wel! Deze Powermatic™ 3 van Zorr heeft namelijk een digitaal display. Hierop krijgt u van alles te zien, zoals het aantal sigaretten dat de sigarettenmaker voor u heeft gemaakt, of welke tabak dichtheid u heeft ingesteld. Erg handig en voor zover we weten is Powermatic de enige ter wereld die dit ooit op een automatische hulzenvuller heeft gemaakt. Het merk staat dan ook niet voor niets bekend als zeer innovatief en dat laten ze bij de Powermatic III dan ook maar weer eens zien.

Het automatisch blokkeer systeem

Automatisch blokkeer systeem

Net als bij de voorgaande modellen (elektrisch), heeft deze Powermatic 3 sigarettenmaker een blokkeer systeem. Dat houd in dat de machine stopt wanneer er (te) veel kracht nodig is om de tabak in de huls te duwen. Dat is maar goed ook, anders zou de sterke motor de automatische hulzenstopper van binnen kapot duwen met een eventuele verstopping van tabak. Deze topper stopt en geeft u daarmee de kans om het probleem op te lossen. Vaak gaat het dan om een (kleine) tabak-ophoping die eerst verwijderd moet worden.

Ervaringen en reviews
Gemiddelde beoordeling:
29 totaal beoordelingen
Laatste review was op 14-04-2022
27 van de 29 (94%) klanten raden dit product aan.
 • Bouwkwaliteit
 • Gebruiksgemak
 • Betrouwbaarheid
 • Mogelijkheden
 • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Videos (1)
Zorr Powermatic 3 sigarettenmaker

Specificaties
Inhoud doos
ProductZorr Powermatic III
Adapter stekkerNog onbekend
Sigaretten reservoir
Handleiding
Schoonmaak accessoiresNog onbekend
Product
MerkPowermatic™/Zico USA
Modelnummer30104
Garantie2 jaar
CertificatieCE-markering/RoHS
Productkenmerken
BreedteNog onbekend
HoogteNog onbekend
DiepteNog onbekend
GewichtNog onbekend
Kleur (voorbeeld)
Materiaal behuizingKunststof (poedercoating) / Staal (binnenkant)
Sigaretten typeNog onbekend (Regulair zeker)
Technische kenmerken
Snelheid0.8 sec. per sigaret
Afmetingen tabakskamerNog onbekend
Afmetingen houder0.8cm (diameter)
Indicatie verstopping
Automatische injector
Standen5 standen (compactheid van tabak)
Indicatie aan/uit
Injector techniek
Apparaat snoerNog onbekend
Voltage100-240v (AC) 50-60Hz (Wattage nog onbekend)