Zorr Powermatic 2 Plus

Actuele status:
Zorr Powermatic 2 Plus
 • Hoek afbeelding met zicht op de tabak-kamer
 • Zijkant met aanzicht op de zilveren hendel
 • Zico hulzenvuller achterkant-hoek afbeelding
 • Achterkant met aan/uit knop + stroomaansluiting
 • Andere zijkant met aanzicht op de hulzenhouder (nozzle)
 • Hoek aanzicht op de bronzen hulzenhouder

(4.7/5)
921 Ervaringen en reviews

's Werelds beste automatische hulzenvullerDe enige echte Zorr Powermatic 2 plus is zonder twijfel de beste elektrische sigarettenmaker die u kunt kopen in Nederland en België. Geen onnodige toeters en bellen, deze vulmachine doet gewoon wat die moet doen; perfecte sigaretten maken in slechts een paar seconden tijd.

 • De Powermatic 2+ werkt geheel elektrisch- en automatisch
 • Maakt elke keer weer een perfecte sigaret zonder moeite
 • Geen afvallende askoppen zoals bij goedkopere modellen
 • Deze machine werkt zeer gemakkelijk en vooral erg snel
 • Ook krijgt u bij ons 30 dagen de tijd om te retourneren
+ Gratis sigarettendoosje naar keuze
M.u.v. echt lederen doosjes
€ 79,95
Gratis verzending binnen Nederland en België
Bij ons Gratis binnen 30 dagen te retourneren
Gratis één extra jaar garantie (2 jaar in totaal)

We hebben er lang op moeten wachten; de Zorr Powermatic 2 plus. Deze vernieuwde en betere versie van de welbekende Powermatic 2 elektrische hulzenvuller heeft meer kracht in de motor meegekregen, om zo nog beter te kunnen presenteren en meerdere upgrades om het aantal defecten tegen te gaan. Deze automatische sigaretten schieter is niet alleen sneller en sterker dan zijn voorganger, ook heeft deze vernieuwde versie een extra poedercoating laag gekregen. Zo hebt u voortaan veel minder last van de krassen en andere beschadigingen op het oppervlakte. Deze automatische sigarettenmachine was de afgelopen jaren dé topper van Nederland en België, maar deze vernieuwde versie is gewoonweg nog net iets beter. Daarom is de Zorr Powermatic 2 Plus van Zico USA dé beste keuze!

De Powermatic 2 plus werkt met de injector techniek en daardoor heeft u geen last van afvallende askoppen.

De Powermatic 2+ hulzenstopper geeft u direct goede sigaretten

Het innovatie injectie systeem van de Powermatic 2 Plus

Wanneer u gelijk op een goede en uiterst efficiënte manier uw eigen sigaretten wilt maken, dan is het eigenlijk niet meer dan logisch dat u voor de Zorr Powermatic™ II kiest. Dit is namelijk een geweldige sigarettenvuller waarmee u binnen erg korte tijd een grote hoeveelheid hulzen kunt vullen. De Powermatic Plus van Zorr kunt u gerust de perfecte elektrische hulzenstopper noemen.

De Zorr Powermatic 2+ heeft ook geen overdreven en totaal onnodige toeters en bellen. Deze machine doet gewoonweg wat hij zou moeten doen, en dat is op een snelle en vooral goedkope manier zelf goede sigaretten maken. En dat doet deze elektrische sigarettenmaker niet alleen goed, maar ook erg snel. Binnen een aantal minuten heeft u al een behoorlijk aantal sigaretten gemaakt. Omdat uw sigaretten op de juiste manier gevuld zijn, mede dankzij het innovatie injectie systeem, zal er ook minimaal verlies van de dure tabak plaatsvinden en zult u ook geen last hebben van vuurkopjes die eraf vallen, wat bij andere sigaretten vulmachines nog wel eens voor kan komen.

Maar deze zelfgemaakte sigaretten zijn toch wel anders?

Het verschil met sigaretten die in de fabriek worden gemaakt is door de Powermatic 2 (Zorr) niet eens meer op te merken, behalve dan in de prijs, want het is duidelijk dat dit de goedkoopste manier is. Deze automatische sigarettenmaker laat vrijwel geen overtollig tabak achter, waardoor het zelf maken van sigaretten met veel plezier zal verlopen. Als u de Zorr Powermatic™ 2 Plus elektrische hulzenvuller heeft besteld, dan krijgt u er ook 3 handige schoonmaak accessoires en tevens een adapter stekker bij meegeleverd. De Zorr elektrische hulzenstopper maakt gebruik van de innovatie injector techniek, waardoor uw hulzen snel en goed gevuld zullen worden en daarnaast heeft deze sigarettenvuller ook een koelsysteem in de vorm van een luchtrooster (onderkant), zodat de Zorr zonder enige problemen in een zeer hoog tempo de sigaretten voor u klaar kan maken. Kortom; een perfect apparaat voor het maken van de perfecte sigaretten.

Deze automatische Zorr Powermatic 2 Plus is dé meest efficiënte

Wanneer u zelf sigaretten wilt gaan maken, wilt u het liefst niet teveel tijd hiermee kwijt zijn, en al helemaal geen dure tabak verspillen. Dan is deze Zorr Powermatic 2 Plus écht iets voor u! Het is de snelste elektrische sigarettenmachine die slechts een seconde per sigaret nodig heeft om deze te maken. U kunt in een korte tijd een behoorlijke hoeveelheid filterhulzen vullen, zonder dat u bang hoeft te zijn dat de kwaliteit achteruit gaat. De originele Powermatic 2 Plus is dé beste elektrische sigaretten schieter op de markt. Daarnaast is deze zeer gebruiksvriendelijk. Omdat deze de filterhulzen perfect vult, gaat er geen dure tabak verloren, en zult u ook geen last hebben van afvallende askoppen, omdat de sigaret ongelijkmatig gevuld is. Deze hulzenvuller doet dit gelijkmatig, automatisch en perfect voor u!

Zorr sigarettenmaker titanium knipper

Deze vulmachine beschikt over een gepatenteerde automatische tabaksinjectie. Zo weet u zeker dat deze hulzenvuller telkens opnieuw precies de juiste hoeveelheid tabak in de sigaret stopt. Daarnaast heeft deze vulmachine een bescherming tegen verstoppingen, zodat deze niet kapot gaat, maar u de kans geeft om de verstoping op te lossen. Vervolgens zal de Zorr sigarettenmaker herkennen dat het probleem is opgelost en kunt u deze ook direct weer gebruiken om sigaretten mee te maken. Ook zit er een luchtrooster aan de onderkant van de sigarettenvuller, zodat deze niet oververhit raakt. De bediening van deze sigaretten hulzen vulmachine is zeer eenvoudig, en zelfs geschikt voor mensen met een handicap die een verminderde handfunctie hebben. De set die u bezorgd krijgt bestaat uit zes delen, het apparaat zelf, een vergrootstuk voor de tabak, een opvangbakje, een stekker met een snoer van 1,5 meter lengte en een schoonmaakset. Het opvangbakje aan de Powermatic 2 plus bevestigen, het vergrootstuk voor de tabak plaatsen, stroom aansluiten en u bent klaar voor het vervaardigen van uw eigen sigaretten. U stopt een filter om de cilinder, legt tabak in de opvangbak, duwt dit aan, trekt de hendel naar u toe en uw kant en klare sigaret valt keurig in het opvangbakje. De kwaliteit van uw eigengemaakte sigaretten die u met deze hulzenvuller maakt is niet te onderscheiden van de kant en klare sigaretten die u in de tabakswinkel kunt kopen.

Een aantal voordelen van de Zorr Powermatic 2 Plus:

 • Het gaat om een automatisch proces, u moet alleen nog de hendel overhalen en de sigarettenmaker zal de rest voor u doen. Natuurlijk moet u ook zelf de tabak in de kamer doen en een filterhuls op de nozzle doen. Wanneer u de tabak goed heeft en de huls er goed op doet, is het ook gebruikelijk dat de net gemaakte sigaret vanzelf in het daar voor bedoelde bakje valt.
 • De Zorr heeft een Jam-functie, wat ervoor zorgt dat de hulzenvuller met teveel druk niet direct kapot gaat. In plaatst daarvan wordt deze functie ingeschakeld en zet de Powermatic 2 hulzenstopper zichzelf non-actief. Dit zult u merken aan het rode lampje dat gaat branden. Zo krijgt u de kans om de oorzaak te vinden en kunt u de sigarettenvuller daarna gelijk weer gebruiken.
 • Zeer soepel te bedienen. U hoeft geen kracht te geven op de hendel, het proces is automatisch. De hendel is dan ook niet bedoeld om het proces te starten, deze bediend in eerste instantie de titanium knipper. Gezien deze scherp is, heeft Powermatic besloten om te gaan voor een hendel. U kunt dan namelijk zelf bepalen of er meer kracht nodig is, en dat is natuurlijk wel zo veilig.
 • Zoals elke sigarettenvuller gemaakt in China, maar wel onder toezicht van het Amerikaanse patent. Daarom heeft u bij de vullers van Powermatic™ alsnog een garantie op goede kwaliteit. De producten zijn dan ook altijd in topkwaliteit met de levering en we moeten het nog meemaken dat er serieuze klachten zijn over de aanlevering en werking van dit type sigarettenmachine.
 • Kan ook overweg met 100S (X-long) sigaretten. Dat is gemakkelijk voor elkaar te krijgen door de hoeken wat beter te vullen met tabak. Dit kunt u zelf bepalen en daar zult u ook een handigheidje in moeten krijgen om goede 100S sigaretten te kunnen maken.
 • Keer op keer perfecte sigaretten, wanneer u de machine goed onderhoud en schoonmaakt. Er worden dan ook 3 schoonmaak attributen bijgeleverd. Gebruik deze en onderhoud de machine goed. Niet alleen zult u kosten en tijd besparen met retourneren voor garantie, ook zult u altijd genieten van de beste kwaliteit sigaretten. De Powermatic sigarettenmakers zullen namelijk wel doorduwen, maar de kwaliteit van de zelfgemaakte sigaretten zal snel achteruit gaat met slecht onderhoud van de machine.
 • Ook al krijgt u 'maar' één jaar garantie op deze sigarettenmaker, met het juiste onderhoud kunt u er jaren van genieten. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat men twee tot vier jaar doet met deze sigarettenmachines. Met andere merken horen we toch ook nog wel eens anders en gaat een eventuele garantie vaak erg moeizaam.

Bestel onze professionele hopper erbij met korting

De originele Powermatic 2 van Zorr/Zico USA

Normaal gezien kunt u niet al te veel tabak plaatsen op de Zorr Powermatic 2, wat inhoudt dat deze maar een beperkt aantal sigaretten tegelijk kan maken. Er wordt u wel een soort van hopper bijgeleverd, maar alsnog kunt u er niet veel tabak op doen, waarschijnlijk niet eens genoeg voor het maken van 5-10 sigaretten. Wij hebben daar echter een zeer goede oplossing op gevonden, en dat is namelijk een veel grotere en professionele hopper, die veel meer tabak tegelijk kan dragen en u van alle gemakken zult voorzien. Wij zijn de enige webshop ter wereld die de hopper verkoopt. Dat komt omdat we deze trechter geheel zelf bedacht hebben en voor onze klanten printen op onze moderne 3D printer. Deze professionele trechter zal voldoen aan uw hoge eisen en is gemakkelijk te plaatsen op alle Powermatic 2 modellen. Daarbij kunt u deze hopper voor de Zorr Powermatic 2(+) bij de machine zelf met maar liefs 10 euro korting kopen. Zo heeft u direct een totaal pakket en kunt u gelijk aan de slag met het maken van de grote getallen sigaretten.

- Bekijk hier onze professionele hopper
- Bekijk hier de uitgebreide handleiding
- Bekijk hier de veelgestelde vragen
Voordeelbundels
Zorr Powermatic 2 Plus
Zorr Powermatic 2 hopper Pro
Totaalprijs: € 119,90
Bundelprijs: € 109,90
€ 10,00 korting
Zorr Powermatic 2 Plus
Stroomkabel (5 meter)
Totaalprijs: € 87,90
Bundelprijs: € 84,90
€ 3,00 korting
Zorr Powermatic 2 Plus
Stroomkabel Powermatic (3 meter)
Totaalprijs: € 85,90
Bundelprijs: € 83,90
€ 2,00 korting
Ervaringen en reviews
Gemiddelde beoordeling:
921 totaal beoordelingen
Laatste review was op 20-02-2022
895 van de 921 (98%) klanten raden dit product aan.
 • Bouwkwaliteit
 • Gebruiksgemak
 • Betrouwbaarheid
 • Mogelijkheden
 • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Videos (1)
Dé perfecte sigaret in een paar seconden tijd

In de bovenstaande video kunt u zien hoe gemakkelijk het is om zelf een sigaret te maken met de Zorr Powermatic sigarettenmachine. Het filmpje laat ook duidelijk zien dat het gehele proces erg snel gaat, wanneer u de stappen goed uitvoert. Er zijn veel automatische vullers, maar alleen met de echte en originele Zorr sigarettenmaker kunt u zo fijn, gemakkelijk en snel uw eigen sigaretten draaien.

Specificaties
Inhoud doos
ProductZorr Powermatic 2 (plus)
Adapter stekker1.5m
OpzetstukStandaard
Sigaretten reservoir
Handleiding
Schoonmaak accessoires3x
Product
MerkPowermatic™/Zico USA
Modelnummer95030008
Garantie2 jaar, Carry-on service
CertificatieCE-markering
Productkenmerken
Breedte14.0 cm
Hoogte8.5cm
Diepte10.5 cm
Gewicht0.98 kg
Kleur (voorbeeld)
Materiaal behuizingKunststof (poedercoating) / Staal (binnenkant)
Sigaretten typeRegulair en X-Long
Technische kenmerken
Snelheid1.0 sec. per sigaret
Afmetingen tabakskamer7.2cm (breedte) x 0.8cm (diepte)
Afmetingen houder0.8cm (diameter)
Indicatie verstopping
Automatische injector
Standen
Indicatie aan/uit
Injector techniek
KoelsysteemLuchtrooster (onderkant)
Apparaat snoerC7 2.5A 250v
Voltage100-240v (AC) 50-60Hz 25W