Zorr Powermatic 4

Actuele status:
Zorr Powermatic 4
 • Dé Zorr Powermatic 4 elektrische sigarettenmaker
 • Hoek aanzicht Powermatic 4 met de hendel
 • Zico USA PM4 hendel aan de zijkant
 • De nieuwe hendel van Powermatic (Zorr)
 • Hulzenvuller Zorr Powermatic 4 achterkant
 • Achterkant stroom aansluiting
 • Achterkant aansluiting voor de trechter
 • Hoek aanzicht met de hopper houder en filter houder
 • PM-4 hulzenhouder met de nieuwe versie (v2) rubber
 • Bronzen filter houder Powermatic IV hulzenstopper
 • Automatische sigarettenmachine Zorr Powermatic 4
 • De nieuwe trechter, gemonteerd en gevuld met tabak
 • Hoek aanzicht van de Zorr Powermatic 4, gemaakt in 2020
 • Opzetstuk (hopper) op de bovenkant voor tabak
 • Aanzicht op de zijkant, nieuwe hendel, hopper gevuld
 • Dé Powermatic 4 sigaretten vuller van Zico USA

(4.5/5)
6 Ervaringen en reviews

Een flinke stap in gemak, snelheid & duurzaamheidDe Zorr Powermatic 4 is de nieuwste elektrische sigarettenmachine van dit absolute top merk. Deze hulzenvuller heeft veel upgrades ontvangen tegenover de vorige versie en kunt u het beste zien als een upgrade van de Zorr Powermatic 2, misschien wel de meest bekende van allemaal.

 • Wordt geleverd met een hopper/trechter om tabak in te doen
 • Kan ook goed overweg met extra lange en 100’s filter hulzen
 • Een verbeterd hulzenhouder systeem, meer grip op de huls
 • Kleiner formaat maar alsnog een zeer krachtige motor
 • Wij raden u aan om altijd een Powermatic® te kopen
 • Wordt geleverd met schoonmaak accessoire set
+ Gratis sigarettendoosje naar keuze
M.u.v. echt lederen doosjes
€ 89,95
Gratis verzending binnen Nederland en België
Bij ons Gratis binnen 30 dagen te retourneren
Gratis één extra jaar garantie (2 jaar in totaal)

En weer neemt Powermatic een flinke stap vooruit met hun nieuwste elektrische sigarettenmachine; de Zorr Powermatic 4. Deze semiautomatische sigarettenvuller kunt u het beste bekijken als een flinke upgrade tegenover de welbekende Zorr Powermatic 2 plus. De makers van deze prachtige hulzenvuller hebben goed geluisterd naar hun gebruikers en hebben een aantal zeer fijne upgrades doorgevoerd. Zo heeft de machine nu een geheel eigen trechter, waarmee het mogelijk is om veel meer tabak tegelijk te gebruiken dan voorheen. Ook is de filter houder flink verbeterd; veel meer grip en de timing is ook echt perfect te noemen. Wij dachten zelf altijd dat Powermatic zichzelf niet zou kunnen overtreffen met hun meest verkochte model; de Powermatic 2, maar niets is minder waar. We kunnen u de Zorr Powermatic 4 met veel trots presenteren en zijn er zeker van u dat u als gebruiker nog enthousiaster zal worden van deze elektrische sigarettenmachine, dan van welk voorgaand Powermatic model van ook.

Eindelijk een degelijke trechter voor de tabak

De tabak hopper/trechter van de Powermatic 4 van Zorr

Eindelijk heeft Powermatic gehoor gegeven aan de vraag naar een degelijke hopper voor op de automatische sigarettenmachine. Met deze hulzenvuller kunt u er voortaan van op aan dat u meer dan genoeg sigaretten kunt verwerken zonder ook maar één keer tabak bij te vullen. De hopper klikt u er op een gemakkelijke manier op en past perfect. Met deze nieuwe toevoeging kunt u op een meer efficiënte manier te werk gaan. De machine zelf heeft ook nog een aanpassing, namelijk een diepere inlaat aan de bovenkant, zodat de tabak ook buiten de trechter goed op zijn plek blijft liggen, zoals u kunt zien op de foto.

De sigaretten filter houder is flink verbeterd

De nieuwe 2020 versie van de filter houder van de Powermatic 4

Ook hebben ze niet stil gezeten met het verbeteren van de sigaretten houder. Deze heeft duidelijk verbeteringen ontvangen. Ten eerste is het rubber flink groter geworden en heeft daarmee direct al meer grip. De meest opvallende aanpassing is toch wel de kromming in de houder van het rubber. Hiermee zal de grip veel meer zijn op deze Zorr Powermatic 4. Een zeer verfijnd ontwerp dat - naar onze menig - tot nu toe de beste verbetering is die Powermatic heeft doorgevoerd. Daarbij is de timing tijdens ons gebruik extreem verfijnd. Al met al een zeer fijne upgrade, een waardige die het gemak flink zal verbeteren.

Zorr Powermatic 4 nieuwste hendel design

De bovenste balk kleurt groen; de machine staat actief

Waar het bij de voorgaande Powermatic modellen nog wel eens veel kracht koste om de hendel helemaal naar beneden te krijgen, heeft deze nieuwe Powermatic IV van Zorr een verbeterd design. De hendel zelf heeft een meer simpel design ontvangen en voelt heel erg soepel aan. Ook is de tabak knipper scherper dan ooit tevoren en heeft dan ook geen enkele moeite, met welke soorten volume tabak dan ook. Alles bij elkaar geeft het geheel een zeer goed en verfijnd resultaat en daarmee kunnen we u garanderen dat u tevreden zult zijn als u deze elektrische machine zou kopen, werkelijk een prachtig stukje techniek.

Aanduiding als de sigarettenmachine aan staat

De bovenste balk kleurt groen; de machine staat actief

Waar overduidelijk de wat meer technische onderdelen verbeterd zijn met deze nieuwe elektrische sigarettenmachine, hebben ze ook een aantal andere punten een upgrade gegeven. Zo is bijvoorbeeld de actief status helemaal vernieuwd. Deze heeft een nieuwe plek gekregen, meer aan de achterkant in plaatst van aan de zijkant. Ook hebben ze deze keer gekozen voor een moderne licht balk en geen los LED lampje. Het is misschien geen technologische doorbraak, maar het is natuurlijk wel leuk om een net wat meer moderne sigarettenmachine te ontvangen, en daar voldoet deze Zorr Powermatic 4 zeker aan.

Verbeteringen op zo goed als alle punten; een trechter, verbeterde sigaretten filter houder, vernieuwd hendel design, moderne aanpak met licht, en tevens verbeteringen aan de motor en de vele andere interne onderdelen. Het is daarmee duidelijk dat de Zorr Powermatic 4 elektrische sigarettenmachine een echte aanrader is geworden. Het lijkt erop dat de makers achter deze machine zijn gegaan voor de nieuwste en meer efficiënte aanpak, iets wat toch best ongekend is in de markt van hulzenvullers. In de meest gevallen blijft men bij een bewezen design, iets dat al vele jaren meegaat en eigenlijk toe is aan wat verbeteringen. Wij zijn zelf dan ook zeer te spreken over deze verfijnde automatische sigarettenmachine en kunnen u met zekerheid zeggen dat u zult genieten van deze sigarettenvuller, van het welbekende merk Powermatic, gewoonweg dé beste in de markt.

Ervaringen en reviews
Gemiddelde beoordeling:
6 totaal beoordelingen
Laatste review was op 24-02-2021
6 van de 6 (100%) klanten raden dit product aan.
 • Bouwkwaliteit
 • Gebruiksgemak
 • Betrouwbaarheid
 • Mogelijkheden
 • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Specificaties
Inhoud doos
ProductZorr Powermatic IV
Adapter stekker1.5m
OpzetstukTrechter
Sigaretten reservoir
Handleiding
Schoonmaak accessoires3x
Product
MerkPowermatic™/Zico USA
Garantie2 jaar, Carry-on service
CertificatieCE-markering
Productkenmerken
Modelnummer30106SCH
Breedte16 cm
Hoogte5.3 cm
Diepte11.8 cm
Gewicht0.8 kg
Kleur (voorbeeld)
Materiaal behuizingStaal (poedercoating) / Staal (binnenkant)
Sigaretten typeRegulair, 100's en X-Long
Technische kenmerken
Antislipmat
Afmetingen tabakskamer7.2cm (breedte) x 0.8cm (diepte)
Afmetingen houder0.8cm (diameter)
Indicatie verstopping
Automatische injector
Standen
Indicatie aan/uit
Injector techniek
KoelsysteemLuchtrooster (onderkant)