Klantbeoordelingen Powermatic 3 Plus

Op deze pagina vindt je alle 30 reviews terug over de Powermatic 3 Plus.

4.6/5
30 beoordelingen
5
20
4
9
3
1
2
0
1
0
Review beleid
Thijs Bakker
08-06-2022

Ik heb sinds 3 weken de Zorr powermatic 3+. Ik WAS er super blij mee. Mooie gelijkmatig verdeelde sigaretten. Na 3 weken (590 sigaretten verder) vulde hij de onderkant van de huls niet meer goed. Apparaat elke keer goed schoongemaakt. Nu zelfs met een wattenstaafje en alcohol. Tabak extra nachtje laten drogen maar niets hielp. Hij bleef de hulzen maar niet vullen aan de onderkant. Kat in de zak! Hopen maar dat ik een nieuwe of geld terug krijg van de fabrikant.

Maar al met al: in het begin werkte hij perfect. Ik hoop maar dat dit een maandagochtend modelletje was......

Wordt vervolgd....

Wouter
14-04-2022

Apparaat is de prijs dubbel en dwars waard. Wel zou een iets "lossere" stand om minder strakke sigaretten te maken nog prettiger zijn.

Pluspunten
  • Stabiele output per instelling
  • Maakt weinig lawaai vergeleken met andere merken
  • Werkt snel
Minpunten
  • Meest "losse" stand levert nog een erg strakke sigaret op
  • Netsnoer onhandig
  • Zwaar apparaat
  • Groot apparaat, zet je niet even snel weg
J. van den Heuvel
09-01-2022

Na even oefen met de tabak werkt het als een speer. Ik laat de Volume Tabak West zeker 4 uur op een krant liggen. Goed uit elkaar trekken en de stokken er uithalen. Probeer zo min mogelijk draden te houden. Dan werkt het perfect. De melding hopper en jam komen voor als de tabak te nat en/of te lang van draad is. Als je het eenmaal door hebt (net als met alles) werkt het perfect en heerlijk snel.

Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Constante vulling
  • Snelheid
Minpunten
  • Te kleine verschillen in de standen
  • Statisch
Eric
07-11-2021

2de zorr 3, op de eerste 130,000 sigaretten gedraaid. Verbeter punten zeker het vullen van sigaretten en extra teller. Ben zeer tevreden over deze sigaretten maker en de vorige. Gebruik geen vochtige tabak anders jammed de vuller en blijft er tabak achter wat ervoor zorgt dat de vuller op een gegeven moment niet meer schoon te maken is. Wij gaan op deze alleen nog maar 1 merk tabak gebruiken.

conclusie na 3,5 jaar gebruik dat de zorr 3 voor ons echt een top product is.

Pluspunten
  • Mooie volle sigaretten
Minpunten
  • Garantie zegel moeten verbreken bij schoonhouden
Cok van Diggele
15-05-2021

Maakte eerst met mascotte machine, en nu powermatic 3 werelds. Aanrader volume tabak gebruiken voorkeur Winston bleu smaakt als Marlboro Gold

Pluspunten
  • Lekker snel 250 in een uur
  • Constante kwalitiet
Minpunten
  • Alleen volume tabak
Iris van de vyvere
25-04-2021

Super machine. Is heel simpel in gebruik en perfecte sigaretten

Louisa Groot
23-12-2020

Draait heel snel en makkelijk 85 sigaretten in een kwartier. Ik gebruik Marlboro volume tabak en laat ik 1 nacht drogen. Toch altijd een paar sigaretten die te strak gedraaid zijn. Ik draai op elke stand 1-2 of 3 hetzelfde aantal sigaretten en even vol en op elke stand zitten er een paar te strak gedraaide bij dus van die standen klopt niks of mijn apparaat is kapot. Lijkt mij dat je op stand 1 meer sigaretten draait als op stand 3. Ik heb hem ongeveer 3 maanden. Lucky strike volume tabak is de beste shag om te draaien maar dat vind ik niet lekker. Je moet wel volume tabak kopen anders geeft hij steeds een foutmelding.

Pluspunten
  • Draait 85 sigaretten in een kwartier
Minpunten
  • Standen 1-2-3 slaan nergens op.
Jannie Vreeke
02-06-2020

De prijs heeft me altijd een beetje tegen gehouden, maar heb nu spijt dat ik hem niet jaren eerder gekocht heb. Ben zeer tevreden prima ding

Pluspunten
  • Vulling van alle sigaretten gelijk,minder rommel op de tafel en de snelheid
Minpunten
  • Teller niet op nul te kunnen zetten
C.L.A. van Hooijdonk
19-05-2020

Ik was al bekent met dit product maar door het te vullen met shag raakte het kapot
Ik weet niet meer waar deze vandaan kwam. Indien dit te repareren is laat mij dit dan weten.

Pluspunten
  • Vult de hulzen snel en consistent
Minpunten
  • Kan maar een te gelijk
David
13-05-2020

De Powermatic 2+ vond ik een rampzalig toestel! Ik wist niet hoe snel deze van de hand te doen. Hierna een tijd tevreden een MYO gebruikt tot de cups met tabak plots(!) niet meer verkrijgbaar waren. Zelf volumetabak gebruiken gaf slechte resultaten. Vervolgens de Silvermatic gekocht (met veer), maar ik kreeg klachten over afvallend as. Toen een Top-O-Matic gekocht, maar inschatten hoeveel tabak in de kamer moest bleef voor mij een probleem. Het apparaat zelf werkte trouwens vlekkeloos en dient als backup voor het geval de Powermatic 3+ in de toekomst kuren gaat krijgen. Momenteel is de Powermatic 3+ is een verademing omdat het een kwestie is van vullen met tabak, hulslengte kiezen en starten. Is de hopper leeg, dan geeft het apparaat dit aan en hoef ik alleen maar opnieuw tabak erin te doen. Betrouwbaarheid op de lange duur kan ik nu niet beoordelen, dus daarvoor eigenlijk 0 sterren. Betrek ik betrouwbaarheid op de constante kwaliteit van de gemaakte sigaretten, dan geef ik voorlopig 4 sterren.

Pluspunten
  • Bepaalt zelf hoeveelheid tabak voor een sigaret.
  • Injectortechniek beter dan een veer.
  • Maakt vlot sigaretten.
  • Aanwezigheid van reservoir voor tabak.
  • Goede sigaretten van constante kwaliteit.
Minpunten
  • Middelste hulslengte is mij niet duidelijk.
  • Prijzig.
Ginger
26-02-2020

Ik heb ruim 6 jaar de PM 2 gehad en de laatste maanden kreeg ik steeds slechtere sigaretten eruit. Nu heb ik de PM Plus 3 gisteren ontvangen en wat een wereld van verschil. Het wijst allemaal voor zich, tabak erin, ik zelf heb hem op stand 4 gezet, huls erin en op start drukken. kind kan de was doen. en perfecte sigaretten komen eruit. het is wel even een rib uit je lijf maar dan heb je ook wat. Ik kan weer jaren vooruit hiermee.

Pluspunten
  • Geweldig
Linda
30-08-2019

Fijn om mee te werken. Gaat snel en goede sigaretten. Maar helaas, mijn teller staat op bijna 17000 stuks en krijg geen enkele goede sigaret nog gemaakt. Werd na elk gebruik goed gereinigd, dus geen achtergebleven tabak. Iemand een idee hoe dit komt?

Pluspunten
  • Snel
Qrien
24-07-2019

Wat een super machine je maakt in 10 tot 15 min zomaar 100 sigaretten. Heb 7 jaar de zorr 2 gebruikt maar nu ik deze heb dacht ik meteen die had ik 5 jaar eerder moeten hebben. Het is niet goedkoop maar zeker zijn geld waard.

Werner Kleuts
15-07-2019

Het werk goed soms trek hij de hulses stuk of tabak niet goed verdeeld zit moet je even risetten het machine.

Anja Ligt
26-02-2019

Bevalt goed, uitstekend eigenlijk! Gaat super makkelijk en snel. Had zo 350 sigaretten gedraaid. Ik heb hem in stand 2 staan, bevalt prima maar dat is een ieder na smaak. Had eerst de powermagic 2, ook een prima machine. Maar de powermagic 3 is echt een topper. Hij is wat prijzig maar zijn geld dubbel en dwars waard! Ik raad hem aan.

Pluspunten
  • Shag mooi verdeeld
  • Stille machine
  • Super snel
  • Voor mij op stand 2 perfecte sigaret
Minpunten
  • Geen.
Veronique
08-01-2019

Na bijna 5 jaar mijne powermatic 2 te gebruiken, (die nog steeds goed in werking is en waar ik nog altijd zeer tevreden over ben), heb ik mij de nieuwe powermatic 3 aangekocht. Daar het aantal sigaretten die ik moet maken te veel kwam. Eerlijk gezegd heb ik wel getwijfeld daar het toestel wel wat prijzig is. Eerlijk, nadat ik enkele dagen geleden de pm 3 in huis heb kan ik hem al niet meer missen. Wij zijn er super tevreden mee. Kan veel meer sigaretten maken uit een emmer dan voordien. Ze zijn allemaal gelijkmatig gevuld. Het gaat super snel dus is de tijd die je eraan spendeert is gehalveerd. Echt het is een aanrader. Ook aan tegen over Hulzenvullers, Chapeau voor de vlotte samenwerking en levering. Top!

Pluspunten
  • Gemakkelijk toestel om mee te werken
  • Allemaal gelijke sigaretten
  • Werkt heel vlot
  • Enzo verder in de positiviteit
Minpunten
  • Moet ook wel droge tabac zijn
  • Teller kan niet terug op nul
  • Verder geen min punten
Ouwe
07-01-2019

Super machientje. Na de powermatic 2 is dit geweldig, en maakt zeer goede sigaretten. Heb de oude na 4 jaar verkocht voor 50 euro :)

Minpunten
  • Geen
Rob
01-01-2019

Snelle levering alleen jammer dat de gratis gekozen sigarettenkoker Lederlook niet bij de zending zat. De Zorr PM 3 is een flink apparaat die uitstekende sigaretten maakt en zeker een flinke stap voorruit is ten opzichte van de Zorr PM2. Als de PM3 ook zoals de PM2 bijna 5 jaar z'n werk doet, zijn we dik tevreden.

Pluspunten
  • Maakt prima sigaretten
Minpunten
  • Nozzle (sigaretten hulshouder) had een iets kleinere diameter kunnen hebben.
Rudy De Kesel
30-12-2018

Wat een toestel. zojuist een doos tabak leeggemaakt van 155g (220 sigaretten) op 45 minuten en allemaal mooi gelijkmatig opgevuld op stand 2. Ik kan niet wachten tot ik de volgende doos mag beginnen :) Dit toestel zou ik eenieder die rookt toch aanraden als je weet dat 1 gekochte sigaret ± 30 eurocent kost en de zelfgemaakte ± 12 eurocent. Rook je 20 sigaretten per dag dan heb je het toestel na 3 maanden goed terug verdiend en kan je verder veel uitsparen. Reeds enkele jaren een toestel gelijkaardig aan de PM2 gebruikt maar waw, wat is dit een verademing. Zojuist 500 sigaretten gemaakt op pakweg 2u waar ik er vroeger zeker het dubbele van de tijd over deed, en allemaal gelijkmatig gevuld. Het enige waar men rekening moet mee houden is dat de tabak droog genoeg is maar dat ondervind men al gauw.

Pluspunten
  • Alles voelt als +
Minpunten
  • Juist zorgen dat tabak droog genoeg is!!!
AMS van den Berg
10-12-2018

Hij is beter, vlugger en makkelijker in gebruik. ik beveel hem zeker aan, je heb waar voor je geld.

Pluspunten
  • Beter
  • Vlugger
  • Makkelijker
Annabel
28-11-2018

Super blij met de aankoop van Zorr Powermatic 3. Al sinds 2015 gebruik ik de Powermatic 2 waar ik zeer tevreden over ben, hij werkt nog altijd prima. Nu toch de Powermatic 3 aangeschaft omdat deze zelf de tabak verdeeld. In een woord geweldig. Nog nooit zo snel mijn sigaretten gedraaid. Omdat mijn man en ik graag een wat stevigere sigaret roken gebruik ik stand 4 en, ik moet eerlijk zijn, de sigaretten zijn perfect, alle tabak is mooi verdeeld. Ook is het fijn dat je zeker voor 25 sigaretten tabak erin kunt doen. Zorg er wel voor dat je volume tabak gebruikt. Ook de levering was weer goed verzorgd en mooi op tijd zoals altijd bij Hulzenvullers. Het apparaat is zijn geld dubbel en dik waard, een echte aanrader als je zelf sigaretten draait.

Pluspunten
  • Grote vulopening
  • Mooi uiterlijk
  • Perfect gedraaide sigaret
  • Doet precies wat er in de omschrijving staat
  • Mooi apparaat
  • Werkt snel en goede verdeling van de tabak
  • Hopper voor zeker 25 sigaretten
Minpunten
  • Geen
Serge
26-11-2018

Het werkt goed als het werkt. Maat geeft regelmatig een fout hopper neemt soms geen tabak. Laat ons zeggen 3 op 7 fout.

Pluspunten
  • 7
Minpunten
  • 3
Jeroen Hollander
03-11-2018

Vooral met Lucky Strike tabak werkt het als een sigaretten fabriek. Bij andere tabak JPS moet er misschien geknipt worden.

Nathan criel
23-08-2018

Top machine al 5 jaar met de Powermatic 2, werkt nog steeds perfect maar nu met deze gaat het nog sneller groot min punt is wel dat je de teller niet kan resetten waarom zit hij er dan op? Maar anders top gerief.

Ronnie
13-08-2018

Werkt goed, heeft wel moeite met "verse tabak" beter even de tabak laten liggen en dan werkt het goed. Is niet heel stil, maar zeker wel een aanrader.

H.Eikelboom
18-07-2018

Opzicht werkt het apparaat zoals omschreven alleen zijn de sigaretten soms nog te strak op de laagste stand! (1 balkje) Ik gebruik mascotte X-long en er blijft altijd een stukje tabak buiten de huls uitsteken wat ik er dan moet afhalen! Ligt dat aan de soort huls?

Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Sigaretten gelijkmatig gevuld
  • Sigaret rookt langer
Minpunten
  • Tellerdisplay niet op 0 kunnen zetten
  • Apparaat erg statisch
  • Geen opvangbakje
Anja
04-06-2018

Product voldoet aan de verwachtingen, een extra trechter voor tabak toe te voegen kan nog een pluspunt zijn,1 minpuntje is dat het toestel op zich vrij zwaar is van gewicht, prijs kwaliteit voor de luxe ervan vind ik ok

Pluspunten
  • Automatisch en de verschillende standen van dichtheid van de tabak
Minpunten
  • Geen extra trechter voor het meer tabak toe te voegen
PJHM van der Burgt
30-05-2018

Fenomenale werking, het is een plezier om met dit apparaat te werken.

Pluspunten
  • Goede instelbaarheid vulling
  • Goede gelijkmatige vulling
  • Gemakkelijke bediening
  • Snelle productie
Minpunten
  • Geen opvangbakje onder uitgang zoals bij Powermatic 2
  • Apparaat is statisch waardoor tabak aan toestel blijft "plakken"
Christian Maes
24-05-2018

Sigaretten rollen was nog nooit zo gemakkelijk. Bij de overschakeling naar de Zorr Powermatic 3 was het alsof ik van de middeleeuwen naar de moderne tijd werd gekatapulteerd. Wel opletten om Volume tabak te gebruiken.

Pluspunten
  • Gaat zeer vlot. Voldoende grote hopper. De gegeven beschrijving van de Zorr Powermatic 3 op de site geeft goed het product weer.
Minpunten
  • Is redelijk prijzig, maar zeer eenvoudig en vlot in gebruik.
Eric
12-03-2018

Na de powermatic 2 waar we al tevreden over waren nu de 3 gekocht, hopende dat die aan de verwachtingen zou voldoen gezien de prijs. NU al super tevreden over het resultaat van powermatic 3 , eenvoudiger dan dit kan niet en waar het bij de 2 nog wel eens wisselend resultaat gaf in de sigaretten omdat je zelf moet aandrukken, heb je bij de 3 een constante kwaliteit. Afhankelijk van tabak en persoonlijke voorkeur keuze instellen van strakheid. Na het draaien de sigaretten nog wel even aankloppen zodat de tabak helemaal in de huls zakt. langer plezier van de sigaret omdat die langer brand dan bij de powermatic 2. Kortom: super tevreden en geen spijt van de aankoop

Pluspunten
  • Gemak
  • Snelheid
  • Sigaret brand langer
  • Constante kwaliteit
  • Stiller dan de powermatic 2
Minpunten
  • Nog wel even de sigaretten aankloppen
  • Nog geen 2de minpunt gevonden
1 - 30 van 30 (1 pagina's)
Klanten beoordelen Hulzenvullers met een Gebaseerd op 1049 beoordelingen bij WebwinkelKeur
9.3