Klantbeoordelingen Powermatic Mini

Op deze pagina vindt je alle 33 reviews terug over de Powermatic Mini.

4.8/5
33 beoordelingen
5
25
4
8
3
0
2
0
1
0
Review beleid
L. Leurink
29-05-2022

Hij voelt degelijk aan, jaren geprutst met een goedkoop plastic ding, Deze is vele malen fijner, sneller, handiger in het gebruik. Had eigenlijk al jaren eerder deze moeten hebben.

MF Houben Goossen
07-05-2022

Ik kan niet overweg met andere handmatige machines, maar met deze gaat het elke keer perfect. Goede stevige sigaretten. Dikke duim! Aan te bevelen dus.

Pluspunten
  • Maakt goe gevulde sigaretten
Minpunten
  • Geen
Marianne
11-06-2020

Draait goede sigaretten

Pluspunten
  • Zie boven
Arnold Bisschops
10-05-2020

Nog geen nadelen ondervonden, waar ik bij andere machines regelmatig de hulzen kapot had of half gevuld moet de eerste slechte sigaret bij deze machine nog komen, het is zijn geld waard

Pluspunten
  • Werkt heel makkelijk en goed
Minpunten
  • Geen
Joop de Haas
02-06-2019

Prima apparaat, volgens mij bestaat er geen betere in deze prijsklasse.

Pluspunten
  • Gemakkelijk in gebruik
Minpunten
  • Geen
Rachel
10-03-2019

Echt een topper onder de machines om handmatig sigaretten te maken :-)

Pluspunten
  • Glijd soepel
  • Makkelijk te vullen
  • Loopt niet vast
Minpunten
  • Geen
Henk
29-08-2018

Zien is kopen, maakt prefecte sigaretten zonder veel kracht te vragen. Had hem jaren geleden al moeten hebben. De eerste 200 sigaretten zijn klaar en nu maar verder genieten van een fijne stopper.

Pluspunten
  • Klein dus makkelijk mee te nemen
Minpunten
  • Geen
Hans
13-07-2018

Nooit eerder gewerkt met een hulzenvuller. Deze werkt perfect door de technologie van de injector. Mijn zoons zijn ook zeer tevreden, die hebben ervaring met andere merken, maar gebruiken nu deze Zorr.

Gerry
27-02-2018

Gewoon goed, weet verder weinig te verzinnen. Is een aanrader.

Pluspunten
  • Het is een goed product
Minpunten
  • De onderkant verzameld wel veel shag.
Yvonne mary griezel
30-10-2017

Dit is zo een goeie apparaat, hij klikt sigaretten perfect. De shag zit strak in de huls zonder bobbels. Ik had er wel lang moeten wachten op mijn levering (een of andere storing) maar echt de moeite waard! Dit is de ideale machine voor het klikken van jou eigen sigaretten.

Pluspunten
  • Klikt perfecte sigaretten
  • Makkelijk in gebruik
Willem jakobs
17-10-2017

Eerder een gehad lang mee gedaan dus een goed product snel sigaretten maken.

Pluspunten
  • Makkelijk sigaret maken
Minpunten
  • Niet te strak aandrukken
Frank
04-10-2017

Ik zou zeker een tweede toestel aanschaffen indien ik geen dergelijk toestel kan aantreffen.

Pluspunten
  • Eenvoudig in gebruik
Minpunten
  • Dosering
Carolien Koekebakker
08-08-2017

Super apparaat! Door het mesje erin wordt alles netjes gesneden zonder die "lege" gaten in de sigaret. Hadden dit veel eerder moeten doen i.p.v. dat Mascotte ding. Mensen... proberen... spijt zul je er niet van hebben. Gr. Carolien

Pluspunten
  • Geen vastlopers en snel en licht
Minpunten
  • Geen
Kevin godefridi
12-03-2017

Werkt goed niet veel op aan te merken gemakkelijk om direct een aantal sigaretten te maken beter dan de gewone hulzenstoppers zoals mascotte enz. Maar minpunten heb ik eigenlijk nog niet gevonden. Top de powermatic mini

Pluspunten
  • Degelijke kwaliteit
  • Werkt goed
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Rutten
27-09-2016

Super handig in gebruik makkelijk te hanteren. Makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Jeroen
04-07-2016

Heb dit klikapparaat nu een paar dagen in huis, En zeer tevreden met het
'Works like a charme'. Een soepel apparaatje, En het ziet er ook nog beter uit dan die mascotte klikkers. Bijna net zo snel als een elektrisch klikapparaat als je er aan bent gewend.

Pluspunten
  • Vult de gehele huls
  • Soepele machine
Minpunten
  • Geen
Karin
09-03-2016

Ik was niet direct zo enthousiast. Om een stevige sigaret te krijgen moet de shag goed aangedrukt worden en dan gaat het apparaat erg zwaar en moeizaam en kwam ook een aantal keren vast te staan. En was ik bang dat het klepje af zou breken, want dat lijkt niet echt solide/duurzaam. Nu ik het met andere/lossere shag gebruik gaat het stukken beter.

Pluspunten
  • Goed gevulde sigaretten.
Minpunten
  • Met wat vastere shag is dit geen prettig apparaat/werkt hij echt moeizaam.
Truus van Rijn Visser
06-03-2016

Het is een prima product. Wat ik wel mis, is een "stampertje" waarmee je de tabak in het uiteinde kunt drukken.

Pluspunten
  • Werkt goed
  • Degelijk gemaakt
Minpunten
  • Geen stampertje
Gerda van riel
03-02-2016

Ik kan niet anders zeggen dat hij SUPER, GEWELDIG, SNEL ik heb gewoon in een mum van tijd een lading sigaretten geschoten gewoon kopen en doen!

Pluspunten
  • Snel en klein
  • Alles gaat soepel
  • Hij is sterk mooi
  • Stevig verpakt enz.
Leny wouters
02-02-2016

Een geweldig apparaat pakt de hoeveelheid shag voor een normale sigaret

Pluspunten
  • Echt een aanrader gebruikt alle shag
Minpunten
  • Niet gevonden
Erik Rouw
10-11-2015

Na vele hulzenvullers te hebben geprobeerd deze powermatic besteld, en had dit veel eerder moeten doen. Dit apparaatje maakt gewoon de perfecte sigaret zit op het moment met 1 arm in het gips en het maken van een sigaretje is een fluitje van een cent heb m vrijdags besteld en zaterdag morgen al in huis. Top webshop lekker overzichtelijk en niet het minst belangrijk de goedkoopste. voor mij dus een dikke aanrader!

Pluspunten
  • Degelijk Werkt perfect Supersnelle verzending Compact
Minpunten
  • Ik kan er geen ontdekken
S.hoofwijk
07-10-2015

Zeer klein en compact machine, maar doet niet onder voor zijn automatische broer. makkelijk om ergens mee naar toe te nemen waar geen stroom is. en snel in huis.

Pluspunten
  • Klein en compact
  • Stevige sigaretten
Gerrit Romeijn
06-10-2015

Een super apparaat hadden we veel eerder moeten hebben, dan die altijd weigerende van mascotte. Ik kan het zelfs werkt super licht, een echte aanrader voor iedereen die zelf peuken vult.

Pluspunten
  • Klein licht en super handig en altijd perfecte peuken
Minpunten
  • Geen
Daisy
20-09-2015

Ben erg tevreden over het apparaat. Werkt snel en gemakkelijk. Denk dat je net zo makkelijk met deze werkt als met een "elektrische". Zou hem zeker aanraden.

Pluspunten
  • Werkt makkelijk en licht, geen rugpijn na draaien. En binnen No-time een pakje vol.
Minpunten
  • Geen
Dick van der sar
06-09-2015

Dit apparaat werkt prima! Na even proberen gaat het steeds vlotter en hij maakt goede sigaretten. Wel goede hulzen gebruiken bv van mascotte die zijn iets steviger. Ik ben er tevreden over.

Pluspunten
  • Makkelijk mee te nemen
  • Stevig gemaakt
  • Maakt goede sigaretten
Minpunten
  • Geen
J.van der Jeugd
31-08-2015

Heel goed apparaat jaren eerder moeten kopen, i.p.v. te kloten met een mascotte .

Pluspunten
  • Vult de hulzen echt helemaal, en onbeschadigd
Minpunten
  • Geen
Linda
30-08-2015

Ik heb hiervoor jarenlang de elektrische Zorr Powermatic gebruik, waanzinnig goed ding. Nu door dreigende COPD ontwikkeling ben ik van 35+ sigaretten naar 6 per dag gegaan, voor die paar sigaretten geen zin om dat grotere apparaat steeds te pakken, dus na een aantal dagen handmatige slecht gevulde sigaretten, dacht ik eens ff op de site van HulzenVullers.nl kijken en tot mijn grote verrassing bestaat mijn favoriete sigaretten vuller ook in een handig klein handmatig apparaat. Ik kan het iedereen aanbevelen je krijgt sigaretten net als fabrieks-gevulde sigaretten, dus met groot genot rook ik nu 6 sigaretjes maar wel perfect gevulde volledig volle sigaretten

Pluspunten
  • Pefect gevulde sigaretten
Minpunten
  • Geen
B.Gelehever
08-08-2015

Ik heb het apparaat nu een week in huis en het bevalt mij prima. Hij is heel makkelijk te doseren en is een echte aanrader. Hij werd ook netjes binnen een dag goed verpakt geleverd.

Pluspunten
  • Degelijke behuizing
  • Makkelijk te doseren
  • Schoonmaaksetje bijgeleverd
Minpunten
  • Geen
B.Gelhever
04-08-2015

Dit apparaat werkt geweldig en efficiënt en is het geld meer dan waard. Mijn eerste apparaat was een mascotte van € 13.00 en dat was alleen maar ellende. Met de Zorr Powermatic Mini is elke sigaret goed of je nou iets meer of minder tabak gebruikt dus zeer gebruiksvriendelijk voor iedereen.

Pluspunten
  • Zeer gebruiksvriendelijk, zeer degelijk en makkelijk te vullen en te bedienen.
Minpunten
  • Geen
Ruud
07-07-2015

Geweldig apparaat elke sigaret is raak en ziet er mooi uit. Had hiervoor eentje van mascotte dat was een en al frustratie. Een echte aanrader.

Pluspunten
  • Snel
  • Handige tabaksvuller
  • Schoon en lekker klein van formaat
Minpunten
  • Geen
Jeroen
30-06-2015

Onze Zorr in Frankrijk achtergelaten bij vrienden die er verrukt van waren, tja, dan moet je meteen een nieuwe bestellen natuurlijk, dan maar meteen met de mini erbij we zijn nederlanders en dan ga je voor voordeel. We moesten hem snel hebben en deze site beweerd snel te versturen. Nou dat hebben we gemerkt, de volgende dag al in huis! En zoals altijd de Zorr is gewoon super goed en betrouwbaar, zelfs de kleine doet het erg goed, boven verwachting.

Pluspunten
  • Klein en handzaam, makkelijk mee te nemen, geen stroom nodig.
Minpunten
  • Je bent wat langer bezig dan met zijn grote broer, maar dat is dan ook alles.
Willem
30-06-2015

Het is een goed ding en werk heel simpel

Pluspunten
  • Werk heel goed wil niet meer anders
Minpunten
  • Heb ik niet
SvdHorst
06-03-2015

IDEAAL !!
Wil geen andere meer, werkt vlot en makkelijk.

1 - 33 van 33 (1 pagina's)
Klanten beoordelen Hulzenvullers met een Gebaseerd op 1049 beoordelingen bij WebwinkelKeur
9.3